My Favorite Sunglasses


Keďže sa dosť oteplilo a rozsvietilo, rozhodla som sa, že dnes spravím také menšie jarné, okuliarové upratovanie :) Doteraz som všetky okuliare mala pekne poukladané v skrini na poličke, ale asi si spravím nejaký provizorný stojan buď z vešiaku alebo alebo len špagátiku, aby som ich mala na očiach a nenosila stále tie isté a uvoľnila si tak aj poličku..máte nejaký storage tip?:) Sem s ním!:) Ja som hľadala nejakú inšpiráciu na weheartit, ale veľa tam toho nebolo..A rovno som vám pofotila svoje najobľúbenejšie okuliare :) Momentálne mojimi najobľúbenejšími sú okuliare v tvare srdca z New Yorkeru :)) Musím sa priznať, že slnečné a párty okuliare sú mojou úchylkou :D A dúfam, že tento rok do mojej zbierky pribudne ešte pár skvelých kúskov :)) Čo vy a okuliare? Tiež ich už nemáte kam dávať?:)


 New Yorker
 H&M
 všetky od Garnier
zľava: New Yorker, H&M, New Yorker
zľava: New Yorker, no name, no name

 Inspiration


Komentáre

  1. Jeeej, to je iný výber ♥ Vyzeráš skvelo v každých, tie srdiečkové sa mi veľmi páčia :)
    Ja mám doma slnečné okuliare v počte 1 kus (!) :D
    Minimálne dvakrát za leto nejaké stratím alebo zlomím a nájsť nejaké, v ktorých nevyzerám ako dilino je pre mňa hotová challenge :))
    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) No ja si preto neplánujem kúpiť žiadne značkové, lebo tiež rada lámem a pukám sklá na okuliaroch :D Ale 1 kus je naozaj málo :D Teda aspoň pre mňa :D

      Odstrániť
  2. Jak ty to děláš, že ti všechny tak sluší!!! Ty srdíčkové si budu muset jít vyzkoušet, snad v nich nebudu vypadat jako idiot :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie srdiečkové som kupovala už aj kolegyninej dcére a ďalšia kolegyňa, ktorá má cez 40 ich chce tiež!!! Skoro som odpadla, keď mi povedala, aby som jej ich tiež kúpila :D:D A rozhodne ako idiot vyzerať nebudeš ;) Podľa mňa pristanú každej :)

      Odstrániť
  3. maš ich teda dosť, tie srdiečkové sú skutočne veľmi pekné a dobré nápady na uskladnenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Páni taková sbírka :)) taky budu muset vymyslet nějaký pěkný způsob kde budu mít všechny brýlky pěkně vystavené .) líbí se mi, jak je máš na první fotce zavěšené :)) nebo na tom ramínku to nevypadá špatně :)) doma máme brýle společně se ségrou v krabici ve skříni, ale není to vůbec přehledné a taky se postupně asi oťukávají :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej..to mám zavesené na svetielkach, ale iba kvôli fotke :)) Fuu, no tak v tej krabici im nie je teda najbezpečnejšie :)

      Odstrániť
  5. Pěkná sbírka :)) Já mám jen tři :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi sa mi páčia všeliaké okuliare (vedú v tvare srdca, pastelové, retro, guľaté), ale nie všetky mi pasujú a hlavne nosím dioptrické a som neskutočne lenivá si dávať do očí šošovky. :D Ale veľmi si ma inšpirovala s tým držiakom. A ku kúpe nejakých nových, na jedny mám zálusk.

    Ema

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty srdíčkové jsou skvělé!:) Já mám momentálně pouze jedny, ale chci si pořídit další nějaké, jelikož v tomhle počasí jich nikdy není dost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. super sbírku máš, já také budu muset svoji doplnit:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ty srdíčkové jsem minulý týden držela v ruce že si je koupím.. :D v New Yorkeru tuším. Ale nakonec jsem se rozhodla pro jiné.. Jak tě vidím na té fotce tak toho teď lituju :( :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky