Balea PROFESSIONAL OIL REPAIR Review


Ahojte kočky

Už je to mesiac, čo skúšam tieto dva produkty od Balei a konečne nadišiel čas ich recenzie :) Šampón som minula do polovice a z olejčeka ako keby ani neubudlo :) Obidva produkty voňajú úplne nádherne a dokonca sa teraz neskutočne hodia (vôňou) k môjmu telovému krému (recenzia nižšie), ktorý vonia po kokose a vanilke..a presne takto nejako podobne vonia aj tento šampón od Balei. Olejček vonia viacej po tej sladkej vanilke. Vôňa vydrží tak jeden deň, no keď mám vlasy v cope, tak aj dva :)



Šampón Balea Professional Oil Repair

Ako som už vyššie spomínala, má nádhernú vôňu! Tiež mi pripomína dovolenku, ako ten kokoso-vanilkový telový krém, na ktorý som robila nedávno recenziu :) Tento šampón je bez silikónov, s ošetrujúcim arganovým olejom, s hydratačným komplexom z pšeničného proteinu panthenolu a glycerinu. Po pravidelnom používaní posilňuje suché, lámavé a štiepiace vlasy, redukuje ich lámavosť a vypadavánie. Za mňa musím povedať, že naozaj mi vypadáva oveľa menej vlasov a taktiež sa mi už tak veľmi nelámu! Doteraz vždy po česaní mi padali malé polámané kúsky vlasov, no po používaní tohto šampónu som už na to úprimne aj celkom zabudla, pretože žiadne kúsky vlasov už nikde nevidím! Balenie je také "Baleácke", takže neprekvapí ani nesklame :) Otvára sa pohodlne na spodku, takže vždy máte po ruke potrebné množstvo šampónu. Tým pádom, že je to olejový šampón, viacej steká z ruky a nepení až tak veľmi ako som bola zvyknutá pri iných šampónoch, ale nejako extra mi to neprekáža, dajú sa s ním v pohode napeniť vlasy, len treba použiť trošku viacej šampónu, čo môže ale zase viesť k ich rýchlejšiemu masteniu. Ak sa vám mastia vlasy každý deň, tak tento šampón vám určite neodporúčam. Taktiež musím pochváliť aj rozčesávateľnosť vlasov. Pri rozčesávaní mokrých vlasov som vždy musela použiť sprej, no pri tomto šampóne to ide ľahko aj bez neho. Takže ak máte suché, polámané končeky vlasov rozhodne tento šampón odporúčam, a to hlavne na leto, kedy sú vlasy najviac namáhané. Ja si ho na dovolenku určite kúpim :) 

Objem: 250 ml
Cena: 1,79 €



Olejček Balea Professional Oil Repair

Olejček má krásnu ako keby vanilkovú vôňu a veľmi hustú konzistenciu. Na moje dlhé vlasy mi v pohode postačila jedna kvapka. Olejček používam tiež už mesiac a vyzerá stále ako nový! Na obale aj píšu, že obsahuje veľmi vysoký podiel olejov, takže s aplikáciou treba zaobchádzať naozaj opatrne, inak budú vlasy strašne mastné. Mne sa to prvýkrát podarilo a bola som teda poriadne naštvaná, už som ho mala chuť aj vyhodiť do koša :D Ale samozrejme to bola moja chyba, takže som mu dala druhú šancu :) Použiť ho môžete dokonca aj pred samotným umývaním vlasov, čo som ja osobne ešte nevyskúšala, takže neviem, ako by to dopadlo, alebo teda ako pri každom olejčeku - po ich umytí. Pohodlne sa dávkuje pomocou pumpičky, tiež podobne ako u ostatných olejčekoch. No a výsledok po jeho použití? Vlasy sú naozaj krásne vyhladené, lesklé a voňavé :)

Objem: 100 ml
Cena: 3,29€


Takže za mňa obidva produkty určite áno, za tú cenu si myslím, že naozaj oplatia :) 
Veľmi som si ich obľúbila a určite mi nebudú chýbať v dovolenkovej kozmetickej taške :)

Určite ich máte už viaceré odskúšané, takže som zvedavá na vaše dojmy :)
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Tuhle řadu jsem měla a moc mi nevyhovovala v tom směru, že se mi dřív mastily vlasy. Ale jejich řada pro brunetky je fantastická, na tu nedám dopustit :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej..predsa su to oleje..mne sa nastastie vlasy moc nemastia, takze mne tie oleje vyhovuju :)

      Odstrániť
  2. ten šampón si plánujem kúpiť, vyzerá dobre:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem měla šampon :) . Musím uznat že balení vypadá hezky ale blbě se doluje zbytek šamponu ven, nádherně voní a docela i dobře pění :) ale bojím se si ho znova koupit protože mi po něm padaly vlasy víc jak normálně :/ ... nebo jestli to bylo jen nějaké špatné období, nevím..ale padají mi furt hodně :( . Recenze se mi moc líbila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuu..to vazne? :/ no mne nastastie pomohol..uvidim teda po jeho celom minuti..dufam, ze nezostanem bez vlasov :-D

      Odstrániť
    2. Vážně :( takové trsy jsem vždycky sbírala po vaně :D ! Já nevím ale s tímhle šamponem to začalo, jinak mě docela vlasy padají i tak, už nevím co s tím, beru Biosil a ještě jiné vitamínové tabletky ale nic nepomáhá.

      Odstrániť
  4. tuhle řadu mám moc ráda, kondicionér u mě vede:)
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Určitě popřemýšlím nad tím šamponem :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Olejčeky používam rada, ale len do končekov vlasov. Ak na celé vlasy, tak len na noc a s tým, že ráno si ich umyjem. Šampón pravdepodobne nevyskúšam, lebo sa mi rýchlejšie mastia vlasy a tiež som si všimla, že po šampónoch bez silikónov mi viac padajú vlasy. Možno je to tým, že sa akoby čistia, neviem..., ale olejček myslím, že za vyskúšanie stojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiez ich mam uz otestovane. A som s nimi spokojna, hlavne s olejcekom. A ta vona je super.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Myslela jsem, že jsem jediná komu se podařilo na poprvé "zmastit" vlasy olejíčkem :D Chce trochu cviku.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tiež mám o testovane :) práve môžete u mna vyhrať olejček tu:
    http://norinahellaphotography.blogspot.sk/2014/04/giveaway.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Balea má skvelú radu vlasovej kozmetiky,hlavne tie vône sú skvelé :) ale bohužiaľ ja túto kozmetiku na vlasy používať nemôžem, vôbec mi nevyhovuje:/ ale veľmi by som chcela skúsiť aspoň olejčeky, keď ich tak všetci chvália ;)

    Little from cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky