Garnier vs. Bioderma



Ako už z názvu možno tušíte, dnešný článok bude o dvoch micelárnych vodách, no konkrétnejšie sa dnes pozrieme na jemnú Micelárnu vodu od Garnier. Už dávnejšie som dostala od jednej známej Micelárnu vodu od Biodermi (úplatok za líčenie :D). Bola som z nej úplne nadšená, pretože už dlhšie som ju chcela vyskúšať a taktiež sa mi minula tá od L´Oréal. Používala som ju asi mesiac, kým mi neprišla ďalšia, a to od zn. Garnier. Poctivo ju používam už tretí týždeň a tak sa chcem s vami podeliť o moje skúsenosti a dojmy a rozdiely medzi týmito dvomi vodami. 

Asi vás najviac zaujíma, či je medzi Garnier a Biodermou vôbec nejaký rozdiel. Hmm..nie je. Naozaj. Dokonca som sa odličovala tak, že jedno oko som si odlíčila s Biodermou a to druhé s Garnier. A naozaj žiadny rozdiel som tam nepociťovala. Ten pocítite jedine tak vo vašej peňaženke, pretože Micelárna voda od Garnier je oooveľa lacnejšia :)

Micelárna voda od Garnier v jednom kroku odličuje zbytky make-upu, čistí pleť a zároveň ju vyživuje. Oči odličuje naozaj rýchlo a šetrne. Ja mám celkom citlivé oči (nakoľko mám za sebou aj laserovú operáciu), takže nájsť odličovač očí, ktorý neštípe a nedráždi ich, je naozaj zázrak. A o týchto micelárnych vodách sa aj dá povedať, že sú takým ako keby zázrakom pre citlivé oči :) Oči po odlíčení nie sú vôbec začervenané, neslzavejú ani neštípu, a pleť je naozaj do hĺbky vyčistená. Na celé odličovanie tváre mi stačia dva tampóny. A to jeden na obe oči a jeden na tvár. Takže vlastne vďaka Micelárnej vode ušetríte aj na odličovacích tampónoch :))




Tajomstvo Micelárnej vody sa skrýva v špeciálnom zložení s obsahom mikroskopických častíc - micel, ktoré dokážu efektívne zachytiť všetky nečistoty a odstrániť aj zbytky make-upu. Ľahko a rýchlo tak vyčistí a osvieži vašu pleť, prípadne ju pripraví na aplikáciu ošetrovacieho krému. Jemné zloženie naviac nedráždi citlivú pleť, naopak ju vďaka obsahu výťažku z Maringy ukľudňuje. Micelárnou vodou od Garnier môžete bez obav odlíčiť ako tvár, tak aj okolie očí či pier.




Tak si to porovnajme:

Bioderma                                                                                          Garnier
- rýchlo a šetrne odličuje make-up,                                                    - rýchlo a šetrne odličuje make-up,
- odstraňuje vodeodolný make-up,                                                    - odstraňuje vodeodolný make-up,
- je vhodná aj na citlivé oči a pokožku,                                              - je vhodná aj na citlivé oči a pokožku,
- neobsahuje parfum ani parabény,                                                    - neobsahuje parfum ani parabény,
- vysoko tolerantné zloženie,                                                             - vysoko tolerantné zloženie,
- cena: do 17€ (v lekárni možno aj viac),                                           - cena: do 7€ (podľa aktuálnej zľavy)
- balenie: od 100-500ml (100 ml stojí 5€!),                                      - balenie: 400ml=200 použití!


Takže, naozaj už nie je o čom viac diskutovať :)
Máte už túto Garnier Micelárnu vodu oskúšanú? Čo na ňu hovoríte?
Máte ich odskúšané obe a pocítili ste medzi nimi nejaký rozdiel?
Teším sa na vaše reakcie!
Krásny zvyšok dňa!

Komentáre

  1. Garnier micelárku si chci v blízkých dnech pořídit moc mě láká, navíc má nádherné balení a je jí hodně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No tak pokud jsou stejné, tak Garnier beru hned jak na ní narazím..moc děkuji za recenzi!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Holky, Garnier si chci taky pořídit, teď je v Rossmannu v akci za 135Kč
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyskúšala som aj Biodermu a momentálne používam Garnier, pretože fakt nevidím a nepociťujem žiaden rozdiel. Len v cene! :) určite si kúpim aj ďalšie balenie Garnier, mám veľmi citlivé oči a po odlíčení ma neštípu, ani nie sú začervenané, takže jednoznačne vyhráva :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No já jsem jedině pro Garnier :))) Musím koupit je levný a jak vidím tak s biodermou to není žádný rozdíl jen v ceně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nad micelárkou od garnieru už dlouhou dobu přemýšlím, pořád kolem ní chodím v drogérce :D po přečtení článku už mám jasno! musím ji mít :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Mám micelárnu vodu od Garnier a môžem povedať že je naozaj úžasná, Biodermu som ani neskúšala a keď píšeš, že je to to isté už ma to ani neláka :-) a Garnier je ešte k tomu aj lacnejšia takže nie je o čom :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rozhodně ji musím vyzkoušet! Už jsem na ni i několikrát koukala, ale momentálně jsem spokojená s odličovačem očí od Yves Rocher a odličovacím mlékem od Garnier - to je moje úplně nejoblíbenější :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Biodermu mám ráda, doma už mám třetí balení ale teď čekám až dodělám micelárku od Vichy na kterou jsem dělala samostatnou recenzi a vrhám se na Garnier kterou mám v zásobě a jsem moc zvědavá jak u mě obstojí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. zatial ju mám načatu takže neviem posúdiť :) ale mala som Biodermu a tá bola celkom OK ale z Garnier mam zatial pocit že je o vlas lepšia :P

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Garnier micelárku mám moc ráda a používám jí ted hodně často :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Dlho som pouzivala biodermu. Ked prisla na trh micelarka od lorealu, tak som ju hned skusila, no a teraz mam tuto od garnieru a mozem povedat , ze suhlasim ze su vsetky rovnako dobre...no vzhladom na tu cenu ostanem zrejme verna garnieru.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Táto od Garnier sa mi zdá byť dokonca lepšia ako tá od L´Oréal..aj obal je určite praktickejší a krajší :)

      Odstrániť
  13. naozaj? ja dlhodobo pouzivam Biodermu a nechce sa mi verit, zeby nieco ine mohlo byt tak dobre. obzvlast preto, lebo viem, ze bioderma vlastne micelarnu vodu ako taku vynasla, ostatne firmy len kopiruju jej patent

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Kolem té Garnier už dlouho chodím a váhám. Až mi dojde Bioderma, asi po ní sáhnu. Biodermu tedy pořizujeme jenom když je akce 1 a 1 zdarma, plnou cenu bych za ní nedala. A jestli mají fakt stejné účinky, tak to ráda ušetřím :)

    http://anesagill.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. ani som nevedela, že tá Garnier je za takú dobrú cenu! :D keď sa mi mienie môj odličovač vyskúšam! :)

    http://cupcakebabes.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Za mňa určite garnier cenovo aj výkonne, ak to tak môžem povedať je úžasný ! :) krásna recenzia Mia:)
    POZÝVAM ŤA NA 1. JARNÚ GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ja si chcem tiez konecne zaobstarat tu od garnier :)
    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Taktiez som si davno este kupila tuto od Garnier v zahranici, vyskusala a nevidim dodnes rozdiel !!! Takze som rada, ze som si nenakupila kopy Biodermy, a hlavne v plnej cene, lebo to by ma porazilo :D Mam este jedno 500ml balenie Biodermy a toto 400ml od Garnier a pomedzi to este dalsie 3 micelarky inych znaciek a dufam, ze dovtedy zistim rozdiel !!! :D Jeden mam - Bioderma mi trosku vysusuje plet pri dlhodobom uzivani (tak som to trosku postrehla mnuly rok), a to mam problematicku pokozku a krem pekne hydratacny pouzivam. Takze zatial Garnier sa mi paaaaaci !!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Po tejto skvelej recenzii si ju pojdem kúpiť hneď ako domíňam svoju terajšiu od L'oreal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. mám ju a som nesmierne spokojná:) dokonca aj chlapovi som vyčistila tvár:D vôbec neštípe, a ani nemám po nej podráždenú začervenanú pleť,ako u niektorých vodičiek...top 1 :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D:D:D aj môj chlap sa s ňou niekedy prečistí :D

      Odstrániť
  21. Čo je podľa Vás lepšie Loreal alebo Garnier micelárka :) neviem sa rozhodnúť cenovo to vychádza dosť podobne

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Už nějakou dobu používám tuhle od Garnier, a jsem spokojená :) navíc je to dost velké balení, což je potřeba, protože mi ji mamča často krade a čistí se s ní :D

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Myslíš že mi garnier môže pomôcť aj ohľadom akné? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..to ti neviem povedať, keďže s akné nemám problém..skús pohľadať cez google nejaké diskusie alebo sa opýtaj kožnej :)

      Odstrániť
  24. Som vďačná za tento porovnávací článok😏. Pomohlo mi to. Práve dnes som bola v lekárni pozrieť sa na Biodermu, koľko stojí a keďže tu som a dočítala, že v týchto micelárnych vodách rozdiel nie je, aj u mňa vyhráva Garnier, ktorú si onedlho už zaobstarám. Avšak neviem či modrú alebo ružovú, pretože moja pleť je naozaj zlváštna.😄

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky