Recenzia na prírodné Levanduľovo-Mentolové mydlo Bodhi Herbal Spa


Ahojte

dnes tu mám pre milovníčky prírodnej kozmetiky skvelý tip :) Už dávnejšie som dostala na testovanie dva produkty od zn. Bodhi Herbal Spa. O jednom ste si už mohli prečítať článok TU (Kokosovo-vanilkové telové mlieko) no a dnes to bude tak trošku netradične, o mydielku :)) Doteraz som na testovanie nedostala žiadne mydlo, takže som aj potešila, a dvojnásobne ešte k tomu, keď som zistila, že je na 99,98% prírodné a ručne vyrábané.




Prírodné ručne vyrábané mydlá obsahujú vzácne esenciálne oleje a bylinné extrakty. Základ tvoria výlučne rastlinné oleje, ktoré pokožku dostatočne regenerujú a zároveň ju nevysušujú. Vyvážané prírodné zloženie zabezpečuje jemnú a šetrnú starostlivosť o pleť, ktorá ostáva po umytí hebkejšia a pružnejšia.

Prírodné mydlá BODHI vďaka príjemným a podmanivým vôňam prírodných esencií, pôsobia blahodarne na telo i dušu a pomáhajú tak prinavrátiť stratenú rovnováhu. Neobsahujú syntetické látky a umelé farbivá.





Mydielko má nááádhernú levanduľovo-mentolovú vôňu, ktorá na pleti pôsobí sviežo a tá vôňa..no proste niečo neskutočné!:) Ak ste tiež milovníčkou levanduľovej vône, tak ako ja, tak si rozhodne prídete na svoje :) Toto 99,98% prírodné mydlo sa dá kúpiť dokonca aj čisto v levadnuľovej vôni, ak niekomu vadí vôňa mentolu. Dokonca sa vyrába v mnohým ďalších variáciách: čajovník, čierna, červená ruža, citrónová tráva, eukalyptus, kokos, kozie mlieko, atď..Použité esenciálne oleje vďaka vysokému obsahu kyseliny salicylovej, pomáhajú odstraňovať odumreté bunky a zanechávajú pokožku rozžiarenú a sviežu. 




ZLOŽENIE: Aqua ( Water), Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Elaeis Guineensis (Palm) Kernel Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Elaeis Guineensis (Palm)Oil, Sodium Hydroxide, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Olea Europaea (olive) Fruit Oil, Tocopheryl Acetate, Ultramarine Violet ( CI 77007).


Tento produkt je:
Bez obsahu parabénovVhodné pre vegánovnetestované na zvieratách
BEZ Parabénov
BEZ SLS (Sodium Lauryl / Laureth Sulphate)
BEZ PEG
BEZ Propylén glycolu
BEZ Minerálnych olejov
BEZ Ftalátov
BEZ Umelých farbív
BEZ TESTOV NA ZVIERATÁCH.

Vedeli ste, že:

Levanduľa je všeobecne známa svojimi upokojujúcimi a blahodarnými účinkami, ktoré prispievajú k udržaniu celkovej duševnej a emocionálnej rovnováhy. Pomáha uvoľňovať zablokovanú energiu v tele, čím znižuje nervové napätie, stres a pocity úzkosti. Upokojuje, harmonizuje a prispieva k zlepšeniu kvality spánku.

Liečivé a blahodarné účinky mäty, z ktorej sa získava mentol, vyzdvihoval už Hippokrates. Svieža mentolová aróma sa postará o príjemný pocit uvoľnenia, zvýšenie motivácie a výkonnosti čo naopak znižuje úzkosť a frustráciu.

Cena mydielka je 3,50€ a hmotnosť 100g, čo je podľa mňa skvelá cena za prírodné a ručne vyrábané mydlo, a je aj dostatočne veľké. Ja som ho používala už vyše troch týždňov a stále vyzerá rovnako. A taktiež musím pochváliť balenie mydielka. Ako som už v predchádzajúcej recenzii spomínala, všetky ich výrobky majú nádherné balenia, ktoré pripomínajú krajinu pôvodu - a to Thajsko :)

Dokonca tieto obľúbené mydlá nájdete aj v regáloch predajne femmina na Račianskej ulici v Bratislave :)
A určite sa oplatí sledovať aj ich fb stránku TU, na ktorej teraz dokonca prebieha skvelá súťaž a nájdete tam aktuálne akcie, či už na ich webových stránkach alebo priamo v predajniach :))

Používate mydielká po odličovaní? Ktoré sú vaše obľúbené?Máte už niečo z tejto stránky odskúšané? Teším sa na vaše reakcie!:)
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Super, niektoré z tých mydiel si určite kúpim..:) Tuhé mydlá ja zbožňujem..
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc neholduji tuhým mýdlům, no ale docela jsi mě navnadila

    http://zelenkovatereza.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zajímavé :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jo...ručně vyráběná mýdla mají své kouzlo- skvěle voní, skvěl vypadají a navíc jsou děsně fotogenický, že na ně má člověk až chuť :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ručně vyráběný mýdla mám moc ráda

    roo.rachel.1987@gmail.com
    SOUTĚŽ O ODZNÁČKY A KNÍŽKU
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/04/velka-knizko-placickova-soutez.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám veľmi rada tuhé prírpdné mydlá, fajn sa dajú nájsť napr. aj na Sashe alebo aj na iHerb :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nevíte někdo, jestli posílají do Česka?
    Dík, Helča.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miluji cokoli levandulového a tyhle mýdla jsou prostě k zamilování.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ja mám doma tiež mydlo od Bodhi, ale čajovníkové, čistím si ním ráno tvár a prekvapilo ma, že vôbec nevysušuje :) Mám od nich aj sprchový krém Spice Therapy - naň som už písala aj recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky