Skvelí pomocníci pri cvičení :)



Ahojte, krásny začiatok víkendu vám prajem!:)

Dnes by som vám chcela predstaviť moje momentálne tri najobľúbenejšie vecičky pri cvičení :) Asi tak pred týždňom som začala cvičiť na švihadle (v detstve som ho spolu s gumou zbožňovala :), a keď som zbadala v Avone švihadlo, ktoré ráta skoky, kalórie a km, tak som vôbec neváhala a hneď si ho objednala :) Taktiež ma tam veľmi zaujala roztomilá, chladiaca športová fľaška. A z Oriflame zase neoprénové púzdro na mobil, vďaka ktorému môžem teraz pohodlne počúvať hudbu, či už pri behaní alebo skákaní...


Chladiaca fľaša na vodu

S odnímateľným zásobníkom na ľad, vhodný do mrazničky. Naplňte zásobník vodou a vložte do mrazničky. Po vytvorení ľadu vložte zásobník do fľaše.

Materiál: ABS, polypropylén
Objem: 450 ml
Rozmery: 6,8 x 19,5 cm
Cena: od 6,84 - 10,30 (podľa aktuálnej zľavy)


Digitálne švihadlo

Počíta množstvo skokov, prejdenú vzdialenosť (kilometre alebo míle), alebo spálené kalórie (kilá alebo libry). Návod na použitie je súčasťou balenia. Taktiež si na ňom môžete nastaviť potrebnú dĺžku, čo je super :) Len mi chvíľku trvalo, kým som došla na to ako to počíta skoky :D Obe rúčky musíte držať vodorovne, aby sa kolieska na konci otáčali :)) Pretooo vyrábajú tie návody, ktoré nikto nikdy nečíta :D :D

Farba: biela, ružová
Materiál: plast, LCD, PCB
Dĺžka: 3 m
Cena: od 8,90 - 15,00 (podľa aktuálnej zľavy)



Púzdro Sporty

Pri cvičení si môžete bezpečne uschovať váš mobilný telefón alebo mp3 prehrávač v praktickom neoprénovom puzdre s vreckom na zips a s popruhom na zapínanie na rameno. Púzdro som bohužiaľ dostala už trošku poškrkané..ale čo už narobím :) A zabudli do popisu dodať, že sa cez ten obal dá aj dotykovo ovládať :)) Super vecička, či už pri behaní alebo skákaní. Pri skákaní mobil vôbec nevyskakuje.

Cena: od 11,90 - 20,00 (podľa aktuálnej zľavy)


Ak by ste už tieto skvelé vecičky nenašli v aktuálnych katalógoch, nájdete ich v pohode na ich internetových stránkach. Vrelo odporúčam všetky tri, sú skvelými pomocníkmi :) Aký šport momentálne preferujete vy? A jedna fotka z Instagramu na záver..včera som dala presne 1111 skokov :))


Komentáre

  1. Nad švihadlom som už dávnejšie premýšľala, asi si ho kúpim :-).
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mám strašne rada takéto fitness články na jar, je to super motivácia.. ja som síce teraz premotivovaná až dosť :D, ale rada to čítam, vždy ma takýto typ článku dostane..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja nemám rada švihadlo, bolia ma z toho kolená, skôr preferujem fitness, drepovačky, brušáky a podobne, všetko podla denneho planu a občas ten beh :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Švihadielko sa mi páči:-) Rada chodím behať, ale hudbu pri tom nepočúvam, mýli ma pri dýchaní. Ani na bežecký opasok som si nevedela zvyknúť, vyriešili to až nohavice s vreckom nad zadkom:-) Day By Day

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to počítacie švihadlo ma dostalo!:-) Super vecička a veľmi sa mi páči, len moji susedia podo mnou čo bývajú by neboli veľmi radi, keby som si ho kúpila...:-) Ja chodím na bicykel kedykoľvek sa dá, počasie už začalo byť teplejšie a vonku je super, hodne aj na prexádzky so psíkom xodím a tak máme radosť obaja.:-)

    Giveaway na mojom blogu.

    ziriane.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta láhev je nádherná a hrozně se mi líbí i to švihadlo :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tú fľašku už dho chcem, alebo aj takú tú so zabudovaným filtríkom :D začala som cvičiť a takéto čosi by sa mi zišlo :)

    Little from cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Popravde neviem či je pre rozhorúčený organizmus pri cvičení ľadová voda to pravé, osobne siaham skôr po vlažnej, ja používam fľašu Earthlust, ktorá navyše nie je plastová a do vody sa z nej nevypúšťajú škodliviny :)
    Nikavero

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky