Zbavte sa celulitídy prirodzenou cestou pomocou Cellu-cup!


Ahojte,
už dávnejšie, t.j. presne v marci, mi domov prišiel tento malý zázrak s názvom Cellu-cup na testovanie a dnes by som sa chcela s vami podeliť o moje prvé dojmy a skúsenosti s týmto produktom. Určite sa čudujete, ako môže takáto maličká vec odstrániť celulitídu, a verte mi, že to naozaj dokáže! :) Nejde o žiadne chemické svinstvá, ktoré by bolo nutné aplikovať na pokožku, ide čisto o prirodzené odstránenie celulitídy. Že je to nemožné?! A ako to vlastne celé funguje? Koho mohlo vlastne niečo takéto napadnúť? Všetko vám dnes v tomto článku pekne po poriadku vysvetlím :)


Cellu-cup bol vytvorený v spolupráci s užívateľmi a terapeutmi.

„Potom, čo sa nám narodilo druhé dieťa, bolo pre mňa ťažké nájsť samu seba vo svojom tele, kde tehotenstvo zanechalo stopy. Ani šport, ani diéty neboli efektívne, špeciálne krémy neurobili o nič viac. Môj manžel, ktorý je fyzioterapeut, prišiel s myšlienkou masáže pomocou tradičnej čínskej banky. Hneď po prvých sedeniach, sa výsledky zdali byť veľmi povzbudzujúce a počas niekoľkých týždňov sme mali vyhraté! Rozhodli sme sa dať príležitosť s Cellu-cup každej žene tešiť sa z tejto úžasnej skúsenosti. Teraz sa môžete zbaviť celulitídy sami pohodlne doma ;-)“

Chantal Faivre

Zakladateľka


Ešte predtým, ako mi mali zaslať samotný produkt na testovanie, som si na nete prečítala rôzne zahraničné (u nás táto vecička nie je ešte veľmi známa) recenzie, či sa mi vôbec oplatí do toho investovať čas. Všetky recenzie, ktoré som vygooglila boli pozitívne a aj pani Mirka ma uisťovala, že Francúzky sú s ním veľmi spokojné, a že aj ona sama ho používa a nevie si ho vynachváliť. A keďže celulitída je naozaj veľký nepriateľ žien, a trpí ním aj mnoho štíhlych žien (ako napr. ja) rozhodla som sa, že ho teda vyskúšam. Ja ju síce nemám nejak extrémne veľkú, ale keďže mám sedavé zamestnanie a beriem antikoncepciu, nejaké tie náznaky sa predsa len na mojich štíhlych nohách a zadku nájdu :D A odpustite mi, že tu pred vami nechcem otŕčať svoj zadok a stehná :D Môj blog číta aj dosť mojich známych, takže by mi to nebolo veľmi príjemné :)) Budete musieť tentokrát veriť len mojim slovám ;)

Musíte si hlavne uvedomiť, že každý človek - muži aj ženy, majú v tele tukové bunky, ktoré sú zásadné pre vyvážené fungovanie organizmu. No v ženskom tele majú tieto bunky tendenciu naplňovať sa tukom. To sa deje najmä v dôsledku hormonálnych zmien, našich génov, ale tiež naším životným štýlom (nedostatok pohybu, zlé stravovacie návyky, pitný režim, antikoncepcia). Akonáhle sa tieto bunky preplnia tukom, adipocity sa zväčšujú, rozmnožujú a dochádza ku kompresii v spojivovom tkanive, čo má za následok neslávny „pomarančový“ vzhľad pokožky. 

Samozrejme pre najlepšie výsledky používania Cellu-cup dosiahnete v kombinácii s dodržiavaním pitného režimu, zdravou vyváženou stravou a pravidelným pohybom. Ja momentálne skáčem na švihadle, čo ste určite na mojom fb alebo instagrame už všimli :) Veľmi ma to baví, a aj o tom by som chcela niekedy napísať samostatný článok, pretože málo ľudí vie, ako tento šport skvele vplýva na kondičku a samozrejme posilňuje celé telo..ale o tom potom :)

Cellu-cup vám zaručí výsledky, či už trpíte celulitídou v oblasti bokov, stehien a zadku, alebo v okolí brucha, no aj ak ste bacuľatá všade. Cellu-cup je jediný nástroj, ktorý pôsobí na všetky druhy celulitídy: tukovú, vodnú, zmiešanú, alebo vláknitú. Nestrácajte čas tým, že sa budete snažiť zistiť, ktorej sa chcete zbaviť vy...

A ako prebieha vlastne celý postup masírovania?

Predtým ako začnete uistite sa, že nie ste alergická na silikón! Napr. na vnútornej strane zápästia a počkajte 24 hod.. Skontrolujte pokožku na oblastiach, na ktoré budete Cellu-cup používať: na pokožke by nemali byť žiadne poranenia, kŕčové žily alebo iné kožné ochorenie!
Cellu-cup umyte mydlom, opláchnite čistou vodou a osušte.

Cellu-cup by ste nemali nikdy používať na suchú pokožku! Ja som dostala na testovanie aj masážny olej Cellu-cup zo sladkého pomaranča s regeneračnými, hydratačnými a anti-oxidačnými účinkami. Je to 100% olej rastlinného pôvodu, ktorý je bez konzervačných látok. 



Vlastnosti jednotlivých zložiek oleja:


Arganový olej

Je vynikajúci na hydratáciu pokožky a prevenciu proti jej vysúšaniu. Je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vitamín E, ktorý je prírodný antioxidant. Polovicu z týchto mastných kyselín tvoria beta-karotény (prekurzory vitamínu A), dôležité na regeneráciu pokožky.

Olej z hroznových jadier

Jeho tekutá konzistencia vytvára vynikajúci základ pre masážny olej. Umožňuje všetkým esenciálnym olejom lepšie preniknúť do hĺbky pokožky. Jeho antioxidačné vlastnosti ho robia vynikajúcim prírodným bojovníkom proti starnutiu pokožky.

Marhuľový olej

Je bohatý na polonasýtené mastné kyseliny, revitalizačný a osviežujúci. Je to najlepší priateľ unavenej, ochabnutej pokožky bez života. Obsahuje kyselinu linolovú, nenasýtené kyseliny a minerály, ktoré spomaľujú proces starnutia kože.

Mandľový olej

Bohatý na vitamíny A a E, ale aj na bielkoviny. Tvorí základ všetkých olejov vďaka svojím zmäkčujúcim, vyživujúcim a upokojujúcim účinkom. Je to známy pomocník v boji proti striám a celulitíde.

Pomarančový olej (olej zo sladkého pomaranča)

Dodáva oleju nádhernú sviežu vôňu pomarančov. Pre svoje regeneračné a stimulačné vlastnosti je skutočným „tonikom“ pre pokožku. Podporuje tvorbu kolagénu, eliminuje toxíny z tela, stimuluje lymfatický systém a pomáha pri ničení tukových buniek. Zriedený do neutrálneho oleja pôsobí proti celulitíde a zadržiavaniu vody v tele.


Rozhodne neodporúčam používať na masírovanie krémy, nakoľko sa rýchlo vstrebávajú do pokožky, čím by sa znížila kĺzavosť Cellu-cup počas masáže. Masáž môžete dokonca vykonávať aj počas sprchovania použitím mydla a vody :)


Postup:

Na správne priloženie Cellu-cup na pokožku najskôr silno stlačte Cellu-cup, aby sa z neho odstránil vzduch. Takto stlačený Cellu-cup priložte na pokožku, ktorú idete masírovať, a následne uvoľnite. Pokožka sa "vcucne" dovnútra - a je to! Môžete začať masáž. Pamätajte - čím viac Cellu-cup stlačíte, tým viac sa prisaje a tým vznikne väčšia bolesť. Ak ste boli niekedy na bankovej masáži, viete si to asi trošku reálnejšie predstaviť..samozrejme, tu vám žiadne následné modriny nehrozia :) Na začiatok odporúčam jemnejšie prisatie, kým si pokožka zvykne. 

Pohybujte (kĺžte) s Cellu-cup po ošetrovanej časti pokožky najskôr horizontálne, potom vertikálne - cca 4 minúty a na tej istej časti pokožky robte pohyby opisujúce písmeno "S" cca 3 minúty. Celú masáž ukončite hĺbkovou masážou a to tak, že pritlačíte Cellu-cup hlbšie do pokožky a následne povytiahnite bez toho, aby sa Cellu-cup uvoľnil do pokožky cca 1 minútu. 

Celý proces masírovania je síce zdĺhavejší, ale keď si k tomu zapnete TV, bude to príjemnejšie :)) A za ten výsledok si myslím, že to stojí :)

Masáž by bolo najideálnejšie vykonávať min. 3-4x do týždňa, cca tých 8 minút na jednu oblasť. Samozrejme, dĺžku a frekvenciu masáže si môžete sami upraviť podľa stavu vašej pokožky a celulitídy. 

Najlepšie si myslím, že to pochopíte z tohto videa :)



Taktiež treba rátať s možnými vedľajšími účinkami, ako sú: začervenanie kože, pocit svrbenia pokožky - vzhľadom k zvýšenému prekrveniu ošetrovanej oblasti. Tieto príznaky vymiznú počas niekoľkých minút po ukončení masáže. 

Časté reakcie: výskyt malých hematónov na ošetrovanej oblasti. Ak nie sú bolestivé, môžete pokračovať v masírovaní ako zvyčajne. Ak bolia, počkajte s ďalšou masážou pokiaľ nevymiznú. Tvorbe hematómov môžete predchádzať, ak nebudete nechávať Cellu-cup prisatý na tom istom mieste pokožky príliš dlho - je potrebné ním neustále pohybovať po pokožke.

Zriedkavé reakcie: kožné erupcie (začervenanie pretrváva).



S cenou je to samozrejme už trošku náročnejšie, keďže produkt je naozaj jedinečný a hlavne funkčný :). Celý set aj s olejom vás vyjde na 36,90€ alebo sa potom produkty dajú zakúpiť samozrejme aj samostatne, kedy vás banka aj s praktickým vrecúškom vyjde na 24€ a olejček na 17€.

Na záver vám poviem už len, že ak túžite mať v lete krásne hladké nohy, tak do toho určite choďte! :) Už po prvom týždni používania boli nohy hladšie a pevnejšie! A samozrejme nezabudnite na zmenu stravy, veľa vody a pohybu! Celulitídu treba najprv liečiť zvnútra, a až potom zvonku alebo teda súčasne :)
Ak sa rozhodnete pre jeho kúpu, tak vám držím palce!:) Ja ho budem určite používať naďalej, pretože je naozaj skvelý :) Zakúpiť si ho môžete TU: http://www.cellu-cup.sk/

Teším sa na vaše názory, ako ste na tom vy s celulitídou, ako sa ju snažíte eliminovať, aké produkty používate a či aj zaberajú, a či ste už počuli o tomto produkte :) 
Krásny zvyšok večera! 

Komentáre

  1. Waau, ešte som o taktomto produkte nepočula.. Z tvojej recenzie a z krásnych fotiek ma zaujal. Presne taký produkt by sa mi teraz zišiel :) No keďže je trochu drahší, jeho kúpu ešte zvážim.. Ale recenzia je naozaj super :)
    Lienka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ah Miuš, vždy ked niečo hľadám alebo nad niečím uvažujem, ty v zápätí pridáš o tom príspevok a ukážeš mi ako to dosiahnem alebo kde to čo potrebujem nájdem :D super!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D haha..čítam ti myšlienky ;)

      Odstrániť
    2. V tom prípade čítaš myšlienky aj mne:D Ty o cellcupe, ja o mooncupe, všade samé cupy:D Day By Day

      Odstrániť
  3. Toto je naozaj zaujímavé a nikde som o tom ešte nepočula, nečítala. A nemyslím si, že by cena bola prehnaná, dnes aj obyčajný anticelulitídny gél z drogérie stojí a je pritom neúčinný. Určite si nájdem viac videí a recenzií, výborný typ pre každú ženu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak v tom máš úplnú pravdu..drogériové krémy stoja okolo 10€, a tie v lekárni ešte viacej, takže tých 14€ navyše si myslím, že sa oplatí do toho investovať :)

      Odstrániť
  4. tak to je pre mňa novinka ale zaujala ma tak, že si ho musím teraz pregugliť:)
    DanyLoveLife

    OdpovedaťOdstrániť
  5. hmm o tomto som ešte nepočula, síce mám viditelnú celulitídu len keď poriadne postláčam pokožku, ale dosť mi to vadí.. ďakujem za tip, určite zvážim kúpu ! :))

    CHOCOLATE KISS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nejlepší na celulitidu je pravidelnost - pravidelně cvičit. Celkem mě to zaujalo, ale vážně to funguje? Já jen, aby to nebyla stejná blbost jak ten avon hřeben, který mě málem připravil o vlasy i nervy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čože? :D ja ten hrebeň zbožňujem :D:D ale pred jeho použitím si musíš poriadne rozčesať vlasy:D:D samozrejme, že dôležité je cvičiť, zdravá strava a veľa vody..toto je len k tomu všetkému doplnok :) a jasné, že funguje..už z videa je krásne vidieť, že perfektne prekrví pokožku a tým pádom bude pevnejšia :) aj banková masáž chrbta je super..treba vyskúšať ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky