Ahojte,

aj by som vám popriala krásnu sobotu, ale to počasie mi nijako krásne nepripadá :D Takže som si dnes pre vás pripravila len nejakú inšpiráciu, keďže nemôžem nič fotiť...a to som mala toľko nápadov :(  
Čoskoro nám bude leto klopať na dvere, a tak ma napadlo, že by som si prerobila nejaké kraťasy..a som si  teda povedala, že rovno sem hodím nejaké tie DIY fotky čo som našla na weheartit..
Naozaj stačia len nejaké cvoky, čipka, farba a kraťasy vyzerajú ako nové..
Čo poviete? Necháte sa inšpirovať? :)

Komentáre

  1. vyzera to dobre, ale nosenie dzinsovych kratasov mi pride dost nelogicke. su totiz hrube a kazdemu sa v extremnom teple musi v nich potit...:D co je nielen nezdrave ale aj znacne neprijemne a nepohodlne. ked kratasy tak z lahkych, tenkych a priedusnych materialov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..a preto sa najlepšie nosia, keď nie sú horúčavy alebo večer na nejakú akciu :)) V najväčších horúčavách sú najlepšie látkové sukne alebo šaty :)

      Odstrániť
    2. lenze ked nie je az taka horucava, alebo vecer...tak uprednotnujem zvycajne nieco dlhsie :)

      Odstrániť
  2. Niektoré nápady sú super, niektoré si neviem na sebe predstaviť, ale celkovo fajn tipy. Riflové šortky mám veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. vzpomínám, že když sem se pokoušela vytvořit šortky ze starých džín, tak to dopadlo tragicky a to jsem to jen stříhala :D takže hezká inspirace, ale já se radši podívám po obchodech

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No myslím, že se pokusím dát do kupy své ustřižené kraťasy z loňska a budu spokojená :D Ale jinak krásné nápady ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělá inspirace, mám chuť vzít nůžky a předělat nějaké kraťasy. Hlavně ta krajka mě moc zaujala, asi něco takového zkusím :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky