My everyday makeup with Naked3


Odkedy som si (vo februári) kúpila Naked3 v Benátskej Sephore, neviem si bez tejto paletky predstaviť život (samozrejme na mysli mám ten kozmetický :D:). Dokáže vykúzliť naozaj nádherné prirodzené denné líčenie a večer práve naopak, s použitím tmavších tieňov zase krásne výrazné nočné líčenie. Ako ste si už určite dávno všimli, táto tretia verzia od UD je tónovaná do nádherných 12tich ružovo-hnedých odtieňov. A práve preto som si v Sephore vybrala túto a nie 1tku alebo 2ku. Veľmi tieto odtiene odporúčam kočkám, ktoré majú zelené oči! Samozrejme pristanú aj modrookým či čiernookým :) Ale ružová nádherne podtrhne váš zelený kukuč :) 


Paletka obsahuje naozaj nááádherných 12 tieňov: 3 matné a zvyšok má jemné trblietky. Pigmentácia je ako inak výborná, no niektoré trošku prášia (našťastie len pri líčení, zrkadlo mi doteraz zostalo vždy čísté), čo sa teda čudujem pri tak vysokej cene (cca 50€), ale nie je to nič svetoborné, prášia naozaj minimálne. Všetkých 12 tieňov je použiteľných, nemôže sa vám stať, že niektorý z nich by zostal nedotknutý, pretože tie odtiene sú naozaj jedinečné, a inde také v žiadnej inej paletke podľa mňa ani nenájdete :) A veľmi dobre sa kombinujú, keďže sú "tón v tóne". Štetec je dobrý, sem tam ho použijem (napr. keď sa líčim až v práci), ale keďže je zo syntetických štetín, nie veľmi dobre sa s ním narába, ale dá sa aj s ním vykúzliť krásne líčenie. Balenie je veľmi pekné, tónované tiež do hnedo-ružovej farby, plechová krabička mi veľmi vyhovuje, pevne sa zatvára a vnútri sa nachádza aj veľké praktické zrkadlo. Vo vnútri vás čaká ešte jeden malý darček, a to pár vzoriek podkladov pod očné tiene. Tie som ešte neskúšala, šetrím si ich na významné akcie (UMF a tak :).

zdroj: (web)

tiene na ruke sú odfotené z ľava do prava tak, ako sú  uložené v paletke

Naked3 od Urban Decay mi robí každý deň veľkú radosť, pretože líčenie s touto paletkou je naozaj ženský pôžitok :) Ak ste nerozhodné, tak vám ju vrelo odporúčam a oplatí sa do nej zainvestovať :) Jednotku ani dvojku si už asi kupovať nebudem..pevne dúfam, že keď pôjdem o rok do Benátok bude už nová paletka na svete :D Aj keď si neviem predstaviť, že by vymysleli ešte lepšiu od tejto :)) Na denné líčenie najradšej používam tieto tri tiene, ktoré mám aj na fotke: Strange (do vnútorného kútika a pod obočie), Limit (do záhybov) a Burnout (na celé pohyblivé viečko).

No a čo sa týka zvyšku môjho každodenného make pu, tak momentálne mojím najobľúbenejším je make up od Avonu - calming effects, ktorý krásne rozjasňuje a zároveň aj príjemne prirodzene kryje. Mojím najobľúbenejším rúžom je momentálne krásna svetlo-ružová farba od Gabrielly Salvete a to odtieň 18 sogno rosa. Je to krásna ružová farba s jemnými trblietkami. Na líčka a bronzer používam stále paletku od Zoevi..krásne zvýrazňuje opálenú pleť a dodáva jej svieži zdravý vzhľad. Špirálu stále používam tú istú - od Pupy Diva´s Lashes. No a samozrejme nemôžem zabudnúť na perfektný korektor od Catrice, tiene (Oriflame) a ceruzku na obočie (Catrice). Čiernu tekutú očnú linku už veľmi nepoužívam, skôr preferujem k Naked3 hnedú obojstrannú ceruzku od Avonu, ktorá pôsobí veľmi prirodzene. Lak na nechty je od Sally Hansen 510 I Pink I Can.



Čo vy a váš každodenný make up? Aké sú momentálne vaše najobľúbenejšie produkty? :)
Vlastníte Naked3?

Bonus na záver: selfie fotka s mojim Dastulákom :D:D
Krásny zvyšok dňa!:)



Komentáre

  1. juchuu super článok :) takéto mám najradšej.. naked 3 je krásna ale naozaj ladí najlepšie so zelenými očami, ja k mojim hnedým by som si vybrala asi dvojku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) aj jednotka ladí s hnedými :), ale podľa mňa kľudne aj táto ružová..na počudovanie vôbec nerobí efekt "uplakaných očí"..to bude asi tým, že aj keď sú tie tiene tónované viacej do ružova, tak väčší podklad tvorí hnedá :) Je to skôr taká hnedo-ružová paletka :))

      Odstrániť
  2. Já mám teďka nejraději paletku od Essence sun club :))) Tuhle paletku od Naked bych chtěla taky jednou vlastnit :) Tak uvidíme :) Krásné líčení :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;) Určite ju odporúčam..tie tiene sú fakt jedinečné :))

      Odstrániť
  3. Ach, ta je krásná! Já bych ze všech asi také brala tuhle, růžové stíny prostě vypadají dobře :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Narazila jsem na tuhle recenzi náhodou a jsem ti za ni moc vděčná! Včera mi kamarádka předala Naked3 dovezenou z USA. Udělala jsem šamanský tanec, hopsla jí kolem krku a udělala paletce čestné místo. Zatím jsem se nedostala k tomu, že teda do ní poprvé "hrábnu" :-D, ale myslím, že ten okamžik se nezadržitelně blíží! Obzvlášť po tvoji recenzi, která mě, zelenoočku potěšila! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D inak aj ja som sa jej dlho potom, čo som si ju kúpila, nedotkla :D:D Bol to pre mňa taký poklad :) Začala som ju používať asi tak týždeň potom :))

      Odstrániť
  5. krasne fotky :) super clanok...a inak so psikom sa podobate (to sa hovori, ze pes sa podoba na svojho pana) je velmi velmi mily! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      To fakt? :D škoda, že som na tej druhej fotke tiež nevyplazila jazyk :D to by bola potom dokonalá podoba :D:D

      Odstrániť
  6. Pes Dastulak ? jeho meno je Dusty ? Aj moj pes sa volal Dusty :) Rovaku paletku ako mas ty od zoeva mam aj ja z ebay. Ma rovnake rozlozenie farieb presne v rovnakom obale. Zaujimavostou je, ze som si ju objednala este davno predtym ako vysla u zoeva :) preto si myslim, ze nakupili no name paletky a vytlacili na ne svoju znacku. Paletku Naked vlastnim ale tu uplne prvu. Oci si malujem asi raz do roka takze si s jednou paletkou uplne vystacim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, Dusty, ale ja ho volám Dastulák :D:D Uf..tak to ti závidím, že si dokážeš tak dlho nemaľovať oči :) Ja som to vydržala max. mesiac, a aj to keď som bola na laserovej operácii očí..aj to bol jeden z dôvodov prečo som na ňu išla - chcela som, aby bolo vidieť, že som namaľovaná :D:D

      Odstrániť
  7. Líčení je krásné! Tyhle Naked palekty vypadají skvěle, nějakou bych hned brala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. joj tebe to tak pristane a hafko je dokonalý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Mam ju tiez a zboznujem ju. :) Stale ju striedam aj s jednotkou na bezne nosenie. ;)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jsi strašně krásné! Musím říct, že tyhle jemné barvičky ti moc sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, môžeš mi prosím povedať aký máš odtieň make-upu? Vyzerá veľmi prirodzene. Ďakujem za odpoveď ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tahle paletka se mi zatím líbí z Naked nejvíce, ale asi bych neužila všechny barvy.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Nádherná si :) aj tá paletka je užasná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Líčenie vyzerá jemne a prirodzene, až pôjdem do Prahy tak sa v Sephore určite zastavím a nejaké kúsky si odtiaľ kúpim.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky