Šatníkovo - tvoja virtuálna skriňa :)


Ahojteee

Mám tu pre vás jednu skvelú správu!:) Určite už niektoré poznáte český portál Votoč vohoz, na ktorom si môžete založiť svoju virtuálnu skriňu, v ktorej predávate, vymieňate alebo darujete svoje oblečnie, doplnky či kozmetiku..no a s týmto nápadom prišiel konečne niekto aj u nás na Slovensku! A to konkrétne stránka www.satnikovo.sk. Je to skvelý spôsob, ako vdýchnuť svojmu oblečeniu nový život :) 


Registrácia je zatiaľ len cez fb, čo ma najprv odrádzalo, ale tak..už väčšina portálov funguje len na tento spôsob a nemusíte sa báť žiadnej straty z vášho súkromia. K dokončeniu registrácii si stačí len zadať svoj nick, zem a mesto. 


Potom si už môžete pridávať svoje produkty, resp. predmety..


Produkty sa vyhľadávajú veľmi jednoducho..stačí si vybrať zvolený produkt a potom ho môžete ešte aj  filtrovať podľa nasledujúcich kategórií ako veľkosť, mesto, farba, cena...


Nepáči sa mi iba jedna vec, a to tá, že ak potrebujete do svojho inzerátu niečo doplniť, tak sa to nedá - musíte ho vymazať a znovu pridať..škoda.

Mňa tu môžete nájsť pod nickom lamarianamia, no zatiaľ tam mám len, už na mojom fb spomínanú , trojkulmu, ale časom tam určite ešte niečo popridávam :) Čo poviete na tento skvelý nápad? Už ste sa tam stihli zaregistrovať? :)

Komentáre

  1. Mne sa paci myslienka portalu votocvohoz.cz a dlho som rozmyslala nad tym ci je nieco podobne aj na SK. A konecne sme sa dockali :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. mne sa Šatníkovo zdá ako super vec! :)
    pozývam ťa na moju giveaway na blogu orsolyaambrusova.blogspot.sk ,dúfam že sa záčastníš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rozmyšlam nad registraciou no uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vždy som mala pocit, že čo sa týka takýchto vecí, Slovensko za Českom zaostáva. Konečne sa to začína meniť.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No ja skusam predavat veci cez modrykonik, no nic moc to nie je...tak asi skusim aj toto...aj ked ta registracia cez fb ma riadne odradza.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky