Things that made my Wednesday

...alebo taký menší random :)

Vždy som závidela modro-okým, zeleno-okým alebo hnedo-okým kočkám, že si môžu nalíčiť oči podľa ich farby. Keďže ja mám oči olivové (zeleno-hnedé) nikdy som si neprišla na svoje. Až kým som nenatrafila na tento úúúžasný očný tieň od Oriflame Giordani Gold Dreamy Moments v odtieni Olive Biscotti! Úplne ladí s mojimi očami, takže ak nemám chuť alebo čas sa hrať s očnými tieňmi, proste si dám len tento :) Trošičku mi vadia trblietky, ale čo už..hlavne, že som našla konečne tú svoju farbu :)) Aj balenie je nádherne skombinové v svetlo-ružovej a zlatej farbe s aplikátorom v krabičke :) A čo je najlepšie, kúpila som ho vo výpredaji za nejaké 3€ :))

Začala som byť závislá na nutelle..och..čo nie je najlepšie pred letom..ale čo už narobím, keď je taká geniálna :)) A dávam si na ňu banán, aby pôsobila aspoň trošku zdravo :D:D

V novej Emme nájdete Zľavové kupóny, ktoré platia na celom Slovensku...nájdete tam 20% zľavy do Fann, Marionnaud, Loccitane, H&M, CCC atď..len tak zo srandy som spočítala reklamy, ktoré sú na celých stranách (tie malé som radšej ani nerátala) a hádajte koľko som ich zrátala? Celý časopis obsahuje 194 str. a z toho reklamných tam je...podržte sa - 47!!! Myslím si, že to netreba ďalej rozoberať..preto si už dlho takéto magazíny ani nekupujem..je to smutné..ani žiadne vzorky už nedávajú..na tie som sa vždy najviac tešila :D :(

TOP SECRET balíček ste už určite zaregistrovali aj na ďalších iných blogoch alebo na mojom fb, či instagrame. Ide o šampón a kondicionér bez uvedenia značky. Keďže na obálke bola pečiatka od L´Oréalu, vedela som, že to určite nebude nejaký anonym, ktorý by ma chcel pripraviť o vlasy :D Mám už obe odskúšané a musím už teraz prezradiť, že sú skveléééé! Podľa ovocnej vôni by som tipovala, že ide o Fructis (Garnier tiež spadá pod zn. L´Oréal), ale nie som si na 100% istá :) Viac sa dozviete až v recenzii, ktorá bude až po úplnom minutí :)

V 101-tke som neodolala tejto maske na tvár, ktorá sľubuje okamžité vyhladenie..no som zvedavá :) A sprej na objem od Fructis..

REIGN
Nový seriál, na ktorom som momentálne závislá :) Ak zbožňujete historické seriály, krásne starodávne vyčačkané šaty, nádherné účesy, romantickú zápletku, tak si určite prídete na svoje :)  Na csfd má 63%, čo je na seriál super..Upírske denníky majú 67%, takže je na tom dosť podobne :))

Už len spomienky na Magnetic festival a cestu s Partybusom :)

Už sa neviem dočkať horúceho počasia, aby som mohla prevetrať nové handry :) Toto tielko a kraťasy sú z New Yorkeru..normálne som prekvapená, aké tam majú krásne veci :)

Čo robí vám v posledných dňoch najväčšiu radosť? :) Mne by tú úplne najväčšiu spravilo asi krásne počasie, ale na to si budem musieť ešte nejaký ten deň počkať :( Aj kvôli tomu sa asi nezúčastním Holi festivalu vo Viedni..ak ste o ňom ešte nepočuli, tak si určite pozrite toto video! Je to úúúplna krááása! Dúfam, že o rok sa počasie umúdri a budem môcť ísť :)) Tento festival farieb začína vždy v Indii (pôvod), kde sa vlastne týmto víta jar, no a potom putuje po celom svete...


Komentáre

  1. S tými časopismi máš úplnú pravdu, nič len reklamy a z celého časáku ma zaujmú tak max 3-4 články, takže ich tiež zvyknem kupovať len raz za čas, napríklad, ak niekam cestujem. Škoda tých kupónov, lebo svoj rozpočet na tento mesiac som už minula :D
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď aj ja som zvedavá, či mi do 25teho nejaké peniaze na to ešte zostanú :D:D blbý dátum tomu dali :( Niektoré články ma zaujali, ale naozaj, ako píšeš..max 3-4..škoda..

      Odstrániť
  2. Škoda tých časopisov... Ja si teda ešte kupujem, ale za tú cenu a za to množstvo platených reklám by som uvítala aj nejaké darčeky, aspoň vzorčeky. Strašne sa mi páčia tvoje vecičky z NY. Do toho obchodu vôbec nechodím, ale veľmi si ma inšpirovala. Ten top je TOP! :)
    Púder na objem mám (Got2be) a mám ho veľmi rada. Vonia úplne božsky ako horúce maliny!!! Dokonca robí svoju prácu - mierny objem. Ale používam ho aj ako prvú pomoc, keď mám mastnejšie korienky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Váhala som nad Got2be a týmto Garnier..ale ten Got2be obsahuje biely prášok, čoho som sa trošku obávala..a tento Fructis krásne vonia :)

      Odstrániť
    2. Hmm, možno ho pre tú vôňu niekedy vyskúšam. A áno, obsahuje biely prášok, ale normálneho nevidieť, iba raz sa mi stalo, že som si ho blbo nastriekala a bolo to vidno, no ono to samo zmizne.

      Odstrániť
  3. joj tie fotky jedla ma vždy dostanú :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé ta nutella!:D <3 V časopisech je reklam víc než dost no, ale občas si nějaký počtu ráda. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. EMMU si kupujem už niekoľko rokov a čím ďalej je to horšie. Stále rastie cena a aj počty reklamných strán. Znižuje sa ponuka vzoriek a celkovo aj kvalita. Túto som kúpila najmä za tie zľavy, tak snáď nejaké využijem, ale silno uvažujem, že ju už kupovať nebudem :(
    A musím pochváliť veci z NY a aj všetky fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Len ked som doma, tak si kupim "Bajecnu zenu" a "Novy cas pre zeny". :D :D :D Nieje to az take prepchate reklamami este... ale inak tie "vacsie" casopisy su viac a viac preplnene... :( To je fakt.... a preto... Mame Blogy. ;)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) veru, ale už sa nájdu aj blogy, ktoré sú z oboch strán preplnené reklamami :D

      Odstrániť
    2. No ja sa tiež priznávam, že na svojom blogu mám tiež už nejakú tú reklamku, ale hádam až tak neobťažuje... :)

      Odstrániť
  7. ojojoooj, ta tenkucka vrstava - to veru nie je zavilost na nutelle. zavislost na nutelle je zjest cele balenie naraz lyzickou! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fuu..tak to by som v kľudne dokázala..ale našťastie mám nejaké sebazaprenie :D:D

      Odstrániť
  8. a k reklamam... taka cela strana stoji aj 5 tisic €. tak si spocitaj, kolko jednym casopisom zarobia :) (samozrejme minus naklady)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Chápem, že musia z niečo zarábať..ale trošku to už preháňajú..skoro 50str. (???) to je skoro ako nejaký iný samotný časopis :)

      Odstrániť
  9. nalákala si mě na ten seriál, zkoukla jsem trailer a po zkouškovém se na něj podívám :) moc se mi to líbí. outfit je naprosto boží! <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milujem ten seriál! :D Len škoda, že je zatiaľ len jedna séria..dúfam, že to bude pokračovať :)

      Odstrániť
  10. Ja už na Nutelle závislá som, robí mi spoločnosť vždy pri raňajkách a je to to najlepšie, čo sa dá raňajkovať, skvelo to naštartuje do nového dňa, s banánom som to ešte neskúšala ale vdaka za tip.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky