Pink Passion


Ahojte

Dnes tu mám pre vás 6x krásnych ružových beauty tipov! Ak milujete hlavne ružové rúže (tak ako ja), tak si tento post určite prečítajte :) Týchto krásnych 5 ružových úlovkov + 1x lesk som nazbierala od začiatku tohto roka..som s nimi veľmi spokojná..a ako si môžete všimnúť..dosť sa na seba podobajú :D Je to taká moja mánia. Rúžov mám naozaj veľa..asi na každý deň v mesiaci iný :D Keď zbadám nejakú krásnu ružovú farbu, musí byť proste moja! :) No a miesto v mojom makeup storage si našli miesto aj tieto značky:

  1. Astor - Silky Rose 101: Je to krásna ružová perleťová farba. Rúž je hydratačný, nevysušuje pery a má krásnu vôňu. 
  2. Gabriella Salvete - Sogno Rosa 18: Je to krásna telovo - ružová farba s veľmi jemnými trblietkami.
  3. Avon - Matte Blossom: Krásny ružový matný rúž od Avonu, ktorý sa naozaj veľmi ťažko hľadá. Bohužiaľ v posledných katalógoch som ho tam ani nenašla, ale možno ich doplnia. Pery vôbec nevysušuje, keďže je aj hydratačný, čo je super, pretože väčšinou matné rúže nie sú hydratačné a tak vysušujú pery. 
  4. Avon - Proper Pink: Asi najkrajší rúž, aký som kedy mala z Avonu! Je to krásna fialovo-ružová farba, ktorá vydrží celkom dlho na perách. Rúž je tiež hydratačný a bez trblietok. 
  5. Gosh Velvet Touch - Romance 156: Tiež veľmi krásna fialkovo-ružová farba. Tento rúž mám z týchto 6tich asi najradšej, pretože obsahuje vysoký lesk. Síce sa rýchlejšie zmazáva z pier, ale ich úžasne hydratuje. A jediné mínus, ktoré je trošku nepodstatné - nevonia. 
  6. Gosh - LIP LACQUER 003 Sweet Lips: Tento lesk, ktorý vyzerá ako lak na nechty, je horúca novinka od Gosh kozmetiky. Ide o lesk na pery s dlhotrvajúcim účinkom. Samozrejme, nevydrží na perách celý deň..ale ak idete niekam večer von, tak vám vydrží dve - tri hodky. Ja som si kúpila tento svetlo ružový, ktorý je na perách oveľa svetlejší ako vo fľaštičke. Najlepšie je ho naniesť už na nejaký rúž. 

Vlastníte niektorý z nich? Ktorý sa vám páči najviac?:)

Komentáre

  1. krásne su vyzeraju veľmi podobne ale nevedela by som si vybrat a ten lesk sa mi riadne pači hlavne jeho obal:))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mně se nejvíc líbí 5. :) Ale mám bohužel zkušenosti, že tyto odstíny mi dělají žluté zuby, ač normálně je moc žluté snad nemám :D Ale tobě sluší, to víme!! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekné rúže. Osobne nemusím trblietavé a perleťové rúže ale 4 sa mi asi páči najviac :).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hezké odstíny, ale já takové na sobě vůbec nemám ráda.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mne sa páči matný od Avonu a tiež som si všimla, že akosi zmizli z ponuky, dúfam že ich ešte budú mať ...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všechny odstíny vypadají krásně, přestože jsi jsou dost podobné. Nejvíce se mi ale zalíbila ta matná růžová od Avonu.

    Radu - Giveaway o Benefit Sugarlicious

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow ty odstíny vypadají božsky! :)))) Já vlastním jednu takovou od Miss Sporty :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiež milujem rúže na pery ale najradšej mám práve takéto rúžové sú krásne a myslím, že mi svedčia najradšej mám O1 od dermacolu clic system , potom maybelline color whisper 120 petal rebel, nyx narcissus, catrice 150 frozen rose, nyx india a od miss sporty ktorý sa už myslím že nevyrába ale je krásny 009 innocence.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. 01 od Dermacolu mam rada aj ja..a NYX India je uplne naj :)

      Odstrániť
  9. Ja som tiež taký trošku maniak na rúže :D Ale tieto sú fakt skoro identické. Snažím sa kupovať vždy taký odtieň, ktorý ešte nemám, alebo keď kúpim podobný, tak preto, že ten čo mám doma, mi už dochádza.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Přesně takové odstíny mám nejradši :) Hodně se mi líbí č. 2 od GS.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. všechny odstíny jsou moc hezké!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ked niekde vidim ruzovy ruz hned ma napadnes ty :) ja mam doma skor nekonciacu zbierku cyklamenovych a roznych cervenych, uz by som mala prestat stale kupujem dokola tieto dve farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Viem, že tento svetlúšik od Astor asi nevynosím a nebude sa mi hodiť, ale pôjdem si ho kúpiť. Už minule som veľmi dlho váhala, či ho vziať, no nakoniec zvíťazila výrazná červená. Ja som totiž skôr na výraznejšie rúže. Niekedy som bola zasa "ružovka" :D

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky