SUMMER PLAYLIST



Krásnu nedeľu prajem! 

Dnes tu mám post, ktorý sa bude niesť v trošku inom duchu..treba si od tej kozmetiky sem tam aj oddýchnuť :) Keďže bol včera prvý letný deň a k letu patrí samozrejme aj skvelá tanečná hudba, či už na letnej grilovačke alebo len tak v mobile pri opaľovaní, mám tu pre vás 10 mojich naj letných skladieb tohto roku :) Dúfam, že sa vám môj výber bude páčiť a možno sa nejaký z nich stane aj vašim letným hitom a kľudne mi môžete do komentárov napísať aj váš letný hudobný tip :) Prajem krásne počúvanie!



A ešte tu mám na záver pre vás tri tipy na tanečné hudobné festivaly..konečne sa rozhýbalo aj Slovensko a v najbližšej dobe tu budeme mať dokonca až dva skvelé festivaly, a to: Only Open Air a Slovakia Ring Acceleration Dance..a samozrejme čerešničkou na torte je Ultra Europe v Splite, kam sa teším úplne najviac! Chystáte sa na niektorý z nich?:)



Komentáre

  1. Mr. Probz - Waves! ♥ Stejně tak u mně vede Kiesza - Hideaway, Example - One more day (nejsou to sice typické letní pecky ale já je teď poslouchám :) a určitě každé léto u mně vítězí Inna!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja neviem..ja tej Kiesze neviem nejako prísť na chuť :P A Example bude aj na Ultra..teším sa aj na neho :) A samozrejme, že počúvam aj staršie letné hitovice..sem som dala len tie najnovšie, čo ma chytili za srdce :-D

      Odstrániť
  2. Sigma je boží :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ach, akoby si opísala môj playlist ♥ Na Ultra Europe sa chystám a z toho osadenstva čo tam bude hrať... Uff, bude to riadna pááárty ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej? Tak sa možno v tej mase ľudí vidíme :-D To bude riadna hard párty :-D♥

      Odstrániť
  4. Only Open Air Festival bude i u nás v Praze a pro nás zahraje Calvin Harris <3 Takže to bude další splněný sen :) ale koukám, že u vás to taky bude žít!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ach tak rada by som išla na ten Ultra Europe. Možno za rok :) A ten výber pesničiek je parádny :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môj sen je Ultra Miami..ale zatiaľ to je naozaj len sen :(( Dúfam, že sa mi ho raz podarí splniť :)

      Odstrániť
  6. wau, vidím, že počúvame takmer rovnaku hudbu, Prvé štyri a predposledná su aktuálne moje oblubené. A vdaka za tip na Nicole - tuto nepoznám a vyzerá byť super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tento nový song od Nicole Scherzinger je parádní, pouštím si jej pořád dokola, stejně jako Summer od Calvina Harrise :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/serum-na-rasy-aneb-realash-trochu-jinak.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Znám úplně všechny a patří rozhodně mezi mé oblíbené ;) Třeba Waves je moje vyzvánění na mobilu :D Nicole Scherzinger nemá chybu! Také si ji pouštím pořád dokola ;) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super songy ! a Calviiin <33 :D :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky