Tajomný balíček od, nie až tak, tajomného odosielateľa :)


Ahoj ahoj

Určite ste už zaznamenali na niektorých blogoch balíček s označením "TOP SECRET". Dokonca sa viedli dlhé diskusie o tom, či tieto tajné produkty vyskúšať alebo nevyskúšať, keďže sa presne nevie, čo vôbec tieto tajné fľaštičky obsahujú. Strach by bol opodstatnený vtedy, keby že neviem kto je odosielateľom, ale keďže na obálke svietila pečiatka od L´Oréalu, testovania som sa vôbec nebála..práve naopak, ešte viacej ma lákalo :)

V tajomnej krabičke na testovanie čakali dve roztomilé biele fľaštičky. V jednej sa nachádzal šampón s označením #1 a v druhej kondicionér s označením #2. Celý nápad dizajnu sa mi veľmi páči, dokonca už teraz viem, čo do prázdnej krabičky uložím..samozrejme nejaké tajné veci alebo fotky, hehe :) Prázdne fľaštičky si doplním a zoberiem so sebou na dovolenku - ušetria mi tak miesto v kufri, čo každú ženu poteší, lebo si môžem na miesto veľkého kondicionéru a šampónu schovať napríklad ďalšie sandále :D No ale späť k recenzii..



#1 Šampón

Má nááádhernúúú sladkú vôňu po ovocí, a práve na základe tej tipujem, že ide o zn. Fructis (pod L´Oréal patria aj značky ako Garnier). Šampón má bielu farbu, je stredne hustý a pení veľmi dobre. Myslím si, že pôjde o nejaký regeneračný šampón, ktorý má na starosti zoceliť vlasy a vyhladiť ich, pretože sa mi stav vlasov naozaj veľmi zlepšil a sú oveľa lesklejšie. Ale bohužiaľ po nejakých dvoch týždňoch sa mi začali z neho trošku viacej mastiť vlasy a tým pádom boli aj o trošku viacej splihnutejšie, ale ak si chcete zlepšiť kvalitu vlasov, tak vám ho vrelo odporúčam!

#2 Kondicionér

Má tiež úžasnú letnú ovocnú vôňu, no intenzívnejšiu ako šampón. Kondicionér je ružovej farby a výborne sa po ňom rozčesávajú vlasy..už som po umytí nepoužívala ani olej ani sprej, pretože vlasy boli po jeho použití dostatočne ošetrené a hydratované. 


Som teda naozaj veľmi zvedavá, o ktorú značku a typ šampónu pôjde, ale ako som už vyššie písala..tipujem, že to bude niečo v zmysle "repair" a vďaka výraznej ovocnej vôni tipujem ten Fructis. Ale jedno viem určite - šampón si na moje jemné vlasy bez objemu určite už nekúpim, aj keď končekom veľmi pomohol. Bude mi úplne stačiť kondicionér (ten si určite doplním) a roztomilú bielu fľaštičku s označením #1 si zase doplním iným produktom :)) Jednoznačne ďakujem L´Oréalu, že som sa mohla zúčastniť tohto "slepého" testovania :)



Čo poviete na tento typ testovania? Išli by ste do toho? :)

Komentáre

  1. Tenhle způsob tajemné recenze je mi velmi sympatický, jsem moc zvědavá o jaký šampón nakonec půjde :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě by se tento způsob testování velice líbilo :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je to zajímavý nápad a až zjistím, jaký je to kondicionér, tak si ho koupím :D vypadá to, že by mi mohl vyhovovat
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá to super, keď zistíš o aké produkty ide daj vedieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Je to veľmi dobrý nápad testovania :) som zvedavá aký šampón to je 😊 baby pozrite sa aj na môj blog prosím 🙇🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 http://bizzbeautyxfashion.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to je super, som naozaj zvedavá na tajné produkty :-).

    Butterfly GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super nápad :-) Jsem zvědavá, o co nakonec opravdu půjde :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvelý nápad :) Ja si myslím že to bude ten nový fructis na farbené vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak to bude ten nový Fructis na farbené vlasy tak asi odpadnem :D Pretože všetko možné som skúmala, ale či mi to oživilo farbu, to teda nie :D:D Ale ako som už v poste spomínala, sú lesklejšie, tak je to aj dosť možné :)

      Odstrániť
  9. Som naozaj zvedavá o aké produkty ide lebo ten kondicionér naozaj potrebujem ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  10. podla mna je to neskutocne skvely napad(o;

    gomistories

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky