TOP SECRET balíček odhalený!!!


Ahojte kočky!

Dnes mi prišiel darček od L´Oréalu ako odmena za testovanie neznámych produktov, o ktorých som vám písala TU. Bola som veľmi zvedavá, čo to vlastne nakoniec bude..a predstavte si..šampón aj balzam sú z novej rady od Fructis - COLOR RESIST. Očakávala som teda všetko možné, ale šampón pre farbené vlasy rozhodne nie :D Ja mám teda osobne šťastie, že si vlasy farbím, ale ak to testovala aj nejaká kočka, ktorá si ich nefarbí, musela byť šťastím bez seba :D Trošku som sklamaná hlavne z toho, že balzám, ktorý sme dostali na testovanie pod označením #2 sa má nechať pôsobiť 5-10 min., čo som nemala odkiaľ vedieť, keďže nám k tomu nič nenapísali..


Šampón FRESH COLOR REVIVE
Ten mi vôbec nevyhovuje, zaťažuje mi vlasy..čo som sa vlastne aj trafila, pretože ja vôbec nepoužívam, aj keď mám farbené vlasy, šampóny na to určené, kvôli tomu, že mi ich ako som už spomínala - zaťažujú. Tento ešte navyše obsahuje olej z ľanových semienok a oleje ako také dosť zaťažujú, a tiež obsahuje extrakt z bobulí Acai, ktorý ich vyživuje. Či boli vlasy žiarivejšie a či som mala pocit čerstvo nafarbených vlasov tiež nemôžem objektívne posúdiť, pretože keď som tento šampón testovala, mala som naozaj čerstvo nafarbené vlasy :D Má síce nááádhernú ovocnú vôňu, na základe ktorej som hneď vedela, že pôjde o produkty zn. Fructis, ale kvôli nej ho určite používať nebudem...posuniem ho ďalej :)


Balzam pre blond vlasy BLOND BOOSTER
Myslím si, že testovací balzam na vlasy bol práve tento, pretože ostatné majú bielu farbu, no a tento jediný má fialovú, zdôrazňujem fialovú(???). Čo som dosť zaskočená, keďže testovací balzam mal ružovú farbu (?čo ho s niečím zriedili?)..Tento balzam na vlasy má bojovať so žltými tónmi, ktorý posilňuje lesk a odtieň vlasov je svieži ako po farbení. Vlasy po jeho použití majú byť žiarivé, oslnivé ako po farbení, pružné, jemné a hebké. Ja som skonštatovala, že sú vlasy po ňom hebké, jemné a lesklé. To všetko áno..aj moje obré blond vlasy majú krajší blond odtieň. Ale to som si myslela, že už je z letného slnka..čo možno aj áno :D Balzam sa má nechať aplikovať 5-10 min., čo som vôbec nevedela, takže teraz ho budem používať konečne správne :)) Obsahuje neutralizačné fialové farbivo, ktoré je špeciálne vybrané pre neutralizáciu žltých tónov, posilnenie a oživenie blond farby.
Ale čo ma ešte trošku šokovalo: vzadu na obale je bezpečnostné upozornenie, kde je napísané, že treba vykonať varovný test na alergiu, a že ho nesmú používať osoby mladšie ako 16 rokov!!! To som celkom nepochopila, či je to myslené všeobecne pred každým farbením alebo konkrétne pri tomto produkte..ak je to myslené pri tomto produkte, tak to jednoznačne malo byť napísané v sprievodnom liste!



Zvyšok ešte musím odskúšať..k tejto rade patrí aj balzám FRESH COLOR REVIVE, ktorý má zachovať intenzitu farby a vlasy majú byť po ňom žiarivé a hodvábne, a kondicionér COLOR SEALER CONDITIONER, ktorý má tiež zachovať intenzitu farby, zanechať vlasy hebkejšie a lesklejšie. Tento kondicionér dokonca obsahuje UV filter, ktorý sa rozpúšťa vo vlasovom vlákne a chráni farbené vlasy. Ten sa na leto určite šikne :)

Všetky štyri produkty majú nááádhernú sladkú, ovocnú vôňu a obsahujú olej z ľanových semienok a extrakt z bobulí Acai. Všetky by mali zanechávať vlasy hebké, lesklé a zanechať vo vlasoch pocit čerstvého zafarbenia.

Čo poviete na odhalenie? :) 
Máte už túto radu odskúšanú?

Komentáre

  1. Vypadají dobře, vlasy si barvím už hodně dlouho. :)
    Beauty of pink

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj som si myslela ze to bude toto ked som videla reklamu v tv :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja reklamy prepínam..a celkovo tv už skoro vôbec nezapínam :D

      Odstrániť
  3. Keď sa tieto tajné balíčky testovali, veľmi ma to nezaujímalo, ale teraz som priam šokovaná. Oni vám poslali niečo, čo je môžný alergén a vôbec o tom neinformovali? A druhá vec - nie je vhodný pre osoby mladšie ako 16 rokov. Nemôžem si pomôcť, na mňa to pôsobí veľmi negatívnym dojmom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja neviem ako je to správne myslené, pretože je tam najprv napísané, že farby na vlasy môžu spôsobiť alergickú reakciu..fakt som z toho magor, či je to myslené na tento balzam kvôli tej fialovej emulzii alebo všeobecne o farbení :D

      Odstrániť
  4. Tahle řada vypadá dobře :)) vlasy mám barvené takže bych ji také ráda vyzkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Cože tohle slyším poprvé že balzám nemůžou používat mladší jak 16 let :D :D ty kks tak už to je i u šamponu :D Řada vypadá fajně :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No je to tam biele na červenom :D To asi kvôli tej fialovej emulzii :P

      Odstrániť
  6. vôbec som si nemyslela že to môže byť niečo od garnier :D zase raz prekvapil http://bizzbeautyxfashion.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takže som sa trafila dobre :) že to bude rada od fructis práve na farbené vlasy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiež väčšinou mávam problémy so šampónmi na farbené vlasy a s tými od značky Fructis všeobecne, zaťažujú mi hrozne vlasy. Radšej mám šampóny Garnier Naturals. Z tohto radu by som asi skúsila nejakú kúru na farbené vlasy, škoda, že nevyrábajú aj osobitný variant pre hnedé vlasy.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky