Garnier BB krém Pure Active review


Hellou

dnes prichádzam s recenziou na nový typ BB krému od značky Garnier, ktorý som dostala na zrecenzovanie. BB krémy od Garnieru už určite všetky dobre poznáte no tentokrát Garnier myslel aj na dievčatá, ktoré trpia T-zónou a majú sklon k akné. Ja našťastie nemám problémy ani s jedným, takže ani recenzia nebude celkom objektívna. Môžem len potvrdiť, že naozaj dobre kryje, zjednocuje pleť, zmatňuje ju a neupcháva póry. Či naozaj redukuje nedokonalosti (akné) vám potvrdiť neviem. Ani s odtieňom sa veľmi netrafili..Poslali mi krém pre svetlú pleť, čo je naozaj dosť na nič, keďže je leto a logicky sa človek snaží skôr opáliť ako vyblednúť :P Tuto by mohli trošku zapracovať na komunikácii a najprv sa nás spýtať, aký odtieň by nám vyhovoval, pretože som opäť dostala niečo pre svetlú pleť :) Možno tým najväčším bleduľkám bude teraz v lete vyhovovať, pretože nie je zase ani najsvetlejší. Obsahuje dokonca OF 15, čo je celkom fajn. No čo mi ešte na tomto BB kréme dosť prekáža je samotná vôňa krému, ktorá vonia po uhorke. Uhorky ako také ľúbim, ale veľmi mi teda nevoňajú :D Samozrejme táto vôňa po pár minútach odznie :) A naopak jedno plus - krém je dosť hustý, takže stačí jedna kvapka vo veľkosti hrášku a pokryjete ňou celú tvár. A pre lepšiu schopnosť krytia kľudne naneste silnejšiu vrstvu. Ako môžete vidieť na fotke krém je naozaj dosť hustý..mne spravil "zombie" ruku :D Ale tie, ktoré máte citlivú pleť, krém určite neodporúčam..už po jednom použití som mala suchšiu ruku, takže pozor na to (na akné je to asi ako stvorené). 


Čo sľubuje?


Zloženie:



Ja tento BB krém určite nevyužijem a posuniem ho ďalej. Ale určite je to super vecička pre -násťročné, ktoré majú sklony k akné alebo ženám, ktoré potrebujú zmatniť T-zónu. Myslím si, že aj cenovo je tento krém dostupný (cca 5€), takže za vyskúšanie určite stojí.  


Dievčatá, ktoré ste  už stihli tento BB krém odskúšať, podeľte sa s vašimi skúsenosťami do komentárov, nakoľko ja tak urobiť nemôžem ;)

Krásny zvyšok dňa!

Komentáre

  1. Já ještě žádný BB krém od Garnier nezkoušela, ikdyž tento by mi asi vyhovoval více, když je pro mastnější pleť. Uvidím, možná si ho koupím :). Jen se taky bojím odstínu, nejsem taky zrovna bledulka, tak nevím jak by mi odstíny seděly :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si pred kúpou vyskúšaj oba testery..ale ak nie si bleduľka, tak určite tento svetlý teraz na leto neodporúčam :)

      Odstrániť
  2. Na ruke vyzerá pekne, len škoda, že si si ho nesfotila aj na pleti. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keďže nemám akné ani mastnú pleť bolo by to zbytočné ;)

      Odstrániť
  3. Hodně se mi líbí,ale na mě je pořád i ten světlý hodně tmavý :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Čo som si doposiaľ stihla všimnúť, tak ani jeden európsky BB krém z drogérie nemá vhodný odtieň pre svetlú pleť, hoci na niektorých je to priamo uvedené, ale bohužiaľ realita sa nezhoduje s popisom.. :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým ja našťastie problém nemám, keďže nie som najsvetlejšia..ale máš určite pravdu. Pre tie najväčšie bleduľky na našom EÚ trhu nie je veľký výber..nezostáva vám nič iné ako si kúpiť originál ázijský BB krém, ktorý zaručene bledý bude, keďže aziatky si na bledosti veľmi potrpia :) Skús pozrieť na tomto e-shope www.bbcreamshop.sk. Mám s ním len dobré skúsenosti. Chvíľku som s nimi aj spolupracovala a lepší BB krém ako majú tam som už ani nenašla ;)

      Odstrániť
  5. Já bych do něj i celkem šla :))) Sice nevím jak by to dopadlo s odstínem no :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vyzera to fajna to ze ti to vysusilo ruku je dobra spravapre tie ktore maju zmiesanu azmastnu plet .... neviem ci si si to skusala dat na tvar ale nerobi flaky pri roztierani ? Ja som mala taku skusenost s niveou okrem toho ze mi svetly tienbol uplne tmavy robili sa flaky a nevedel sa mi riadne rozotriet

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som na svojej čistej pleti žiadne fľaky nespozorovala, no neviem ako to je u pleti s akné.

      Odstrániť
  7. Tak po tom se určitě kouknu :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky