L´Oréal Paris - Nude Magique Eau de Teint; Blur cream Recenzia + líčenie



Ahojte kočky!

Dnes mám pre vás dva skvelé beauty tipy od značky L´Oréal! 
Určite ste už oba produkty niekde zaregistrovali, no a konečne s ich recenziou prichádzam aj ja :)

Make up aj krém som dostala na testovanie, no make up som si už pár dní predtým ako som dostala balíček zakúpila sama..a aj som dobre urobila, pretože som dostala svetlý odtieň 100 Porcelaine, ktorý by som teraz v lete veľmi nevyužila. Ale na zimu bude skvelý, pretože nie je zase úplne najsvetlejší. Oba produkty sú skvelé, takže už takto dopredu vám môžem prezradiť, že sa recenzia bude niesť v pozitívnom duchu :)




L´Oréal Paris - Nude Magique Blur cream

Tento podkladový vyhladzujúci krém funguje a vyzerá presne ako krém od Garnier Perfect blur 5 sec (recenzia TU), akurát s tým rozdielom, že nie je priesvitný, ale s jemne zafarbenou a ľahkou textúrou, takže ho v pohode môžete používať aj samostatne. Po jeho nanesení budete mať jemnú vyhladenú pleť (skvele vypĺňa mimické vrásky) a prekryté nedokonalosti ako napr. čierne bodky alebo vyrážky. Vôbec pleť nezaťažuje a zanecháva si svoj prirodzený vzhľad (čo môžete vidieť aj na fotke po použití). Nude Magique Blur Cream používa technológiu Micro-Blur, ktorá zaručuje rovnomerné vstrebanie krému do pleti, pričom ale nespôsobuje jej mastenie. Veľmi dobre poslúži ako podklad pod make up, nakoľko veľmi uľahčuje jeho následné nanášanie. Obal je opäť ako u Garnier v úzkej tube so vzduchom, vďaka ktorému krém sem-tam vyprskne na všetky strany, ale nie to nič tragické :) Samozrejme aj tento obsahuje silikóny, takže opatrne s jeho používaním. Jeho objem je 25 ml a cena okolo 10-12€.



L´Oréal Paris - Nude Magique Blur  Eau de Teint makeup

Tento skvelý make up je na americkom trhu obľúbený už strašne dlho, no k nám sa dostal až tento rok. Veľmi som sa potešila, keď som ho zbadala v regáloch a samozrejme som si ho musela hneď kúpiť (150 Nude Beige)! A samozrejme ako zákon schválnosti, o pár dní mi prišiel ďalší od L´Oréalu na testovanie, ale ako som už vyššie spomínala, využijem ho v zime :) Už na pohľad vyzerá úplne inak ako ostatné makeup-y..Jeho matný sklenený flakón inšpirovaný parfumami a fialové odrážajúce nápisy z neho robia naozaj krásny kozmetický šperk :) Aplikátor sa tiež úplne líši od ostatných makeup-ov. Zatvára sa "šróbovacím" spôsobom, takže sa nemusíte báť, že by vám vytiekol a je tak maličký, že vám nebude prekážať ani v tej najmenšej kozmetickej taštičke :) Jeho dávkovanie aj aplikácia je v tomto úplne unikátna..Najprv musíte makeup potrepať hore-dole, aby sa premiešal makeup a oleje, a potom ho nanesiete pomocou prstov. Makeup má jedinečné zloženie obohatené o oleje, ktoré zaistia jemné krytie a zmatňujúci efekt. Makeup je tak ľahký, že ho na tvári vôbec necítite, čo je na leto úplne ideálne a krásne sa prispôsobí. V práci mi v pohode vydrží celých 8 hodín a nerobí fľaky. Krytie nie je najlepšie, keďže ide o veľmi ľahký a jemný makeup, ale mne to našťastie stačí, keďže netrpím žiadnymi vyrážkami a pod.. Ale keďže obsahuje oleje a zároveň pleť zmatňuje, podľa mňa sa hodí asi pre každý typ pleti. Je to zatiaľ asi najlepší makeup, aký som kedy mala :) Objem je len 20 ml, ale nakoľko je tekutý dlho vydrží. Jeho cena je okolo 10-12€. 


A bonusové fotky zo včerajšieho líčenia, pri ktorom som použila oba produkty :)


Na očnú linku, tiene, bronzer, rúž budú zvlášť tento týždeň recenzie, takže nechcem dopredu prezradiť o aké produkty ide ;) A neviem či ste si všimli, ale mám novú farbu :D Rozhodla som sa, že sa vrátim k svojej pôvodnej farbe - stredne plavá :) Farbu mám na sebe len prvýkrát, ale dúfam, že časom to bude ono :)

Máte vyskúšaný makeup alebo krém?
Čo na ne hovoríte? :)

Komentáre

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tenhle make-up je fajn, akorát mi vadí, jak moc je tekutý... Vždycky ho strašně moc vyliju a zbytečně s ním plýtvám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prave preto je najlepšia tá aplikácia prstami - na otvor flakonu prilozis prst a potrasieš..samozrejme treba ten prst poriadne držať a prekryť otvor, inak by to nedopadlo najlepšie :-D

      Odstrániť
  3. Ani jeden som zatiaľ neskúšala, ale celkovo Loreal značku mám rada, takže sa k nim časom iste dostanem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Makeup mám taky a jsem moc spokojená, bázi nevím, jestli si koupím. V obchodě mě tolik nezaujala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Make-up je TOP, som ním unesená, plus ten krásny flakón, paráda :)
    Čo sa tyka bázy, neviem posúdiť, ale akurát som pred chvíľou čítala nie moc pozitívny ohlas u jednej blogerky (vyrážky)... Takže kupovať ju isto nebudem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tento našťastie nič nespôsobil..mne vyrážky zase spravila báza od Balei..aspoň viedieť, že naozaj každému vyhovuje niečo iné :)

      Odstrániť
  6. Skvelý článok,Mia!! :-) Veľmi sa mi pči ako si ho spracovala a máš naozaj krásne fotky. Po make-upe už dlhší čas pozerám,ale akosi som sa ku kupe stále nedokopala :-D :-)
    www.fashionandbeautyoasis.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vypadáš nádherně :))) Makeup mě zaujal jen jeho lahvičkou :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Make- up mám v tom odtieni 100 a mne vyhovuje aj takto v lete. Názov Porcelaine v tomto prípade trochu zavádza a make- up nie je až taký svetlý. Ale celkovo som veľmi spokojná a je to jeden z naj make- upov aké som doteraz mala.
    Líčenie je krásne a teším sa na recenzie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tenhle makeup je můj úplně nejoblíbenější :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten makeup je dokonalý :) páči sa mi na ňom aj ten obal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ty si tak krásna :) a tá tvoja bezchybná pleť :) závisť ( v dobrom :) )

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Za mňa obom produktom taktiež jednička :) A na fotkách si opäť raz krásna :) Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tiež som nadšená z mejkapu, je to jeden z mojich najobľúbenejších, ale báza je pre mňa totálny prepadák. Mejkap mi na nej vôbec nedržal, šmýkal sa na nej, dokonca mi zrejme spôsobila dve hrozné vyrážky. Never more! O tomto duu (to je slovo, čo?) som dnes ráno aj ja písala.
    Toto líčenie sa mi veľmi páči, fakt precízne a vydarené, si krásna kočka. Akurát by som uvítala pri recenziách skôr fotky fotené "bezfiltrovo" pre reálnejší obraz :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fotky sú bez retuše a tie týkajúce sa recenzie sú bez akejkoľvek úpravy ;) Iba tie, na ktorých som úplne celá je nastavený teplejší odtieň s nádychom do zelena ;) A mne ten Blur nespôsobil našťastie žiadne vyrážky..to mi spôsobila zatiaľ len Balea..ale ja tieto bázy používam iba, keď idem niekam na akciu..rozhodne ich neodporúčam nosiť každučký deň.

      Odstrániť
  14. diky za recenziu, makeup sa uz dlhsie chystam kupit, takze som sa v tom len utvrdila teraz :) a chvalim krasne namalovane oci ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Make up nepoužívam, keďže pleť dosť zaťažuje, no tento by som určite vyskúšala. Momentálne používam BB krém. :)
    PS:Veľmi krásna recenzia. Mám pocit, že robíš tie najlepšie recenzie zo všetkých!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej ďakujeeem :*
      Je veľmi ľahučký..by som povedala, že ešte viacej ako BB krémy :)

      Odstrániť
  16. Make-up má originálny obal a keď som ho prvýkrát zbadala v obchode, normálne ma ten dizajn zaujal viac než konzistencia :) L´oreal má kvalitné výrobky, no čo sa týka toho krémiku, nekúpila by som si ho a zrejme ani nič podobné. Príde mi to ako priveľa chémie, a kedže my ženy používame každý deň až ozaj priveľa chémie, toto by som si na tvár už asi nedala. Bohato stačí už len make-up, korektor a púder. Niekto to síce ozaj potrebuje, no radšej by som sa priklonila k tomu že menej je niekedy viac a svojej pleti pomôže skôr bez toho ako s tým. Ale to je len môj názor :) Inak veľmi pekná recenzia, a krásne fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky