Sladké Balea novinky


Aj keď je už polovica leta za nami, Balea stále prichádza s letnými novinkami v pestrých obaloch, ktoré človeka nie len očaria, ale aj omámia svojou úžasnou sladkou vôňou! Neskutočne sladkú vôňu som cítila už pri samotnom rozbaľovaní balíka, nakoľko sa mydielko stihlo cestou už trošku rozliať, ale našťastie Natali (dm social media) vedela čo robí a mydlo aj krém zabalila ešte zvlášť do sáčku, takže balík zostal našťastie neporušený :)


Ako som už vyššie prezradila..na testovanie som dostala tekuté mydlo a krém na ruky od značky Balea a musím teda povedať, že obaly oboch produktov sa naozaj vydarili. Pôsobia letne a veselo. Krém aj mydlo majú úžasnú sladkú vôňu, takže umývanie rúk a ich následné krémovanie bude hotovým pôžitkom pre čuchové zmysly :) Ide o limitovanú edíciu takže sa dlho nerozhodujte :)

Jemné tekuté mydlo Balea "Sladký flirt" má veľmi príjemnú vôňu dule a divej ruže. Čistí a ošetruje pokožku rúk obzvlášť jemne a zachováva hydratáciu pokožky v prirodzenej rovnováhe. Obal je klasický pumpičkový a keď sa vám minie, kľudne ho môžete doplniť ďalším mydlom :) Objem je 300 ml a cena 1,39€.



Druhým krásnym produktom od Balei je krém na ruky s úžasne sladkou letnou vôňou maliny a citrónovej trávy. Tento krém na ruky poskytuje rukám ošetrenie a po nakrémovaní zostanú ruky hodvábne jemné. Hydratujúci pantenol regeneruje a vyhladzuje pokožku. Má veľmi ľahké zloženie, takže sa ľahko rozotiera a rýchlo vstrebe do pokožky. A to balenie je proste hotová pastva pre oči! Doteraz som ešte nikdy nemala takýto veľký krém na ruky, no a už si presne viem predstaviť kde tento krém skončí..u mňa v kancelárii na písacom stole :) Nielenže dlho vydrží, ale jeho úžasná sladká vôňa mi bude spríjemnovať každučký pracovný deň :) S pumpičkovým dávkovačom je jeho aplikácia veľmi rýchla a jednoduchá. A keď sa mi tiež minie (a nevymyslia dovtedy podobný krém :D) tak si ho tiež doplním :) Objem je tiež 300 ml a cena 1,95€.



No a posledným darčekom, ktorý som dostala sú peelingové tampóny ebelin. Sú z čistej bavlny a sú naozaj skvelým pomocníkom. Nielenže perfektne odstránia make-up, ale ich drsnejšia peelingová strana odstraňuje odumreté časti pokožky! Tampóny sú naozaj veľké, takže vám na jedno odlíčenie kľudne postačí jeden :) Cena za 35 ks je 1,59€.



Čo poviete na tieto dm novinky? Máte už niečo z toho odskúšané? :)

Komentáre

  1. Pri najbližšej návšteve dm kupujem toto všetko! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Novinky jsem zatím nezkoušela, ale chystám se do DM tak uvidím, co pokoupím :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mýdlo už mi nějaký pátek stojí na umyvadle a na ten boží obal se vždycky usmívám :D !
    Krémů na ruce mám víc než dost, ale pokud tohle ještě uvidím, beru :D !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem psala o novinkách z dm včera, taky jsem se neovládla :) Ale to mýdlo mi moc nevonělo..

    Sororessa

    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zajtra idem do DMka a kupujem si ten krém. Pretože ten obal je úplne dokonalý!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mydlo je ozaj báječné a obal je krásne prevedený. Pripomína mi niečo ako pohodová chvíľka niekde v Provensalsku pri tejto vôni :-) Tu v Nemecku je práve vo výpredaji za super cenu. Krém som si však kúpila iný, no tiež značky Balea, fialový s obrázkom Eiffelovky a je skvelý. Kvalita značky Balea prevyšuje cenu a to je najlepšia kombinácia :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Určite ich musím vyskúšať :)
    Srdečne ťa ku mne pozývam na GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. mna milo prekvapili tie tamponiky...naozaj su peelingove a super..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Och ten venček a náramky <3 A produkty majú krásne obaly :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Novinky jsem v DM ještě neviděla a myslím si, že je to fajn nápad :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tie obaly sú nádherné, určite aspoň pre ten krém na ruky do DM skočím :)

    LeroseP

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Zaujaly mě ty peelingové tamponky, musím se na ně mrknout až budu v DMku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ja som sa tiez nechala nalakat na krasny obal a vonu sprchoveho gelu od Baley. Dokonca som bola pri prvych pouzivaniach spokojna. Len som sa po takych dvoch tyzdnoch pouzivania nestacila cudovat preco mam taku vysusenu pokozku. Takze krasny obal, ale po mojej skusenosti neriskujem. :-)

    www.kaviaren-u-macky.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprchové gély nemám odskúšané, ale krém používam už 2 týždne a nepociťujem žiadne vysušovanie, práve naopak..pokožka je krásne jemná a voňavá :)

      Odstrániť
  14. Zase budem musieť zájsť do tej dmky! :D Veľmi sa mi páči ten krémik na ruky, určite vonia skvele a ten dávkovač!

    http://littlestrongskyscraper.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Oba výrobky vyzerajú úplne dokonale (a určite aj voňajú). Už sa neviem dočkať, kedy zájdem do dm a si ich kúpim si ich . :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  16. je to krásne, rozkošné, no hneď som si to zamilovala!!! :).
    ale je taká škoda, že takéto "somarinky" robí Balea dosť často v limitovaných edíciách... človek si to zamiluje a už to niet :/.

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ahoj, tiež som mala možnosť vyskúšať aj odličovacie tampóny , no mne tá drsnejšia strana až tak nevyhovovala, skôr dám prednosť pílingu. :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky