UFO

Sranda, že som Bratislavu navštívila už asi miliónkrát a ešte nikdy som nebola pozrieť na UFO..ale keďže na jednom zľavovom portály bola návšteva UFA + drink zadarmo, s priateľom sme sa rozhodli, že sa tam konečne pôjdeme pozrieť. Normálne vyhliadka na UFO stojí 10€, no v zľave stál jeden kupón aj s drinkom 5€. Drinky boli o ničom, ale čo by sme čakali na Slovensku zadarmo, všakže :) Dalo sa vybrať len z troch, ja som si vybrala Frappé, ktoré bolo odporné, aj pena bola úplne blee a priateľ si dal Betón, čo je Becherovka s tonicom a citrónovou šťavou. Ani trošku sa to nesnažili ozdobiť citrónom, proste len ľad..Bratislava bola úplne vyľudnená..sem-tam nejaký turista (a to bol piatok!)..neviem, kde sa všetci podeli, ale aspoň sme sa hore na UFE netlačili a mohli sa v pohode pofotiť :) Skočila som aj na nákupy do Auparku, kde som si kúpila len sadu troch matných rúžov (ach jo..ja maniak :D) v H&M-ku, ale inak nič..všade sú už nové jesenné kolekcie za neskutočne vysoké ceny. Nechápem ako niektoré kusy handier dokážu stáť tak veľa..a predsa len je to všetko Made in šikmooký. Tak sme to po dvoch hodinách vzdali a išli sa prejsť k Dunaju. Pri brehu je spravená krásna Magio pláž, na ktorej je vysypaný piesok a môžete tu relaxovať na ležadlách :) A vyčíhali sme nádherný západ slnka, ktorý bol z UFA naozaj rozprávkový! :) Rozhodne, ak pôjdete navštíviť Bratislavu, zastavte sa aj na UFE! Je to krásny zážitok :) Boli ste tu už? :)

A niečo z outfitu :) Zbožňujem pohodlný športovo-elegantný štýl a tento svetrík milujem úplne najviac na svete, a keď vám prezradím za koľko a kde som ho kúpila tak mi neuveríte :) Len tak náhodou som išla kuk do sekáču a našla ho tam v akcii za 3€!!! Super, nie? :)
 Tričko - Shana//Sveter - sekáč//Rifle, náhrdelník - Grasshopper//Tenisky - Converse//Kabelka - Tally Weijl//
Okuliare - House// Hodinky - Avon
A tu si môžete naživo pozrieť výhľad a nááádherný západ slnka :)

Komentáre

  1. Já jsem ještě v Bratislavě nebyla, ale moc ráda bych se tam podívala :)!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné město podle fotek :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky:)) veľmi sa mi páči aj tvoj outfit a úplne si ma navnadila na to UFO,bývam totiž v Trnave takze som v BA často a ešte nikdy som tam nebola ! :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď práve..ja som na tom bola presne tak isto :) Je to určite zážitok, ale 10€ len za vyhliadku sa mi zdá naozaj veľa..neviem no..ak bude aj o rok takáto letná zľava spolu s drinkom, tak si ho určite ešte raz kúpim, aj dva možno :)

      Odstrániť
  4. BA som videl max z auta keď sme šli do Nemecka niekoľko krát. No neviem, nejako ma neuchvátila aby som sa tam vrátila, ani predtým ani po tom ako som ju videla, hoci len na chvíľu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No najkrajšie veci sú v centre, kde sa autom nechodí, takže to najkrajšie z BA si vidieť ani nemohla :)

      Odstrániť
  5. Tak ako som si počas strednej zamilovala Trnavu, tak teraz počas vysokej Blavu :) dve mestá, v ktorých sa cítim doma :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Trnavu tiež zbožňujem :) A teraz, keď sa prerobilo námestie a pribudne tam nový štadión s obrovským obchodným centrom ju budem úplne milovať :D Aj moja peňaženka :D:D

      Odstrániť
  6. Tie tvoje niektoré hlášky ´made in šikmooký´:D, nemáš chybu :D Ja chodím do BA raz za rok a aj to väčšinou len do nákupných centier, takže na Ufe som ešte nebola, ale vyzerá to super :) A tie fotky sú neskutočne krásne! Veľmi si pekná a krásne oblečená :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Booože odpadávam z tých fotiek a hlavne z teba :) Zo dňa na deň prekvitáš, čudujem sa, že si ťa ešte neodchytila nejaká agentúra. V zahraničí by si nám robila dokonalú reklamu :) Úprimne ;)
    Svetrík si veru "vychytala" :D ale to tričko pod ním je TOP! ;)

    Missy z LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aaale odchytila..aj viackrát v mojom doterajšom živote :D Len ja nemám o toto "povolanie" záujem ;) Ale ďakujem krásne :*

      Odstrániť
  8. Super fotky, na Ufe som ešte nebola, no pri najbližšej návšteve Bratislavy sa tam určite zastavím. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné fotky, moc se mi líbí Tvůj outfit a kabelka :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Prekrásne zábery Marianka......:*

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ďakujem :) Hej, my sme si naschvál počkali na západ slnka, aby sme nemali presvetlené fotky :) Ale hore bola dosť zimka, keďže tam fúkal dosť silný a studený vietor..ale aj tak bolo krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nafotila si skutočne preskrásne fotky :)

    http://werushberry.blogspot.sk/ GIVEAWAY!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Kráásne fotky, najviac sa mi páči aj tak tvoj outfit, uplne som bola prekvapena ked som si pozrela že z kade máš ten krásny svetríík..:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Tiež som nechápala, keď som ho tam zbadala vysieť..väčšinou som tam nikdy nenatrafila na peknú vec..

      Odstrániť
  14. ah potesila si ma akutalnymi fotkami z BA, chyba mi to tam trochu

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Máš veľmi pekný outfit, samozrejme aj ty samotná si veľmi pekná :) Neviem, ale v second-handoch sa dajú nájsť ozaj skvelé, originálne a kvalitné kúsky, len treba nájsť ten správny sekáč, ktorý nevyvesí každú handru, či už spratú, zašitú, špinavú alebo otrhanú, ale naozaj veci, ktoré vyzerajú akoby nové , aj keď sú používané. Taký sekáč poznám a našla som tam už plno super krásnych šiat :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky