Back to School Inspiration + Vyhodnotenie Giveaway



Ahojte krásky,

ospravedlňujem sa za moju neaktivitu, ale mám na to svoje dôvody :) Dva dni sme boli s priateľom na stanovačke-rybačke (kto sleduje môj instagram, vie ;) a vyhrala som lístky na Beatpatrol festival v St. Pölten, ktorý bol túto sobotu, tak sme si rovno spravili výlet na vlaku, takže som ešte teraz dosť zničená :) Festival bol skvelý, fotky a samostatný článok spravím určite aj tu na blogu, len ešte čakám na zvyšné fotky :)

Keďže som dosť K.O. a počasie je také, aké je, nemám vôbec náladu niečo fotiť a tvoriť, a tak tu mám pre vás len Back to school inšpiráciu z weheartit.com, ale dúfam, že sa vám môj výber bude páčiť a že sa možno na zajtra inšpirujete :)

Určite sa väčšina z vás chystá zajtra do školy (čo vám naozaj nezávidím :D), ja to už mám našťastie všetko za sebou..aj keď prvý deň v škole som mala vždy najradšej :) Bol to asi jediný deň, ktorý som mala v školskom roku rada. Vždy som sa tešila, ako sa vyfintím a hlavne teda na spolužiakov a ich zážitky :) Toto leto naozaj, čo sa týka počasia, nevyšlo..a ak ste neboli na dovolenke pri mori, tak ste to pravé leto asi ani nezažili..aj keď ani v tom Chorvátsku to na leto veľmi nevyzeralo. Snáď o rok budete mať krajšie letné prázdniny :) Ale pevne dúfam, že ste ho celé nepresadili za PC ;)

Asi väčšina z vás pri pomyslení na prvý deň v škole sa zatvári asi nejako takto :D zlatá je :)

OUTFITS










 HAIR & MAKEUP







...a výherkyňou Baby lips Giveaway sa stáva..


Patrícia srdečne gratulujem k výhre!
A ostatným ďakujem za tak úžasnú účasť..určite to nebola posledná Giveaway v tomto roku :)

Komentáre

  1. skvelá inšpirácia ! :) mne sa do školy vôbec nechce

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super článek a inspirace nejen do školy, povedlo se ti to :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/s-yves-rocher-u-stredozemniho-more.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné, pekné :)
    Gratulujem víťazke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělá inspirace! ty účesy jsou boží! já se hodně koukám na účesové tutoriály na ytube a hrozně mě baví tvoření nových stylů.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Síce mám už školské časy tiež za sebou, ale inšpirácia je to určite aj na iné dni, napr. pracovné. Takže super článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Téééda, tolik báječné insprirace, super článek :) Charlie je skvělá na té animaci :D
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moc hezká inspirace :-) do školy mě to letos taky ještě čeká, ale naštěstí až za necelý měsíc, VŠ má své výhody :) pořád jsem ale stejná a v papírnictví jsem schopná nechat nesmyslé peníze za nesmyslné věci :D
    http://fashionbeautyloverxy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. suepr inspirativní článek!!! :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Když vidím ty fotky, hned bych se do školních lavic vrátila, ale ta doba je už pryč. Shannon taky sleduji velice ráda, je pro mě velkou inspirací, výherkyni gratuluji

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám jej videá rada :) Neskutočné, čo všetko dokáže s makeupom :)

      Odstrániť
  10. Tiež som z tých, čo už maju školu pár ročkov za sebou a tým školopovinnym veru fakt nezávidim. Učiť by sa mi už fakt nechcelo. Inak musim povedať, že ja som bola v Chorvátsku posledný augustový týžden a počasie nám vyšlo perfektné. Počula som od iných, že počas leta to tam nebolo bohviečo, no my sme to vychytali ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky