L´Oréal PURE REDS Collection Exclusive Review


L´Oréal Paris predstavuje ďalšiu unikátnu kolekciu rúžov a lakov na nechty Collection Exclusive, tentokrát v znamení Pure Reds, teda sýte a sexy odtiene červenej. Kolekcia, ktorá je opäť inšpirovaná ambasádorkami značky L´Oréal Paris: Doutzen Kroes, Jennifer Lopez, Eva Longoria, Blake Lively, Freida Pinto a Julianne Moore., ponúka celkom 6 farebných odtieňov na pery i nechty, s ktorými budete i na jeseň za zmyselnú kráľovnú :)

Tá najjemnejšia, intenzívna a zamatová farba rúžov Pure Reds vznikla kombináciou zamatových zložiek, čistých pigmentov a jojobového oleja. Všetky rúže sú matné, ale zato veľmi jemné. Pery nevysušujú a na perách držia naozaj dlho. Ale ak máte sklon k popraskaným perám, určite by som si radšej najprv namazala pery balzamom. Kvalitný a pevný matný čierny obal pripomínajúci kožu so zlatými prvkami pôsobí naozaj luxusne a je to hotový kozmetický šperk :) 



Je naozaj skvelé, že si môžete vybrať zo 6 farebných odtieňov podľa vášho typu pleti. Ak si neviete rady, tak si vyberte proste podľa toho, ktorá z ambasádoriek je vám najpodobnejšia :) Ja som si mohla vybrať dva odtiene..vybrala som si Freidu a Juliannu, ale Freida neprišla v dostatočnom množstve a tak som dostala ako náhradu Jennifer, čo mi ale napríklad vôbec neprekáža, práve naopak :) Je to krásna rubínová červená farba. Julianne je tiež veľmi krásna sýto ružovo-červená farba, s ktorou budete žiariť ako hviezda!:)


Laky na nechty sú tiež v 6 perfektných odtieňoch, ktoré ladia s rúžmi! Za pár sekúnd máte dokonale nalakované nechty vďaka praktickému širokému štetcu, s ktorým postačí pár ťahov. Farby sú krásne sýte, takže stačí naniesť len jednu vrstvu (aj na foto mám len jednu vrstvu). Ja som si na nechty dala rovno oba laky, aby som vám ich mohla naraz odfotiť :) Lak som dostala v odtieni Frieda..no aj tak ladí s rúžom od JLO :D A hlavne nezabudnite najprv na podkladový lak!!! Pretože keď ich bude odlakovávať mohli by vám zostať na nechtoch červené fľaky! A tiež nie je na škodu si na záver dať topcoat, aby ste po sebe nezanechávali na kľučkách a pod. červené stopy :)


Nebojte sa červenej! Odviažte sa, pretože každá žena dokáže zvoliť ten správny odtieň z nadčasovej Pure Reds kolekcie :) Ja som doteraz tiež červené rúže veľmi nemusela, ale tieto sú naozaj perfektné! A z výskumov vyplýva, že mužom sa na perách najviac páči červená farba, tak choďte do toho! :) Na bežné denné nosenie ešte ani ja nemám poriadne odvahu, ale na akcie určite áno! Hlavne, ale nezabudnite na jedno staré kozmetické pravidlo, a to že ak už máte červený rúž, oči musia byť nalíčené decentne..čiže len nejaký svetlý béžový tieň, linka a špirála. A k červenému rúžu sa najviac hodí biele oblečenie. Samé uvidíte koľko chvály zožnete, keď sa zrazu objavíte s týmto krásnym doplnkom na perách :) Mne sa tak neskutočne zapáčila táto kolekcia, že sa ešte určite pozriem aj po tej Freide v obchode :D

Cena rúžu bude cca 10,49€ a cena laku 3,99€, ale nie sú to pevné ceny, takže sa môžu meniť a kolekcia bude v obchodoch dostupná až od 01.11.2014!


Dokonca aj v najnovšej EMME nájdete krásne líčenia s červenými rúžmi :) Možno sa o podobné pokúsim aj ja hodím ho potom sem na blog :) Dnes sa mi nechcelo a tak som na seba hodila len slnečné okuliare :D Keby to niekoho zaujímalo tak sú z F&F :)

TIP: Ak chcete dosiahnuť krásne rovné línie rúžu na perách, použite ceruzku v podobnom odtieni a na záver, pery obkreslite s korektorom, ktorý naneste pomocou šikmého štetca, napr. taký, ktorý sa používa na nakreslenie očnej linky :)

Keď si chcete pozrieť swatches všetkých 6 rúžov, tak odporúčam túto blogerku..má to nádherne pofotené :)

Čo poviete na túto kolekciu? 
Odvážite sa na červenú? :)

Komentáre

  1. Ach, to je opět krásná kolekce, ale stejně mě víc bavila ta nude :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja napr. z tej nemám ani jednu, lebo ma nezaujali :)

      Odstrániť
  2. Waaaau cervena ti pasuje a tie okuliare!!!! Super.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sakra, až v listopadu? :/ Já už je chci teď! :D Mám v plánu si koupit jednu nebo dvě, jen ještě nevím které. Možná Blake, JLO nebo Evu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej..tiež som bola šokovaná :D Nakoľko odtiene sa hodia skôr na jeseň, a november je pre mňa už zima :D Mohli to posunúť o mesiac skôr :/

      Odstrániť
  4. Naozaj to perfektne vymysleli a minimálne po jednu kombináciu rúžu a laku si musím prísť. Len škoda toho dlhého čakania.

    Srdečne ťa pozývam na *GIVEAWAY*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tie ruže sú uplne perfektné, červené sú mojou srdcovkou

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ježíš ty jsou tak nádherné, uz se nemuzu dočkat až budou k dostání :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wau..tie rúže boli snáď vyrobené pre teba, tak dokonalo ti sadli :) Sú to tak výrazné a žiarivé farby, že sme mali problém zachytiť ich reálne na fotke .. a zmyť ich z ruky alebo pier, je už celkom nemožné :D Ale súú proste dokonaléé... jedny z najkrajších rúžov aké sme videli..obal, farby celková myšlienka.. no proste pecka a tebe ešte aj neskutočne svedčia ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) No ja som sa tiež musela dobre pohrať so zrkadlovkou, kým som sa trafila do toho správneho odtieňa..a ako píšeš sú úplne dokonalé! Krajší kozmetický šperk si v kabelke predstaviť neviem :)

      Odstrániť
  8. Krásné fotky. Mrzí mě, že moc na červené rtěnky nejsem, asi jsem ještě nenašla odvahu nosit je na ulici, ale z nude kolekce jednu vlastním a je to můj velký favorit, takže pokud budou tyto stejně tak povedené, možná se nechám zlákat :-)

    https://fashionbeautyloverxy.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som nebola, ale tomuto dokážeš odolať? :D

      Odstrániť
  9. Ja sa už nemôžem dočkať !! :) Rúže vyzerajú perfektne!! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tá bordová je krásna :)

    http://pinkunicornvanity.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. mne sa páči Julianne na tebe

    a super brýle máš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Kolekce se mi líbí moc, akorát se pořádně na tu červenou necítím :). Mám ráda rtěnky spíš do růžova
    Tobě hrozně moc sluší!
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som sa necítila, ale je to fakt poriadna a príjemná zmena! Vyskúšaj, a uvidíš aké budú reakcie okolia ;) Keď tak, nemusíš hneď siahnuť po tej najčervenejšej, ale napr. po tej Freide, ktorá je skôr do ružova :))

      Odstrániť
  13. Odstíny rtěnek jsou vážně moc pěkné! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  14. sú skvelé! na červenú zbieram odvahu už dlhšie. :D :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vyzerajú skutočne luxusne a majú krásnu farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. ty rtěnky na tobě vypadají luxusně, máš krásné rty! (péry)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Hoci červené rúže nenosievam, dúfam, že sa medzi nimi nájde nejaký vhodný odtieň pre mňa, lebo sú neskutočne krásne. A čo sa lakov týka, tak z tých si nebudem vedieť vybrať, lebo červená na nechtoch je pre mňa jedna z najobľúbenejších ;)
    Inak veľmi pekne spracovaný príspevok!
    http://bynicka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tak ako pri nude odtieni aj pri tomto červenom plánujem kúpiť odtieň Julianne Moore. Ale len rúž, laky ma nelákajú.
    Tebe svedčia oba odtiene, i keď vzhľadom na Tvoj vek (mladší ako môj :)) asi viac JLo - teda ružovejšia verzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Ani som netušila že majú túto kolekciu. Milujem červené rúže, takže hneď ako budem mať možnosť sa na ne pôjdem pozrieť !
    http://romanacserhelyi.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Jednu z nich určitě chci. Uvažovala jsem nad JLo nebo Blake, protože obě mi připadají dorůžova. JLo vypadá výraznější.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky