dm BLOG - EVENT



Krásny začiatok nového týždňa prajem!

Tie čo sledujete môj Instagram určite viete, že som mala naozaj neobyčajný víkend a bol by hriech nepodeliť sa s vami o fotky!:) DM drogéria si pre nás nachystala naozaj perfektný víkend a všetko mala naplánové tak, aby sme sa cítili ako naozajstné princezné :) Už v piatok sme sa mohli prísť ubytovať do Bratislavy, do hotela Devín****, kde sme dostali rozprávkovú izbu s výhľadom na hrad + tašku s výrobkami od dm drogérie. O 19tej nás čakala skvelá trojchodová večera a prvé spoločné stretnutie s blogerkami. S babami sme si sadli naozaj skvele..kecali sme a nasmiali sa, ako keby sme sa poznali už dlhšiu dobu :) 

Na druhý deň ráno o 08:00 hod. si pre nás na recepciu prišla Lucka (dm drogéria) a všetky sme spolu vyrazili z Bratislavy do Záhorskej Bystrice, kde nás už očakávala skvelá fotografka Zuzka Gavulová a spolu s ňou aj charizmatický Lukáš Kimlička (líčenie), Barbora Yurkovic (úprava vlasov a fashion styling) a Natali (dm drogéria). Všetci boli veľmi milí, láskaví a neskutočne priateľskí. Každá z nás mala pripravené 2 druhy lookov, z ktorých neskôr, asi za cca 3 týždne, dostaneme každá po 5 ks profesionálnych fotografií. Ešte nikdy ma nikto nelíčil ani nerobil účes, takže to bolo pre mňa zo začiatku trošku zvláštne, ale dalo by sa na to zvyknúť..kľudne aj nabudúce :D Lukáš je naozaj talent od narodenia, všetky líčenia zvládol ľavou zadnou a Barborka nám nachystala perfektný styling. Presne vedela komu čo obliecť a všetkým kočkám to samozrejme veľmi svedčalo :) Fotenie so Zuzkou bolo úplne pohodové, vôbec sme neboli nervózne, presne vedela ako na nás a ako nás rozosmiať :) Celé fotenie trvalo do 19tej no a potom sme sa pobrali na spoločnú večeru do reštaurácii Traja Mušketieri, kde sme si dali s blogerkami a kočkami z dm drogérie záverečný prípitok a opäť perfektnú večeru :)

Týmto sa chcem ešte raz poďakovať dm drogérii, že pre nás zorganizovala takýto skvelý víkend, ktorý určite nebol najlacnejší a veľmi si toho cením :) Určite na tento víkend budem dllllho spomínať s veľkým úsmevom :) Patrí vám jedno veľké ĎAKUJEM!♥ 

Užite si fotky!


♥♥♥

Linky ostatných blogeriek, ktoré boli na evente:

Komentáre

  1. parada, tiež mi to prišlo mailom ale neskoro som zbadala:)bolo vam teda skvelo hlavne že ste si to užili:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To poznám :-D Tiež si niektoré spolupráce prečítam až po dlhšej dobe a potom už radšej od hanby ani neodpisujem :-D :-D
      Bolo perfeknte..nechcem ťa zbytočne rozčulovať, ale môžeš banovať :-D :-D Snáď nabudúce..určite to nebol ich posledný event ;)

      Odstrániť
  2. Ten druhý styling ti neskutočne sedí! Som zvedavá na fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jé to musela být skvělá akce, krásné líčení a moc se mi líbí outfit, ten co máš jako druhý :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No to vyzerá ako podarená akcia :)) pekné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jéééj, gratulujem. Som rada, že Vám bolo super :) Vyzeráte skvelo :) a fakt sa o Vám perfektne postarali.

    theVandasdiary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelé fotky,vidno,že ste si to užívali.......teším sa s Vami.....:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow uzasne fotky
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jé, no vy jste se měli, to muselo být nezapomenutelné!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky