Jeden pomaranč sa zaľúbil raz do Darinky mandarinky...



Určite poznáte tento krátky úryvok z najznámejšej detskej pesničky Mandarínka Darinka, teda určite aspoň čitateľky zo Slovenska :) Napadla ma hneď ako som rozbalila balíček od DM drogerie, nakoľko úplne vystihuje krásnu pomarančovo-mandarínkovú vôňu peelingu od zn. Balea. S príchodom jesene a zimy prichádza aj sezónne ovocie a tým je práve už spomínaná mandarínka a pomaranč. Milujem, keď vojdem do miestnosti, kde ich práve niekto jedol :) A s kúpou tohto sprchovacieho peelingu si môžete urobiť takúto voňavú radosť každučký deň. Dobre čítate..aj keď ide o peeling, môžete ho kľudne používať každý deň, nakoľko obsahuje naozaj len veľmi jemné čiastočky, ktoré vôbec nedráždia pokožku a veľmi šetrne odstraňujú odumreté bunky kože a všetky nečistoty. Vôňa na tele bohužiaľ veľmi dlho nevydrží, čo je škoda, ale aspoň bude pokožka po jeho použití príjemne hladká a vláčna.

Cena peelingu: 1,89€
Objem: 200 ml



Balea Juicy Orange balzam na pery je ďalším skvelým výrobkom od tejto značky, ktorý proste musíte mať! Jeho džúsová pomarančová vôňa je proste návyková! Balzam má voskovú textúru, pery zanecháva jemné a voňavé, a nesfarbuje ich. Ja som si osobne tento balzam veľmi obľúbila dávať hlavne pod matné rúže, pretože nezanecháva pery mastné, ako ostatné balzámy, takže rúže potom na ňom super držia a nevysušujú ich. Veľmi sa mi páči aj jeho malé plechovkové balenie. Doteraz som vždy používala iba vysúvacie balzamy, kvôli tomu, že do týchto kelímkových som nerada strkala prsty, už len kvôli hygiene, ale aj hlavne kvôli tomu, že sa mi nechcelo balzam vyberať spoza nechtov. Ale táto vosková textúra mi veľmi vyhovuje, balzam sa veľmi ľahko nanáša a čo je hlavné, nezabára sa pod nechty. Je malý, šikovný, určite sa zmestí aj do tej najmenšej kozmetickej taštičky :) 



No a keď už prichádza tá zima, imunita klesá pod bod mrazu a všade číhajú chrípkové epidémie, treba si dopĺňať telo nejakými tými vitamínmi. Samozrejme najúčinnejším je čerstvé ovocie, hlavne také čo obsahuje ,,C" vitamín (mandarinky, pomaranče, citróny,..), ale môžete si aj pomáhať vitamínmi v tabletkách alebo cukríkoch, no a takéto mňam zdravé cukríky s vitamínom ,,C" nájdete tiež v DM-ke :) 



A tiež tu mám pre vás ešte ďalšie dva skvelé voňavé beauty tipy od značky Oriflame. Síce nejde ani o pomaranče, či mandarínky, no ich ovocná marhuľová vôňa vás tiež ihneď dostane. Pre pleť nie je nič osviežujúcejšie, ako voňavý ovocný krém. Tento hydratačný krém s multivitamínovým komplexom a výťažkom z marhúľ zanecháva pleť pružnejšiu a žiarivú. Denný krém vďaka jemnému zloženiu, obohatenému o najdôležitejšie vitamíny, pleť hydratuje, dodá jej vitalitu a rozžiari ju. Je to naozaj skvelé ranné osvieženie! :)



Ďalším skvelým produktom s marhuľovou vôňou je pleťový, čistiaci peelingový gél tiež s multivitamínovým komplexom a výťažkom z marhule, ktorý šetrne odstraňuje odumreté bunky, jemne čistí pleť a zanecháva ju žiarivú a voňavú. No môžete ho kľudne použiť aj na ruky alebo telo. Pre veľmi citlivú pleť by som ho asi veľmi neodporúčala, nakoľko by ju mohol tento gél trošku podráždiť..obsahuje celkom dosť väčších peelingových čiastočiek. Objem 100ml a cena obidvoch produktov je cca 4-5€.

Máte niečo z toho už odskúšané? Tiež milujete kozmetiku, ktorá vonia po šťavnatom ovocí? :)

Komentáre

  1. to sú zase krásne fotky Mia :) Ja veľmi nesledujem blogerky, ktoré sa zaoberajú kozmetikou, lebo ti veci idú nejak mimo mňa, používam tie bežné veci a tak ma všelijaké tie recenzie veľmi nebavia, ale tie tvoje si vždy rada prečítam, lebo to dokážeš tak pekne spracovať a o nafotení ani nehovorím :) Zo spomenutých vecí sa mi veľmi ľúbi ten balzam na pery, tieto ovocné príchute mám úplne najradšej. A tiež tie vitamíny môžu byť veľmi dobrá vec, najmä v tomto období ako si spomenula :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, ďakujem krásne za tak milý komentár! :)

      Odstrániť
  2. Jéé :) všechny tyhle věci vypadají tak lákavě :) Určitě se na ně v Dm podívám :))) hlavně teda ty bonbonky :) protože mít něco dobrého v kabelce je pro mě skoro nutnost :)) a ještě k tomu jsou zdravé :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé fotky, skvelý článok, skvelé produkty! ♥
    A chystám sa si kúpiť tie veci z Oriflame, prídu mi neskutočne chutné :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé kousky, musím hned omrknou, jak se dostanu do drogerky :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tu řadu od Oriflame jsem měla byla skvělá! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nuž, zase mám čo pozerať v DM-ke. Ďakujem za tip na balzam :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jé, to je úžasné! Určitě půjdu do dmka očuchat :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krem s oriflame mam tiež ale ešte nepouživam ako tak čitam mam sa načo tešit:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten balzám na pery jednoducho musím mať!!! :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Super fotky!! :) A ja práve teraz používam spomínaný peeling od Oriflame a jeho vôňou som unesená :)))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Úplně jsem z toho dostala chuť na mandarinky :D už jenom podle fotek to vypadá krásně :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky