Maybelline Must Have - Eyes


Krásny večer všetkým!

Dnes tu mám pre vás pár skvelých beauty tipov od zn. Maybelline a to konkrétne výrobky určené na oči. Maybelline výrobky mám naozaj veľmi rada, či už ide o rúže, očné tiene, špirály alebo očné linky. Všetky tieto výrobky už určite veľmi dobre poznáte, nejde o žiadne novinky, ale som s nimi veľmi spokojná a tak som sa rozhodla, že aj takéto ,,nie novinky" si zaslúžia recenziu :) 


EYE STUDIO COLOR TATTOO EYESHADOW

Gélovo-krémové očné tiene, ktoré vydržia na očiach 24 hodín patria k mojim TOP očným tieňom a to hlavne cez pracovný týždeň, kedy sa mi ráno veľmi nechce hrať s tieňmi. Sú veľmi praktické, nádherne pigmentované a vydržia naozaj neskutočne dlho! Stačí ich naniesť prstom po celom očnom viečku, naniesť očnú linku a špirálu, a oči sú za 5 minút nalíčené :) V práci sa už očami nemusím absolútne zaoberať, nakoľko výdrž týchto tieňov je naozaj skvelá, no môže sa stať, že sa trošku zlejú do ohybov (hlavne ten čierny), preto odporúčam ešte pred ich nanesením viečka prepúdrovať. Tiež perfektne poslúžia aj ako podklad pod očné tiene. Zvýraznia očný tieň, ktorý si na neho následne nanesiete a predĺži ešte k tomu aj ich trvácnosť. Ja ich momentálne vlastním v 3 odtieňoch:  65 - Pink Gold, 05 - Eternal Gold a 60 - Timeless Black. Keď sa začali predávať, stála som pred regálom asi pol hodinu, pretože som si z nich nevedela vybrať :D Ale postupne som si ich dopĺňala a teraz ich mám tri..ale určite by som si ešte chcela kúpiť fialový a bronzový odtieň. Škoda, že nie sú žiadne matné odtiene, tie by určite boli ešte obľúbenejšie, nakoľko tieto obsahujú jemné trblietky, čo nemusí zase každému vyhovovať. A čo je tiež super, dajú sa využiť aj ako očné linky. No majú aj pár nedostatkov a to jednak to, ako som už vyššie spomínala, že sa môžu zlievať do ohybov a ich cena tiež nie je najnižšia, stoja od 4-7€, ale sem tam bývajú aj v zľave..Odličovanie tiež nie je najjednoduchšie, ale s micelárnou vodou sú odlíčené rýchlo :) A tiež musím spomenúť ich krásne sklenené balenie, z ktorého sa tiene veľmi ľahko nanášajú, či už plochým štetcom alebo jednoducho len s prstom. Určite odporúčam zaobstarať si aspoň jeden! Určite ho využijete, či už ako podklad alebo očnú linku :)



 EYE STUDIO LASTING DRAMA GEL LINER

Ak hľadáte dlhotrvajúcu gélovú očnú linku, tak túto vám vrelo odporúčam! Absolútne sa neotláča, nerozmazáva sa a s priloženým štetcom sa s ňou dá vytvoriť naozaj krásna presná linka. Je vodeodolná a vydrží 24 hodín. Tiež je vhodná pre citlivé oči a pri nosení kontaktných šošoviek, dokonca je testovaná očným lekárom! Vytvoríte s ňou tak ako jemnú linku, tak aj dramatický look. Tak ako očné tiene Color Tattoo, tak aj táto linka má vynikajúcu pigmentáciu a dlhotrvácny efekt. Gélová linka sa predáva v praktickej krabičke, v ktorej sa nachádza aj šikovný aplikátor. Taktiež sa mi páči jej matné sklenené balenie s plechovkovým vrchnákom, ktorý ju vynikajúco chráni pred vzduchom, takže vám určite nevyschne. Ja ju mám už pár mesiacov a je stále ako nová. Cena sa pohybuje okolo 8€.

Na fotke môžete vidieť použitú gélovú linku..robí naozaj krásne presné linky a veľmi ľahko sa nanáša

 A tu môžete vidieť, ako vydržia tiene aj linka po umytí s mydlom a vodou! Neskutočné, linka sa ani trochu nezmenila, no z očných tieňov trošku ubudlo..linku som musela normálne oškrabávať s nechtom :D


ŠPIRÁLA VOLUM' EXPRESS COLOSSAL CAT EYES

Táto špirála patrí k mojim ,,nesmrteľným" kúskom. Zakaždým ako sa mi minie, si kúpim ďalšiu. Ja ju používam vždy na záver, na predĺženie, no ak ju použijete samostatne, tak už po dvoch vrstvách s ňou dosiahnete skvelý mačací pohľad! Ja osobne najviac zbožňujem takýto typ štetín a zaoblený tvar kefky. Kefka je úzka, takže sa s ňou dostanete až ku korienkom. Cena je cca 6€.



ŠPIRÁLA VOLUM' EXPRESS BIG EYES

Na túto špirálu som robila podrobnú recenziu TU, takže sa tu nebudem znovu opakovať. Len tak v krátkosti - zbožňujem ju a budem si ju kupovať znovu a znovu :) Má perfektne stočený tvar kefky, s ktorou spravíte naozaj neskutočné objemné a predĺžené mihalnice! A s tou menšou si zase veľmi ľahko nalíčite tie spodné. Jedinou nevýhodou je, že sa rýchlo míňa, keďže jej objem je o polovicu menší ako je to u väčšiny špirál. Cena je cca 9€.


Ktoré sú vaše obľúbené výrobky od Maybelline? Vlastníte niektorý z vyššie uvedených? Tiež ste s nimi spokojné? :)

Komentáre

  1. Na tie color tattoo sa chystám už dlho, určite môj prvý bude v zlatej farbe :3 a doteraz som mala len tú riasenku, bola celkom fajn :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som s linkou spravila Halloweenske líčenie, dlho mi to trvalo kým som si to dala preč z tváre :D PINKUNICORNVANITY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak to bolo prvé čo ma napadlo pritom, ako som sa snažila tú linku dostať z ruky, že bude skvelá na Halloweenske líčenia :D 100% výdrž zaručená :)

      Odstrániť
  3. Ja mám zatiaľ len Maybelline Color Tattoo v odtieni Permanent Taupe a Eternal Gold a som celkom sklamaná. Vadí mi, že sa mi zlievajú do ohybu, čakala som lepšiu výdrž. A odtieň Permanent Taupe je matný :-)

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Color tattoo milujem! Mám doma zlatý a čierny! :) A ako píšeš - či už ako linka, podklad, jemne rozjasnenie očí... sú super! :) A určite si tiež plánujem dokúpiť aj iné :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Color tattoo mám v černé barvě a skvělý, stejně jako klasika-colossal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Color tatto je i moje stálice, ale řasenka Big Eyes mi vůbec nesedla, za to miluji tu modrou Rocket :)

    fashionbeautyloverxy.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. color tattoo mám moc ráda, určitě v budoucnu pořídím další odstíny :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiez si myslim, ze Maybelline ma super spiraly, moja najoblubenejsia je One By One Volum' Express a tiez si ju kupujem stale dookola :) Nabuduce skusim aj tuto zltu... Gelovu linku pouzivam kazdy den a je fakt skvela, vydrzi uplne dovecera bez pohnutia, az kym sa neodlicim. Aj tu som ju napr. pouzila http://ivetka82.blogspot.sk/2014/08/sunday-makeup-of-day.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow, ty linky teda mají parádní výdrž :). Hodně jsi mě nalákala na color tattoo, budu si muset nějaký pořídit :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Všechno jsem měla, kromě toho zlatého stínu :) Ale asi si ho taky koupím, Maybelline je prostě super.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No chci si poridit hlavne ty stiny
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. CT jsou prostě skvělé stíny:) Collosalku mám také, ale ne tuto:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky