Novinky od Astoru {Review}


Ahojte krásky,

dnes som sa konečne dostala k recenzii na nejakú tú dekoratívnu kozmetiku, ktorá sa mi celkom nazbierala :) Nedávno mi prišiel krásny balíček od Astoru, s ktorým som začala tiež len nedávno spolupracovať..jupiii :D Značku Astor mám tiež veľmi rada a môj kozmetický šuplík obsahuje nejeden ich produkt, takže som sa tejto spolupráci samozrejme veľmi potešila :)

Na testovanie som dostala, dá sa povedať, kompletnú výbavu pre oči :D A to: špirálu BIG & Beautiful Muse, očnú linku vo fixke Perfect Stay style Muse a očný tieň v ceruzke, tiež z rady Perfect Stay, a to všetko som našla v krásnej čiernej darčekovej taštičke s nápisom Astor :) S touto 3-dielnou sadou vykúzlite naozaj nádherné každodenné líčenie, ktoré vydrží naozaj veľmi dlho..no ale poďme poporiadku..


 Špirála BIG & Beautiful Muse
Táto špirála má, dá sa povedať, identickú zatočenú kefku ako špirála od Maybelline Big Eyes, s ktorou vykúzlite viacero spôsobov líčenia. Nakoľko je viacej vodová dajú sa s ňou vrstviť a vymodelovať mihalnice, či už na prirodzený spôsob líčenia alebo vytvoriť s ňou viacvrstvový dramatický pohľad! Dodávať vrstvy môžete aj niekoľkokrát behom dňa a riasy stále zostanú flexibilné a nezlepené, čo je super, najmä ak sa po práci, či škole chystáte ešte niekam na párty :) Obal je tiež veľmi krásny, zbožňujem zlaté aplikácie na kozmetických výrobkoch, vyzerajú potom luxusnejšie :) Špirále nemám čo vytknúť..líči sa mi s ňou veľmi dobre, nedrolí sa a tiež jej dávam veľké plus za to, že sa veľmi ľahko odličuje.



Očná linka vo fixke s XL aplikátorom 24h Perfect Stay Style Muse
Očným linkám vo fixke som sa v poslednej dobe len vyhýbala, pretože s tými, čo som mala, sa mi zle kreslilo, oveľa radšej mám gélové linky. Ale táto varianta ,,XL" je super. Vďaka širokej fixke sa s ňou dajú nakresliť tak ako tenké linky, tak aj silnejšie dramatické. Samozrejme už podľa názvu 24h Perfect Stay vyplýva, že bude mať dlhú výdrž, a tak to samozrejme je aj v skutočnosti :) Linka vám vydrží po celý deň v práci alebo na párty. Taktiež sa mi páči, že sa miestami nevypisuje, ako iné linky vo fixke..no uvidíme po dlhšej dobe, ako na tom bude :)



Matný očný tieň v ceruzke 24h Perfect Stay
Tak toto je fakt pecka! Milujem matné tiene, a tento je ešte k tomu vodeodolný! Ja som na testovanie dostala odtieň 120 Chic Nude. Je to krásna nude alebo skôr taká staroružová farbička, ktorá sa hodí na každý deň do práce alebo do školy. Vydrží na očiach naozaj veľmi dlho, tých 24 hod. odskúšaných nemám, keďže sa každý deň poctivo odličujem, ale môžem teda potvrdiť, že tých 12 hod. určite áno :) Dá sa perfektne využiť aj ako podklad pod očné tiene, nakoľko krásne zjednotí pleť na očných viečkach, no a ja som ju dokonca parkrát vyskúšala dať aj ako podklad na pery :D No a aký bol výsledok? Rúž na perách vydržal samozrejme dlhšie :) Určite pôjdem pozrieť aj iné odtiene, pretože tento produkt naozaj ,,must have" :)

A tu už sú fotky se vším všudy :)

Ceny som v liste uvedené nemala, takže vám neviem povedať, čo jednotlivé produkty stoja, ale tak Astor nepatrí medzi najdrahšie značky, takže to určite nebude nič strašné :)
Čo poviete na tieto novinky od Astoru? Zaujali vás? :)


Komentáre

  1. Musím říct, že Aston v drogeriích většinou přehlížím, nějak nevím proč. Ale ten matný stín se mi mooc líbí :).

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten matný stín se mi moc líbí, každopádně musím pochválit jejich make-up Skin Match, ten je božský :)

    New in: September 2014

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mas uzasne obocie :3 ako si ho upravujes? Sama alebo kozmeticka? Dakujem... novinky od astoru pojdem isto kuk :33

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Upravujem si ho sama s ceruzkou a tieňmi na obočie..možno sa konečne dokopem ku krátkemu tutoriálu :)

      Odstrániť
  4. Ten matný stín se mi líbí! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nějak mě nenadchnul ani jeden produkt :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. oční stíny v tužce mám taky a jsou super!! Určitě o nich taky napíšu... a ta řasenka i fix vypadají úžasně, určo musím vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na špirálu sa pozriem v drogérii, pretože by som si teraz rada nejakú zohnala. Tiene vyzerajú tiež dobre, ale veľmi ich nepoužívam.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten oční stín se mi velmi líbí, mám ráda tyto přírodní odstíny

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow ! :) Ten matný očný tieň v ceruzke vyzerá úplne skvele ! :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky