Weekend

Ak ste nakoniec neišli na ,,Eva" nákupy, tak ste aj dobre urobili. Všade je teraz všetko strašne drahé, takže tie kupóny veľmi k zľave ani nepomohli, ale dalo sa čo-to povyberať. Ja som si nakoniec kúpila len jedny skinny rifle, troje tielka (tie sa najlepšie kombinujú :) a konečne elegantné kotníkové čižmičky. A konečne mám nové vône od yankee candle :) Skúšala som si aj milión kabátov, ale tento rok ich nejako divno pošili :D Ani jeden mi nebol dobrý..ach jo. Ale aspoň som strávila pekný deň s kamarátkami :) V nedeľu som sa odhodlala a povyberala som si zo skrine všetky letné veci a vymenila ich za zimné..a detto aj topánky. Neviem či ste to postrehli, ale koncom týždňa by už malo byť skoro 0°C! Tak si tiež pekne vyberte hrubé svetríky ;) Aký ste mali víkend vy? Tiež ste boli na nákupoch alebo robili poriadky v skrini? :)


Komentáre

  1. YC vosk s méděm je roztomilej :). Sluší Vám to na fotce. Já jsem o víkendu dělala samé školní věci + jsme si našli čas na procházky a focení :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  2. A ja som ich využila, peniaze som oplieskala hlavne H&M. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky! :) A tiež ma nákupy neminuli, no ako ty som šla tak na "klasiku" - rifle, košele, sako :) Síce som zháňala kabát - čo s tebou musím súhlasiť, nesedí to:D A čižmy a kotníčky, ale akosi som ani tie nenašla :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie členkové čižmičky nemajú chybu.....:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bola som, aj som čo to pokúpila.
    Krásne topánky si si kúpila! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jé yankee candle, ty zbožňuji, snad jednou našetřím na tu velkou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. já jsem poslední dobou v obchodech pořád, ale stále nemůžu najít perfektní zimní bundy ani boty :( hrůza! :D krásné botičky si vybrala :))

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky