YSL Rouge Volupté {Review}



Keď sme išli z Tuniska domov, zastavila som sa v Duty Shope s tým, že si proste musím kúpiť rúž od YSL..mala som to v pláne už na letisku v Bratislave, ale samozrejme, naše Duty Shopy sa nedajú absolútne porovnať s tými zahraničnými! Zahraničné sú o polovicu väčšie a bohatšie o sortiment. Po tomto rúže túžim už nejakú tú dobu, len ma vždy odrádzala jeho cena. Na Slovensku a Česku sú samozrejme predražené a nedajú sa zohnať vo všetkých odtieňoch, tak som sa veľmi potešila, keď som ho zbadala v obchode za 28€. Teraz sa asi polovica z vás chytá za hlavu, či som sa nezbláznila, dať toľko peňazí za jeden rúž..Nie nezbláznila :) Je to taký kozmetický šperk, ktorý som si chcela vo svojom živote aspoň raz, ako správna beauty maniačka, kúpiť :) 


Uznajte, rúž už svojim obalom upúta hneď na prvý pohľad..celý je spracovaný v nádhernom, luxusnom, zlatom prevedení s krásnym YSL detailom okolo celého stredu. Samozrejme za tie peniaze treba očakávať len tú najvyššiu kvalitu. Konštrukcia je pevná, nehrká ani sa rúž nezosúva dole. Pigmentácia je samozrejme výborná, rúž vydrží na perách naozaj veľmi dlho a má príjemne parfumovanú vôňu. Dodáva perám saténový lesk a nádhernú krémovú farbu. Jemne zväčšuje objem pier, dokonale ich hydratuje a vyhladzuje. A taktiež pery chráni vďaka SPF 15. Je to proste dokonalosť sama :) Najradšej by som vrátila všetky svoje doterajšie rúže a za tie peniaze si kúpila radšej ešte dva takéto kvalitné :D Má len jednu jedinú chybičku, a to takú, že celkom rýchlo sa míňa :( Takže ho už používam len na akcie alebo vo výnimočných prípadoch..musím si ho chrániť ako oko v hlave :D

Odtieň: 7 Lingerie Pink
Odporúčaná cena: od 28-36€
Gramáž - 4g


 Kabelka, cardigan - zoot.cz//prstene, kryt na mobil - aliexpress.com

Vlastníte niektorá tento krásny beauty šperk? :)
Aký je váš najdrahší beauty kúsok?:)

Komentáre

  1. YSL je naj! :) milujem tú kozmetiku <3

    http://victoriamerlot.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám ho a přesně i tenhle odstín (který jinak u nás v ČR není k dostání). A miluju ho! Dříve jsem ho používala celkem často, ale teď už tam mám jen malý zbytek a ten si šetřím na nějakou extra příležitost :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No v Tunisku to bol tiež posledný kus v tomto odtieni..mala som veľké šťastie :) Potom tam boli už iba také výrazné červené odtiene :P

      Odstrániť
  3. mám od YSL také jednu rtěnku a miluju jak voní! ta tvoje má ale mnohem hezčí design a na rtech je nádherná
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  4. YSL Rouge Volupté mám taky a hrozně moc si je (mám dvě) šetřím. Jsou úplně nejdokonalejší ♥
    .. a small miracle CZ

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No asi si ho pripisem na moj wish list po precitani tvojho review :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Je nádherný <3 Taky po něm dlouho pokukuji;))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty rtěnky jsou krásné, to jo :). Já ještě žádnou nemám, zatím jsem nenašla odstín, který by se líbil natolik, že bych si ho musela koupit.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherný rúž, nádherné fotky!♥ Aj fotografi módnych magazínov by ti mohli závidieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Nádherná rtěnka, jak obal tak barva, moc Ti sluší! :) Já vůbec žádné drahé kousky nemám
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jú, tá kabelôčka je božská, tá ma upútala ešte viac ako rúž. Asi preto, že ho tiež vlastním, už asi dva roky a ja musím úprimne povedať, že hoci mám viac YSL rúžov aj leskov, tento dosť zaostáva vo výdrži a treba sa s ním naučiť pracovať, lebo ak sa nanesie klasicky ako rúž (ako inak), hneď sa minie. Je totiž tak jemnučký, že je lepšie naťupkať ho na pery prstom, potom nechať akoby trocha zaschnúť a ak treba, naťupkať ešte druhú vrstvu. No je to skutočne kozmetický šperk a ja ho väčšinou nosím na dôležité akcie, pretože ten obal je superluxusný :D A vôňa, typická YSL v produktoch na pery, na tú som kedysi dávno "nažhavila" priateľa... strašne rád mi zbozkával lesk s touto vôňou a potom mi kúpil nový, hihi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ..tak to máš potom skvelého priateľa :D Iné rúže a lesky tejto značky nevlastním, takže nemôžem porovnávať, ale zatiaľ je to najlepší rúž, aký som kedy mala, či už kvalitou alebo vzhľadom :))

      Odstrániť
  11. Úplne s tebou súhlasím, takýto rúž treba vlastniť! Ja som si ich tento rok na letisku tiež obzerala a z ceny 28 € som bola náhodou milo prekvapená, myslela som, že budú drahšie... Ale nemali veľký výber odtieňov :( Najbližšie si už ale nejaký určite vyberiem, aj keď u mňa to bude pravdepodobne výraznejší odtieň :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No tak to by si v Tunisku bola spokojná..tento tam bol posledný a potom už len výraznejšie odtiene :)

      Odstrániť
  12. Na mňa je tento odtieň príliš umelý, taký príliš barbie. A najdrahšie čo sa kozmetiky týka tak sú to samozrejme palety. Také Naked od Urbay Decay iste vieš koľko stoja. Alebo Lorac Pro. Za tiene si rada priplatím ale takýto rúž si kúpiš aj v drogérii za pätinu ceny. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď takýto rúž nájdeš v drogérii daj vedieť ;) Ale je mi jasné, že nie každý má pre takéto kvalitné rúže pochopenie :)
      A každá máme iný vkus, takže..napr. podľa mňa vôbec nepôsobí umelo..konečne som našla tú pravú, ako ty píšeš, Barbie ružovú farbičku :) A podľa mňa je práve že lepšie si priplatiť za rúž ako za tiene, pretože prvý pohľad vždy padne na pery a nie na očné viečka :)

      Odstrániť
  13. Teda to je vážne kozmetický šperk ! Krásička :) Je na mojom wishliste už dlho, len tá cena..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Fotky sú opäť krásne!! :) Ja mám väčšinu vecí len klasiku drogériovu, alebo tie lacnejšie vecičky :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky