Krásny začiatok novembra prajem!

Tešíte sa na sneh? Asi dosť blbá otázka, však? :D Ale pamätám si časy, kedy už začiatkom novembra začali padať prvé snehové vločky..No v najbližšej dobe sa ich určite nedočkáme..ako pozerám predpovede, vyzerá to na ďalšie babie leto. Čo je super, ale chcelo by to konečne poriadne mrazy a snehovú nádielku! Minulý rok žiadny sneh nebol, tak dúfam, že tento rok si to príroda vynahradí :) Tento víkend som mala, čo je až neuveriteľné, papučový :D Je fajn raz za čas celý víkend nič nerobiť, len ležať, jesť a pozerať obľúbené seriály :D Tiež ste mali podobný víkend? :) Veľmi sa mi páči farebná jeseň, tak som si ju trošku priniesla aj do izby..z listov sa dajú vykúzliť naozaj nádherné kytice! Určite vyskúšajte! :) 

Taktiež, ak ste milovníčkou kávy, vyskúšajte túto od DE s karamelovou arómou! Je to fakt raj pre čuchové zmysly :)
 Yankee Candle musí byť :) Tento týždeň mi pribudnú ďalšie dva nové vosky..už sa ich neviem dočkať! :)
Tento týždeň mi prišiel dlho-očakávaný stojan na rúže, ktorý som si plánovala kúpiť už dlhšiu dobu..konečne mám svoje naj kúsky hneď po ruke :)

Ak milujete vanilkovú vôňu, tak tento krém musíte mať! Krém vonia naozaj famózne po vanilke, škorici a bambuckom masle, a obsahuje vitamín C a E. Jeho vôňa mi pripomína nejaký vanilkový koláč, škoda, že ho nemôžem zjesť :D Obsahuje jemné zlaté trblietky..

Komentáre

  1. Krásné fotky :) Na sníh se vážně netěším, kéž by napadl den před štědrým dnem a roztál 2. ledna :D Tak by se mi to líbilo nejvíc :D Hm... krém vypadá krásně, teď na podzim si děsně užívám všeho voňavého <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Ja by som prijala konečne poriadnu zimu a sneh aspoň na dva týždne :) Aj ja si v chladných dňoch užívam všetko voňavé :)

      Odstrániť
  2. Wow tie listy vyzeraju uzasne v tom kvetinaci :)) na tu kavu ma minule volala spoluziacka tak sa tesim ked ju ochutnam :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ox presne mi čítaš z duše :) Počasie je také nijaké, že sa nedá nič robiť iba naozaj sedieť pred telkou a napchávať sa :( Občas to síce padne vhod, ale bojím sa aby nebol takýto víkend každý jeden ... Už nech naozaj nasneží, alebo nech svieti slniečko, len nech sa niečo deje :D Celkom sme sa do dnešnej nálady telepaticky trafili to ma teší :) Hneď by som sa zastavila na kávičku, na oplátku pozývam ku mne na dezertík ;) Missy

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásné fotky! :)
    Tohle kafe je nejlepší ♥ vůně i chuť :)). V práci mi ho každý záviděl :D měla jsi i jinou příchuť? :) Čokoláda mě neláká, oříšek nechutná a vanilka jde :). Co ty? :)
    Ten krém vypadá moc hezkyy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oriešková mi veľmi chutila..pripomína mi orieškové oplátky :) Vanilka ani čokoláda ma veľmi neláka..

      Odstrániť
  5. Moc pěkné fotky, o tom krému z Avonu jsem přemýšlela :) No jestli hlavně nějaký sníh bude, protože poslední roky je to fakt velká bída
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Listy su krasne, skoda ze vydrzia iba velmi kratucko.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevadí..na stromoch ich je ešte celkom dosť :)

      Odstrániť
  7. Tiež som mala podobný víkend, že som v podstate takmer nič nerobila, ale musím povedať, že mňa to teda dosť ubíja. Čím viac ležím, tým viac sa mi nič nechce, telka ma nebaví (ked tak nejaký dobrý film), preto proste radšej vždy niečo robím.
    Inak kávičku som skúšala, ale vanilkovú, a teda tá mi vôbec nechutila.. A stojan na rúže je fakt perfektný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako čítam, tak tá vanilková nikomu nechutí :-D Mne stačí, keď si pustím dobrú hudbu, ktorá ma hneď postaví na nohy :) Telka ani mňa nebaví..max. Nákupné maniačky :) Inak je to bieda :P

      Odstrániť
  8. Skvělé fotky :))) Ten stojánek na rtěnky si chci taky pořídit :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super fotky!! :) Mohla by si urobiť článok, ktoré rúže momentálne patria k Tvojím naj!! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      No veru mohla..dosť sa mi ich nazbieralo :)

      Odstrániť
  10. Tu kávu jsem si koupila v karamelové i vanilkové variantě, zkusila jsem jednou a leží mi v kuchyni, vůbec mi nechutná :D ..
    To mléko od Avonu jsem si dneska objednala v celé sadě za bezva cenu :) a hrozně se mi líbí ten stojánek na rtěky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To fakt? Ja som na tej karamelovej závislá :-D

      Odstrániť
  11. U nás sa, vzhľadom na sviatky, chodilo po cintorínoch. A neviem či má prísť ďalšie babie leto, ale vo vzduchu už cítiť zimu. Ak by bol sneh, tak by som sa tešila, lebo také počasie mám veľmi rada a minulý rok som sneh v podstate ani nevidela :( Túto jeseň som aj ja prepadla voskom Yankee candle a musím uznať, že sú úžasné. Vôňou, výdržou... určite neodolám ďalším. No a po tom stojane na rúže už pokukujem dobre dlho, asi je načase, ho kúpiť. Vzhľadom na počet mojich rúžov aspoň 3 kusy :D

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já jsem si dnes koupila tu kávu ve skořicové variantě, tak jsem na ni zvědavá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tiež mám ten stojan na rúže ale menší. :) Na začiatku to vyzeralo, ako super nápad a hlavne krásne luxusne a to ako boli pekne poukladané sa mi naozaj páčilo, ale po prvom utieraní prachu ma ten ošiaľ prešiel... :D :D :D Inak zbožňujem jeseň, takže všetky krásy novembra aj oktobra aj septembra... a potom... príde môj najobľúbenejší December! :)

    www.danielakurkystyle.com

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Víkend jsem prožila v duchu dušiček, ale bylo to moc hezké, zavzpomínat na babičku a dědu a navštívit je bohužel už na tom posledním místě, kde skončíme...z listí jsem vyráběla růžičky, je to super podzimní dekor :-) začala jsem pálit olejíčky, yankee mánie ve voscích už u mě skončila, protože mi připadá, že výdrž (dny, kdy vůně "voní") /cena, není až tak košér! chci zkusit františka do mého krásného nového stojánku z dovči v podobě Krakonoše :-) jinak sen je koupě Diptique či Jo Malone...jsem taktéž pro snížek, jen aby přišel alespoň do Vánoc...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja kávu nepijem, ale doma vyskúšali všetky druhy od tejto značky a musím povedať, že som za to rada, lebo poháre z nich sa mi hodia na DIY vymýšľačky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ten stojan na rúže mám aj ja dlho predlho kúpený a ešte som ho nemala čas naplniť :) Úvodná foto s listami perfektná! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. ty lístky v květináčku jsou nádherná podzimní dekorace :))

    OdpovedaťOdstrániť
  18. ahoj odkial máš ten stojan na rúže ?:) krásny blog ďakujeeem :) :) :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky