TIP na vianočný darček II.: bh cosmetics - Special Occasion 39 farebná paleta očných tieňov a farieb na líčka {Review}


Krásny sviatočný deň prajem!

Dnes tu mám pre vás ďalší skvelý tip na vianočný darček a ním je naozaj nááádherná 39 farebná paleta očných tieňov a farieb na líčka od značky bh cosmetics. Pravdu povediac, túto značku som doteraz prehliadala. Asi hlavne kvôli tomu, že sa u nás nepredávala. No ale konečne prišla aj k nám :)

Na youtube nájdete mnoho tutoriálov a recenzií na túto značku, čo je celkom fajn, pretože sa tam dá nabrať veľa inšpirácie. Mňa veľmi zaujalo jedno, vďaka ktorému som si túto Special Occasion paletku vôbec vybrala. Najprv som sa nevedela z toľkého množstva paletiek rozhodnúť, najradšej by som si ich kúpila všetky :D Určite si na ich stránke nejaký ten vianočný darček vyberiete :)


,,Special Occasion 39 farebná paleta očných tieňov a farieb na líčka kombinuje najelegantnejšie odtiene pre oči a tvár, ktoré Vám pomôžu vyparádiť sa na Váš veľký deň, jednoducho a ľahko. Táto paleta je vyhľadávaná mnohými vizážistami a odtiene boli starostlivo vybrané, aby lichotili Vašej tvári pri akejkoľvek príležitosti."

Paletka obsahuje 9x matné očné tiene, 21x očné tiene so shimmerom a 9x farbu na líčka, z toho 4 úplne matné a zvyšok s jemným shimmerom plus jeden rozjasňovač. 


Očné tiene

Matné tiene: 
Tie svetlé sú trošku horšie pigmentované ako tie so shimmerom, ale dobre sa s nimi ,,blenduje". Ak si chcete s nimi nalíčiť celé horné viečko, treba nabrať aj dve tri vrstvy.  

Čo sa týka tmavých matných tieňov, tie sú naozaj sýte a ťažko sa mi aj zmývali z ruky, takže pri nich stačí jedna, dve vrstvy. 

Všetky farby sú krásne, vytvoríte s nimi nádherné denné líčenie, ale aj výrazné nočné.  Tiene neprášia, veľmi dobre sa s nimi narába. 


Tiene so shimmerom

Sú tiež veľmi krásne. Nemám im čo vytknúť. Tiež s nimi vytvoríte krásne denné aj nočné líčenie. Farby sú krásne, také neutrálne a určite ich všetky využijem.


Farby na líčka

Krása, krása, krása! Presne toto som celý čas hľadala! Krásne pigmentované, či už tie svetlé alebo tmavšie. Veľmi sa z nich teším, pretože dlho som hľadala tú pravú ružovú farbu na líčka a konečne som ju našla, aj ďalšie navyše! S hnedou sa dá aj kontúrovať a biely poslúži ako rozjasňovač. Dokonca ich môžete kľudne použiť aj na oči ako tiene. 


Ja túto paletku proste milujem! Je perfektná na cestovanie, pretože budete mať po ruke krásnych 30 očných tieňov a 9 krásnych farieb na líčka. Každý deň bude z vás iná žena..ráno dokonalá a večer DIVA ;) 

Cez týždeň som stihla nafotiť jedno líčenie s touto paletkou..na fotke môžete vidieť použité dva matné tiene a zmiešanú hnedú matnú farbu na líčka s ružovou, ale už si presne nepamätám ktorá to bola. Mala som v pláne spraviť aj líčenie, ktoré ma inšpirovalo ku kúpe paletky, ale slnečné podmienky tento víkend nie sú najideálnejšie, tak sa môžete tešiť na ďalší líčiaci post s touto paletkou :)


Do nákupného košíka som taktiež prihodila tiene na obočie a rúž na pery, na ktoré bude tiež samostatná recenzia. Ak uvažujete o kúpe nejakého výrobku od tejto značky, tak vám ju môžem len vrelo odporučiť. Za tú nízku cenu dostanete nadpriemernú kvalitu. Cena paletky je bez zľavy 24,95€ no teraz ju majú na stránke za uvádzaciu cenu 14,97€!!! No nekúp to :D 

Máte už niečo odskúšané od tejto značky alebo sa na nákup ešte len chystáte? :) 
Teším sa na vaše tipy! 
Krásny zvyšok dňa!

Komentáre

  1. Krásná paletka, na cestování bude perfektní. Já mám od BH jen paletku 120 stínů, ale jsem s ní maximálně spokojená. Teď mám v plánu si pořídit jejich paletku tvářenek :-)

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bh mám veľmi rada , doma mám niekoľko produktov na pery a už teraz pozerám práve po nejakej paletke , popravde riade si ma nalákala aby som si kúpila túto :-)
    http://bar-bor-ka.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krasny barvicky, ach jo clovek se podiva po dlouhe dobe k tobe na blog a zase nebudu spat, protoze tu paletku budu chtit taky :-D koukam, ze eshop je jen na SR a co u nas nevi nekdo ? Na jinych eshopech se mi to zda krapet drazsi...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prepáč :D :D
      v ČR je oficiálna stránka tu: http://www.bhcosmetics.cz/liceni-oci/specialocasion
      Cena je rovnaká ;)

      Odstrániť
  4. Fakt krásne farby a skvelo pigmentované. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasne prosim o kolkatej je vyhodnotenie ga?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som kvôli tomu sviatku pomýlená :-D :-D stále mám nedeľu :-D Zajtra vyžrebujem ;)

      Odstrániť
  6. NO tak to je bomba, ty barvy a pigmentace :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Co to mas za lak na nechty? :) Riadne pekny je. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to gel lak od Sally Hansen..písala som o ňom v predchádzajúcom príspevku ;)

      Odstrániť
  8. ja mám doma neutrálnu paletku, kupovala som ju už dávnejšie a popravde ju ani veľmi nepoužívam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásna paletka a ešte krajšie líčenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Paletka vyzerá úžasne a veľmi použiteľne. Až ma nutká kliknúť na stránku a objednať si ju a k nej aj sadu štetcov. Ach! Líčenie je takisto nádherné, zaujal ma tu aj odtieň rúžu. Pristane ti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ty matné odstíny vypadají úžasně, ach! <3

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky