Voňavé Balea novinky


Krásnu prvú adventnú nedeľu prajem!

Už dva týždne nebolo vidieť slnko, všimli ste si? Už pomaly ani neviem ako vyzerá..takéto sychravé počasie neznášam najviac na svete..Nazbieralo sa mi plno kozmetických výrobkov, ktoré čakajú na to správne svetlo..a ono nie a nie sa ukázať..dokonca ani cez víkend, kedy by som mala na to konečne čas..

V takomto sychravom počasí je najlepšie ulahodiť čuchovým zmyslom a s týmito novinkami od dm drogérie sa vám to určite podarí :) 


Balea Intenzívne mlieko do kúpeľa na nohy

Nie je nič lepšie, ako keď si po pretancovanej noci spravíte teplý kúpeľ na nohy. Stačí napustiť trošku vody do lavóra, pretrepať fľaštičku a 2x vo veľkosti vrchnáku naliať do neho toto neskutočne voňavé mlieko a nechať 15 min. nohy odpočívať. Toto dvojfázové mlieko má nezvyčajnú mandľovú vôňu, ktorú by som najradšej, keby sa dalo, vypila :D Nohy po jeho použití zostanú krásne voňavé. Mlieko taktiež obsahuje makadamiový olej, po ktorom nohy zostanú zamatovo jemné. Odporúčaná cena je 2,50€. 


Balea jahodovo-jogurtová pleťová maska a perlové kúzlo

Pleťové masky na tvár od Balea mám veľmi rada, vždy si pri nákupe doplním zásoby aspoň o jednu - dve, pretože všetky majú krásnu vôňu a po ich použití zostáva pleť krásne jemná. Jahodovo-jogurtová obsahuje mandľový a kukuričný olej spolu s bambuckým maslom, ktoré pokožku intenzívne ošetria a ochránia pred vysušením. Panthenol pokožku upokojí a dodá jej hydratáciu. Vitamín E ochráni pokožku pred predčasným starnutím spôsobeným slnečným žiarením. Maska je určená na dve použitia, ale ak tú jednu časť poriadne znovu uzavriete (napr. štipcom) tak máte z dvoch nakoniec štyri :) Pleťová maska perlové kúzlo pripraví pleti vynikajúci ošetrujúci zážitok a to hlavne teraz v zime. Extrakt z čiernych perál a exotická vôňa vnesú do všedných sychravých dní skvelý prímorský pocit. Prírodné rastlinné oleje a bambucké maslo intenzívne ošetria pokožku, zanechajú ju hydratovanú a dodajú jej elasticitu. Extrakt z čiernych perál z francúzkej Polynézie obsahujú cenné minerálne látky, ktoré dodávajú pokožke perfektnú hydratáciu a podporí regeneračný proces. Ceny týchto jednorázových masiek sa pohybujú okolo 1€. Masky sa po pôsobení nezmývajú, len utrú nejakou kozmetickou utierkou.


Balea deo sprej s vôňou maliny

Deo spreje vôbec nepoužívam, uprednostňujem skôr guľôčkové dezodoranty, ale keďže tento som dostala na testovanie, dala som mu šancu. Keď som ho prvýkrát vyskúšala, myslela som si, že sa v izbe asi udusím. Deo sprej je strašne chemicky sladký, čo mi najprv strašne vadilo, ale po niekoľkých minútach vôňa vyprchala a stala sa znesiteľnejšou. Deo spreje sú na prevoňanie, takže veľkú ochranu 
neposkytujú, ale tento ma celkom milo prekvapil. Ak sa nezvyknete veľmi potiť, určite vám v bežný pracovný alebo školský (ak nemáte telesnú výchovu :D) postačí. Najradšej ho používam, keď som cez víkend len doma, kedy nepoužijem žiadny parfém. Cena sa pohybuje okolo 2€.


Balea sprchovací gél Street Art s pomarančovou vôňou

Tento sprchovací gél sme dostali v darčekovom balíčku na dm evente. Keby že to viem, nevláčim si so sebou vlastný :D Má osviežujúcu pomarančovú vôňu, ktorá vám zaručí skvelý štart do nového dňa. Ošetrujúce zložky jemne čistia pokožku, zanechajú na nej pocit sviežosti a dodajú novú energiu. 


Balea struktur styling wax

S týmto voskom nám na dm evente upravovali vlasy a učaroval mi hneď na prvé pričuchnutie, tak som si ho hneď utekala kúpiť! Má neskutočne krásnu sladkú vôňu, ktorá pripomína nejaký sladký koláč. Veľmi dobre sa s ním uhladzujú malé vlásky..a hlavne keď sú čerstvo umyté a stoja na všetky strany :) Samozrejme si treba dávať pozor na to, koľko si toho naberiete na prsty, aby ste nevytvorili skôr efekt mastných vlasov..a určite ho nenanášajte priamo na korienky. Tiež sa s ním dá skvele vytvoriť efekt tzv. plážových vĺn. alebo s ním jemne prejsť po dĺžke vlasov, aby neelektrizovali. 


Alverde balzam na pery  brusnica, čeršňa

A na záver jeden skvelý Alverde výrobok. Síce to nepatrí do názvu príspevku, ale toto je asi jeden z naj balzámov na pery, aký som kedy mala! Dostali sme ho tiež v darčekovom balíčku na evente. Keďže som si ten svoj zabudla, hneď som ho rozbalila a použila. Už po prvom nanesení ma očaril svojou brusnicovo-čerešňovou vôňou! Pery krásne zjemní a dodá im prirodzený lesk a farbu. Obsahuje vit. E, vosk, bambucké maslo, bio-mandľový a olivový olej.

Máte už z toho niečo odskúšané? 
Tiež v takomto sychravom počasí ulietavate na všetkom voňavom? :)

Komentáre

  1. nemam odskúšane nič! hanba mi! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Až na ten vosk bych brala vše! Obzvlášť koupel na nohy;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/2014/11/prvni-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všetky výrobky vyzerajú super, hlavne po balzam na pery a pleťovú masku si asi do dm pôjdem. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Balea sprchový gel Street Art mám, akorát s tou druhou vůní - ten růžový - a je naprosto boží :) Moc se mi líbí i jeho balení :)

    Monča z Like Lady ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vau to vyzerá dobre ja mám tiež rada cez zimu také silné sladké vôňe vždy ma ako keby zahrejú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na to mlieko do kúpeľa sa chystám už dlho :D a Street art sprchový gél mám doma, ružový a je skvelý ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Baleu mám ráda, novinky se mi moc líbí a určitě je vyzkouším. Hlavně mléko do koupele na nohy, ty pleťové masky a balzám na rty od Alverde :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  8. taký teplý kúpeľ na nohy by mi teraz prišiel vhod...to mlieko si musím kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky