ebelin - Čistič kozmetických štetcov


Čistenie štetcov nepatrí k mojim najobľúbenejším činnostiam, takže som veľmi rada, že sa v dm drogérii začal predávať tento čistič štetcov od zn. ebelin - PINSELREINIGER, s ktorým budú vaše štetce čisté po každučký deň. Už som na niekoľkých eshopoch videla podobné produkty, no vždy mi bolo ľúto za ne vyhodiť peniaze, ktoré som mohla minúť radšej na nejaký ten kozmetický výrobok :D No tento má prijateľnú cenu a nemusíte ani vyhadzovať peniaze za poštovné, keďže ho už nájdete v každej dm drogérii :) 

Táto 100 ml plastová fľaštička obsahuje číru fialovú tekutinu, ktorá už po prvom použití celkom dobre vyčistí vaše štetce. Samozrejme to nenahradí klasické šampónové čistenie, ktoré štetce vyčistí oveľa dôkladnejšie. Tento čistič je určený hlavne na každodenné čistenie, takže ak štetce pravidelne neumývate, najprv ich poriadne vydrhnite so šampónom (môj postup si môžete prečítať TU), pretože zbytočne miniete veľa spreju a úplne čistý efekt aj tak nedocielite (makeup a bronzer ide dole asi najťažšie). Podľa popisu je určený hlavne na odstraňovanie očných tieňov a farby na líčka. Čistiaca tekutina má príjemnú sviežu vôňu, ktorá je celkom dosť aromatická, ešte po niekoľkých hodinách som ju cítila v izbe a štetce vám budú krásne voňať ešte na ďalší deň :) 


Keďže je tento sprej vhodný na každodenné užívanie, postup čistenia je veľmi jednoduchý a rýchly...
Čistič nastriekajte priamo na kozmetický štetec, nechajte krátko pôsobiť a zvyšky odstráňte jemnou kozmetickou utierkou.
POZOR: čistič striekajte nad umývadlom alebo nejakou utierkou, pretože som mala celý kozmetický stolík a parkety zamastené! Čistič môže taktiež vyvolať alergickú reakciu, nakoľko obsahuje látku s názvom tetramethylacetyloctahydronaphthaline (OTNE)!!! Uf..snáď som to napísala správne :D Mne to zatiaľ našťastie nič nespôsobilo, ale určite buďte opatrné, nepodceňte toto upozornenie!

Spravila som aj fotky pred a po očistení..ale nakoľko som si predtým štetce už dlhšiu dobu neumývala, úplne sa mi nevyčistili..ale si myslím, že rozdiel tam vidieť aj tak je..hlavne, keď to porovnáte s provu fotkou, na ktorej nie sú vyčistené :) Štetce po očistení zostanú trošku vlhké, ale uschnú rýchlo...


Celkovo hodnotím tento čistič pozitívne. Je to šikovná pomôcka, hlavne ak chcete striedať pri jednom líčení viacej farieb alebo líčite viacero osôb, ale určite nevynechávajte dôkladné čistenie štetcov so šampónom. Tento čistič štetce len dezinfikuje a očistí ich len povrchovo, nie do hĺbky. 

Cena: 3,99€
  

Čo poviete na túto novinku? :)
Tiež ste lenivé na pravidelné čistenie štetcov? 
Ak je vaša odpoveď áno, určite potom odporúčam :D

Komentáre

  1. super, to vyzkouším :))

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám čistič od Zoevy, ale vždy mi je ľúto tých peňazí. Ak natrafím na tento z tvojho článku, tak vyskúšam.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Čištění štětců mě opravdu, ale opravdu vůbec nebaví :D Myji je v dětském šampónu, ale určitě vyzkouším tuhle baleáckou novinku :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nič v zlom ale tak to si radšej štetce poriadne vykúpem ako také každodenné "dočisťovanie". :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je to super, hlavne keď líčiš viacero osôb..vtedy čas na "kúpanie" veľmi nie je :)

      Odstrániť
  5. První věc, pro kterou poběžím do DMka, až se vrátím zpátky do Česka! Jsem na to hroznej lenoch, štětce čistím tak jednou za 2-3 týdny, takže tohle bude super :D Díky za recenzi, která mi pomohla se naprosto rozhodnout!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som na toto strašný leňoch, takže ma to tiež veľmi potešilo :D

      Odstrániť
  6. No tak to je skvělé že je něco takového i v drogérii!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No som zvedavá :) tekuté čističe sú na SVK veľmi nedostatkový tovar, pôjdem vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tak to potrebuju, já to mytí štětců tak strašně flákám :(

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Som najviac lenivá na svete keď príde na čistenie štetcov a minule som sa v DMke na túto becičku už pozerala, tak vďaka za recenziu :)
    pozývam ťa na môj blog, na ktorom je práve nová recenzia kozmetiky Catrice vs. Essence
    www.finallysomefashion.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. mna len uplne prekvapilo to, ze obsahuje tu latku, ktora moze vyvolat reakciu.. inak sa mi to zda ako super vec..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky