I♥MAKEUP {Review}


Krásny večer prajem!

Dnes by som vám chcela bližšie predstaviť novú britskú dekoratívnu značku MAKEUP REVOLUTION, ktorá je na trhu len jeden rok a hneď sa stala jednou z najobľúbenejších! Vyznačuje sa so skvelými a kvalitnými produktami za oveľa nižšiu cenu v porovnaní s ostatnými značkami. 


Produkty som dostala na testovanie s tým, že si ich môžem sama vybrať, čomu som sa veľmi potešila, ale zároveň aj poriadne natrápila! :D Po dlhom rozhodovaní som si vybrala očné tiene I Heart Chocolate a farbu na líčka Blushing Hearts od jej sesterskej značky I♥MAKEUP. Určite ste zaregistrovali, že sa tiene aj farba na líčka podobajú na tie od zn. Too Faced. Nebudem tu ich podobnosť rozoberať, pretože každý má na tieto napodobeniny vlastný názor. Ten môj je, že mi to v tomto prípade nevadí. Nie sú na vlas rovnaké, takže to za "fake" nepovažujem. Ja vlastním jedny tiene od Too Faced aj od Naked a keď ich mám porovnať (kvalitovo), sú na dosť podobne vysokej úrovni. Samozrejme, pre drahšie značky je to trošku nespravodlivé, ale podľa mňa, kto chce a túži po origináloch, si na ne našetrí a kto nie je až taký beauty maniak, tak mu postačí aj táto lacnejšia varianta. 


Paletka I Heart Chocolate má skvelý obal v tvare roztečenej čokolády a tiene po nej aj trošku voňajú. Tiene sú kvalitné, majú krásne sýte farby, neprášia a dlho vydržia. Farby sú naozaj nááádherné, dokonca každá má vlastný názov napísaný na priesvitnom ochrannom obale. Paletka obsahuje 6 matných tieňov a zvyšok sú krásne metalické a trblietavé odtiene. Mne sa najviac páči hnedý odtieň Love Torn, ktorý obsahuje zlaté čiastočky. A konečne som našla tú pravú studenú zlatú farbu! Táto má názov More!. Taktiež ma hneď ako som paletku otvorila potešil ružový matný tieň, ktorý sa v mojej zbierke ešte nenachádza. Paletka stojí 359 Kč, čo je za tak kvalitné tiene fakt super cena!


Ja som použila na fotenie tiene ružový (na celé horné viečko) - Meet Chocolate a bordový (do záhybov a vonkajšieho kútika) - What a way to go a na spodnú linku fialovomodrý - Unforgivable.


Trojitá 3D líčenka Blushing Hearts - Vášnivé srdce obsahuje 3 krásne rozjasňujúce odtiene, s ktorými vytvoríte rozjasnený a zdravý vzhľad! Farby sú krásne pigmentované, dokonca ich môžete použiť aj ako očné tiene :) Obidve zlaté farby obsahujú jemné zlaté trblietky, čo môže niekomu prekážať. Líčenka je schovaná v rozkošnej krabičke v tvare srdca, ktorá skrášli každý kozmetický stolík :) Na tvári vydrží kľudne aj celý deň. Cena líčenky je 219 Kč.


No a ako posledný produkt som si vybrala zamatový matný lesk s dlhotrvácnym efektom. Tento má odtieň s názvom What I believe. Je to krásna sýta ružový farba. Lesk vydrží naozaj veľmi dlho, no pery trošku vysušuje, čo je samozrejmé, keďže ide o matný lesk. Pery treba pred použitím natrieť s balzamom. Dokonca ak si nedáte balzám tak na perách nepríjemne zaschne, začne sa droliť a  neskôr keď si pery prejdete prstom môže začať opadávať. Cena lesku je 129 Kč.


A nakoniec fotka s tieňmi, líčenkou aj leskom 

 Výrobky od MAKEUP REVOLUTION si môžete pozrieť na tejto českej stránke: http://www.makeuprevolution.cz
a objednávať sa dá už aj na SR! 

Máte už niečo od tejto značky odskúšané? :)
Čo poviete na tieto tiene a líčenku? :)

Komentáre

  1. nadherne licenie..velmi ti svedci, krasna si. Srdieckove licenky ma ocarili uz davno.. mam od nich paletku Iconic 3 a som s nou velmi spokojna :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je tak krasne! Líčení, paletja i tvarenka! Ach <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jsi nádherně nalíčená :) Tvářenka mám taky v odstínu Stydlivé srdce a jsem z ní nadšená
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásne :)) a prekrásne líčenie, tá druhá fotka od spodu je dokonalá! :) A ja ešte stále nie som rozhodnutá, čo si kúpim, lebo stále mi do "košíka" pribúdne niečo nové :D :))
    Fashion Passion by Erika - Pozývam aj na práve prebiehajúcu GA o mnoho produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moooc sluší :-)
    Už dlouho přemýšlím nad tou tvářenkou, ale pořád si nejsem jistá, jelikož mám trošku se mastící pleť, tak abych se po ní moc neleskla.
    A ta paletka vypadá moc dobře :)

    Kate's diary

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak nevím co je víc boží, jestli paletka, nebo to, jak se umíš nalíčit! Jsi úžasná. Já plánuji nákup paletky od Diora, ale asi před ní vyzkouším ještě tuto :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zaujala mě hlavně tvářenka :) jinak ten klobouček Ti moc sluší!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Strašně ti to sluší!! :) paletka je krásná a tvářenka ti sedne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Opäť nádherné líčenie a matný "lesk" na perách vyzerá perfektne!
    Dnes si ma dosť rozosmiala slovom "líčenka" :D Keďže je to v článku viackrát, usudzujem, že si tak výrobok nazvala preto, že sa môže použiť na tvár i na oči, nielen na líca ako lícenka, ale na líčenie ako líČenka. (Robím si srandu, ale pobavilo ma to.)
    No a k značke... Mne nevadí, keď si niekto kupuje napodobeniny, nie každý má na originál a nie všetky originály sú o toľko lepšie ako ich lacnejšie "alternatívy". Čokoládovú paletku i srdiečkovú lícenku mám od Too Faced, originálne a som s nimi nadmieru spokojná, vizuálne sa mi omnoho viac páčia ako tieto tu, ale netvrdím, že tieto sú horšie. Vyzerá to tak, že sú dosť fajn :) Aj keď kupovať si ich nebudem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám radšej zdrobneniny líčka - líčenka :D :D

      Odstrániť
  10. Nádherné líčení, jsi moc šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. jeeej, nádherne, velmit ti pristanu vyrazne oči :)) a tie obaly och ♥ kráása

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ďakujem za recenziu uvažovala som, že si ju kúpim a už viem, že to aj tak urobím.... :DD mmm je nádherná :)
    Btw: začínam z blogovaním takže by som bola veľmi rada keby si sa pozrela na môj blog a napísala nejaký pekný komentár :)) Sorry za spam :)
    http://lifestylebyvicki.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky