GARNIER DENSIFY



Ahojte kočky! Dnes tu mám pre vás skvelý tip na novú radu od Garnier - Densify. Táto rada obsahuje 4 produkty: šampón, balzam, masku a sérum.  Produkty obsahujú kombináciu dvoch nových zložiek, ktoré vytvárajú hustotu a nádhernú vlasovú hmotu. Každým umytím sú vlasy viditeľne hustejšie! 

Látka Fibra-cylane preniká do vlasového vlákna a zosiluje vlasy zvnútra a vytvára tak až o 38% viacej vlasovej hmoty a na dotyk bohatšie vlasy plné objemu. Granátové jablko zanecháva vlasy krajšie a poddajnejšie.  

Neviem ako vy, ale ja mám každú zimu vlasy oveľa viacej spľasnutejšie a rýchlejšie sa mi mastia, takže táto nová rada prišla ako na zavolanie! Už po prvom použití sú vlasy oveľa viacej nadýchané, na dotyk sú oveľa pevnejšie a ako keby hustejšie! A dlhodobým používaním sa to samozrejme stupňuje! Produkty používam už vyše mesiaca a som s nimi neskutočne spokojná! A aby som nezabudla, ako každá rada od Fructis, aj táto má krásnu ovocnú vôňu :) 


Šampón perfektne pení, takže stačí vytlačiť naozaj malé množstvo. Ja si vždy vlasy umývam na 2x, čo sa odborníkmi aj odporúča, pretože na prvýkrát vlasy nevstrebú všetky látky. Prvým umytím vlasy len prečistíte, ale druhým aj vyživíte. 

Balzam je tiež fajn. Vlasy nezaťažuje, uľahčuje ich rozčesávanie. Samozrejme ako pri každom nanášaní balzamov, vynechajte korienky, aby sa vám vlasy rýchlejšie nemastili. 


Maska na vlasy je už len taký bonus. Nie je potrebná k tomu, aby boli vlasy objemnejšie a hustejšie. Slúži na to, aby boli vlasy viacej vyživené a aby sa lepšie upravovali a rozčesávali. Za celý čas som ju použila iba 2x. A čo je fajn, netreba ju nechať pôsobiť dlho, len tri minútky. 


Balzam, maska - to sú také klasické doplnkové produkty, ktoré sa predávajú k šampónom, ale teraz do rady už pribudla aj jedna novinka a to bezoplachové sérum na objem a hustotu. Vzhľadovo pripomína olejček, ale je to skôr taký ako keby tekutejší balzam. Stačí naniesť málinko do dlane a rozotrieť ho do dĺžky uterákom presušených vlasov. Tiež ako pri balzame, aj tu sa radšej vyhnite korienkom, aby sa vám vlasy nezačali rýchlejšie mastiť. Potom vlasy vyfénujte a vytvarujte do požadovaného tvaru. Ak si vlasy vyfénujete v predklone, dosiahnete naozaj skvelý objem!

Stretli ste sa v drogérii už s touto radou? Dokonca niekde dávali ako darček kefu, ktorá je mimochodom skvelá. Dokonca som ňou nahradila môj obľúbený Tangle teezer :) 


Komentáre

  1. Řada mě docela láká a hřeben by se hodil, mě se zrovna ten můj zlomil :D
    Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle řadu chci vyzkoušet, hodně mě láká! :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tato rada vyzera naozaj zaujimavo, ale inak garnier co sa tyka vlasovej starostlivosti prilis neoblubujem.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tahle řada vypadá opravdu dobře :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/12/vanocni-opi-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Super recenzia a snad sa mi ich podari zajtra zohnat ;-) prosim ta kde su ich nasla ? Dm, Teta alebo 101 ci nieco ine? A kde si nasla tu skvelu kefu ? Dakujem za odpoved ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V dm určite zoženieš celú radu :) a kefu dávali k nákupu nad 7€, ale to už asi nebude aktuálne :/ v 101-tke neviem..tam majú menší výber..

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky