Serial Tip - Nashville


Krásny večer prajem!

Vonku je riadna kosa a ten vietor..uf..nechcela by som teraz niekam cestovať. Našťastie, ja mám ešte týždeň a pol dovolenky pred sebou, a môžem tak bezstarostne ležať v posteli a pozerať svoj obľúbený seriál Nashville. Je to naozaj skvelý seriál, ktorý sa odohráva v zákulisí country hudby. Country hudbu som vždy mohla a ako čítam komentáre na csfd, tak dosť ľudí si obľúbilo tento hudobný žáner vďaka skvelej hudbe, ktorej je v tomto seriály požehnane. Veľmi sa mi páči, ako zobrazujú celý proces vzniku skladieb - od samotného napísania až po koncerty. Ja už pozerám tretiu sériu a seriál je stále napínavý. A tie pesničky sú fakt krásne :) Mňa seriál oslovil hneď po prvej časti, tak dúfam, že aj vás ;) Pozerám ho na www.topserialy.sk..na teevee.sk chýba druhá séria..

,,Rayna James je legendární country zpěvačka, jejíž sláva s přibývajícím věkem začala pohasínat. Její producent jí nabídne, aby se připojila k turné mladičké a sexy Juliette Barnes, která je považována za budoucnost country. Každá ze zpěvaček však sleduje své vlastní cíle, Juliette chce zaujmout místo, které dosud měla "pronajaté" Rayna. Rayna si naproti tomu myslí, že pár nových písní napsaných talentovanou autorkou Scarlett O'Connor, jí pomůže s návratem na výsluní.

Do všeho se navíc motá otec Rayny, Lamar Hampton, který je mocným politikem v Nashville..."

Zdroj: http://www.serialzone.cz/serial/nashville/#ixzz3NDMIQpiC

A túto pesničku mám úplne najradšej :)

Poznáte tento seriál?  
Čo teraz pozeráte vy? 
Teším sa na vaše tipy ;)

Komentáre

  1. Díky za tip, určitě se podívám :). Už jsem potřebovala nějaký tip na nový seriál. Já mám ráda třeba Baby Daddy, Suits, Orange is the new black, Melissa and Joey atd :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jej..ani jeden nepoznám, takže vďaka za tip ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky