Výsledné fotky z dm blog eventu

Pamätáte si ešte ako som písala o DM blog evente? Ak nie, môžete si o ňom prečítať TU. Dnes tu mám pre vás 6 výsledných profesionálnych fotografií, ktoré vznikli na tomto evente. Dokopy sme ich každá dostali po 10 ks, ale na tých zvyšných štyroch si pripadám divne, tak si ich radšej nechám len pre seba :D A ak mám byť úprimná ani toto nie je moja šálka kávy, a hlavne ten outfit v kožuchu a koženej sukni..pripadám si v tom strašne staro..ale je to len vec vkusu..ja nie som na takýto typ obliekania zvyknutá :) Najviac sa mi páčil druhý outftit a to dlhá šifónová sukňa so šiltovkou. Oproti fotkám v kožuchu, na týchto v sukni sa vôbec neusmievam, pretože som sa mala tváriť "gangstersky", ale ja si pripadám skôr vyplašene..čo som sa tak v skutočnosti aj cítila :D Bolo to moje prvé pózovanie pred profesionálnym fotografom, tak prosím ospravedlňte ten môj vyplašený výraz tváre :D Fotky sme dostali v krásnej pamiatkovej knižke a napálené na CD. O líčenie sa postaral Lukáš Kimlička, o styling Barbora Yurkovic a o výsledné fotografie fotografka Zuzka Gavulová. 



Čo poviete na fotky? :)
A nezabudnite sa zapojiť do vianočnej giveaway!!! Máte na to už iba deň a pol! :)

Komentáre

  1. tie fotky sa veľmi vydarili, strašne si na nich krásna Mia :) A mne sa naopak veľmi páčia tie prvé v kožuchu, vyzeráš tam ako dáma, ale v dobrom :) Proste super ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslím, že dosť zaváži, či sa človek v niečom cíti dobre. Už keď si sem dávala post o evente, práve na tých obrázkoch, kde si mala tú šifónovú suknu, som si hovorila, že to si úplne že ty, že toto ti sadlo!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď som sa dozvedela, že tá sukňa bude na fotení moja, tak som sa hneď potešila..milujem takýto štýl! :)

      Odstrániť
  3. Miuš, na fotke 6 si nadherná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Fotky sú nádherné Marianka......:*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Fotky jsou hezké, jen je škoda, že není víc různých výrazů oblčeje. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No hej..pri 5 kočkách toho veľa nepostíhali :) sa čudujem, že za tých pár hodín nás všetky nastyle-ovali, nalíčili a pofotili :)

      Odstrániť
  6. Ty si presne ten typ človeka ktorý si na seba môže dať hocičo a vždy vyzerá skvele! Nádherné fotky. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jsi nádherná! Moc se mi líbí ten druhý outfit;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten prvy outfit sa ani mne velmi nepaci. Aspon ten ruzovy rolacik nemusela vybrat, je vieidet, ze sa v tom necitis pohodlne..ten druhy je super, taky mladistvy a chic. Aj licenie s sa mi pri druhom voiac paci asi to robia tie vyraznejsie pery. Kazdopadne si na vsetkych krasna, pretoze ty si krasna na zivo aj na fotkach :D :*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D ďakujem Dorotka ;) :* jj..rolák sa mi neľúbil a ani sukňa..kožuch sa ešte dal :D A rúž sa mi zapáčil hneď na prvý pohľad :) Bol to tuším Gosh...

      Odstrániť
  9. Všetky fotky sú nádherné, veľmi ti to pristane :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. To jsou hooodně dobrý fotky. Jseš fakt kočka!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ako si sama písala, prvý outfit sa ti vôbec nehodí, pridáva ti roky ale v druhý ti veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Fotky sú síce nádherné (lebo si krásna baba), ale mne sa napríklad nepáči to líčenie. Lukášovu prácu mám obyčajne rada, no mne sa páči oveľa viac, keď si nalíčená tým svojím štýlom. Prvý outfit by sa mne osobne dosť páčil, ale tebe vôbec nejde, zato ten druhý je super, až na tie lodičky :) Jááj, keď už mix štýlov, tak riadne sexi štekle, nie babičkovské...
    Inak verím, že to bol príjemný zážitok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D:D presne - babičkovské štekle :D
      No takto to dopadne, keď musia za pár hodín nastylovať 5 báb :)) Ale tak zážitok bol..už len samotné stretnutie s Lukášom :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky