Sally Hansen Miracle Gel {Review}


Krásny začiatok nového týždňa prajem!

Už koncom tohto mesiaca sa začnú u nás a v ČR predávať dlho očakávané laky od Sally Hansen - Miracle Gel! Tie, ktoré ešte neviete o aký typ lakov ide, je to taká zlatá stredná cesta medzi klasickými lakmi a ,,gélovkami". Aplikujú sa ako normálne laky, takže ich nemusíte dávať vytvrdzovať do LED/UV lampy, no vďaka špeciálnemu Top Coatu, ktorý keď sa spojí s Miracle Gel lakom, aktivuje vytvrdzovanie a lak vám vydrží až dva týždne! A či je to naozaj tak, sa dozviete v dnešnom poste :)

Ak pravidelne sledujete môj blog, viete, že v novembri som bola na tlačovke, na ktorej som sa presne dozvedela, ako tieto laky fungujú, videla všetky odtiene a dokonca si lakovanie aj vyskúšala. Ak ste tento článok nečítali, nájdete ho TU.

Ako darček som si z tlačovky odniesla tieto 3 krásne pastelové laky a jeden Top Coat.

Z týchto troch sa mi samozrejme najviac páči ružový, ako inak :D a perfektne sa hodí aj k môjmu novému VS puzdru na mobil :D ktorý je mimochodom z aliexpressu :)
Tu môžte z blízka vidieť, že svetlé odtiene kryjú trošku slabšie..takže pri nich treba naniesť aspoň 3 vrstvy..
Zatiaľ najkrajšia mintová farba, akú som kedy mala! ♥

A takto vyzerali nechty po 11 dňoch..

Lak vydržal neporušený celých 11 dní, len na ukazováku, na pravej ruke sa mi trošku v posledných dňoch odlúpol, ale inak držal na všetkých nechtoch po celý čas stále rovnako. Takže ja som s výdržou lakov veľmi spokojná! Jediné čo mi trošku vadí je, že prvá vrstva pri týchto pastelových odtieňoch kryje o niečo slabšie. Dokonca pri tom svetlom odtieni - 110 treba naniesť až tri vrstvy. . Keď som chcela dosiahnuť krásnu sýtu farbu, musela som aplikovať až 3 vrstvy + top coat. Našťastie laky sú dosť veľké, takže môžte vrstviť koľko chcete a ani schnutie nie je najhoršie. Tieto laky schnú oveľa rýchlejšie ako tie klasické, ale aj tak na úplné zoschnutie musíte hodinku počkať.

Metalický fialový odtieň, ktorý som vyskúšala na tlačovke krásne kryl už po prvej vrstve

Systém Miracle Gel obsahuje patentovanú technológiu, ktorá umožňuje vyššiu úroveň aktívnych prvkov s kontinuálnym účinkom v každej aplikovanej vrstve pre dlhotrvajúcu a lesklú manikúru. Oba, farebný i vrchný gél, obsahujú oligomery a vrchný gél naviac fotoiniciátor. Fotoiniciátor prepája oligomery vrchného gélového laku a oligomery farebného laku. To umožňuje vytvrdzovanie hmoty bez nutnosti použitia LED/UV lampy. A vďaka vyššie zmienenej technológii dochádza k tejto reakcii neustále, takže nanesená vrstva sa neustále vytvrdzuje a je odolnejšia. Pre túto reakciu nie je potrebná LED/UV lampa, stačí len normálne svetlo. A keď vás farba na vašich nechtoch už omrzí, stačí použiť štandardný odlakovač (ako bez acetónu, tak aj s acetónom) a postupovať ako u štandardnom laku, dlhé pôsobenie odlakovača nie je potrebné.

POZOR! Tieto laky sa nesmú dávať vytvrdzovať do LED/UV lampy a tiež sa na ne nesmie aplikovať žiadny urýchľovač schnutia, pretože by ste tak narušili ich reakciu!


Laky sa budú predávať v nádherných 23 odtieňoch, ktoré môžete hocijako kombinovať a vytvoriť tak krásne designy, či už je deň/noc, leto/zima, stále si môžete vybrať tú správnu farbu, ktorá vystihuje dané ročné obdobie! Ak zbožňujete ružovú farbu, tak si prídete jednoznačne na svoje! Nájdete tu nežnú najsvetlejšiu ružovú až po krásnu žiarivú cyklámenovú. 


Farby sú rozdelené do štyroch kolekcií:

Runway Shock: Na prvý pohľad pútavý výbuch intenzívnych a odvážnych farieb
Love Pink: Šik ženské ružové odtiene sú vyjadrením nadčasovosti a hravosti.
Fired Up Metallics: Sexy metalické odtiene vytvárajúce intenzívny lesk a odrážajúce svetlo.
Mad Mod: Retro kontrastné odtiene inšpirované grafikou sedemdesiatych rokov dodávajú ultra sebavedomý look.


A čo sa týka ceny..na tú ste asi najzvedavejšie, všakže? :)
Samostatný farebný alebo vrchný lak bude stáť 7,99€, čo samozrejme nie je najmenej, ale keď to porovnáte s cenou klasického SH laku, tak sa Miracle Gel oplatí kúpiť oveľa viacej :) Dokonca na začiatku predaja si bude možné kúpiť výhodné duo balenie (10 variant na výber) za 13,99€! A predsa len, jedna fľaštička obsahuje 14,7 ml.





Zhrnutie:

VÝHODY:
- výdrž
- objem
- veľa odtieňov
- rýchle schnutie
- efekt gélových nechtov
- rýchle nanášanie aj ich odstránenie
- široký štetec

NEVÝHODY:
- u pastelových odtieňoch slabšie krytie
- laky sú dosť tekuté, takže často skončia aj mimo nechtu
- niekoho môže odradiť cena, ale zodpovedá kvalite :)


Miracle Gel laky vám môžem naozaj len vrelo odporučiť! Hlavne, ak rady striedate farby :) 
Čo na ne hovoríte? Tie odtiene sú proste ♥

Komentáre

  1. Wow ten mintový vypadá božsky! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. už sa na ne teda teším! Som strašne zvedavá a dávam do nich nádej, že mi konečne na nechtoch vydrží niečo dlhšie ako deň-dva :) Naozaj kopa krásnych odtieňov - super článok :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Ak nemáš veľmi mäkké nechty, tak by mali vydržať ;)

      Odstrániť
    2. mam kvalitne nechty a lak mi vydrzal len 3 dni...

      Odstrániť
  3. krasne fotocky Mius, aj obal na mobil ti krasne ladi.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten mätový odtieň je krásny, zo zvedavosti si určite kúpim minimálne jednu peknú farbičku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzerajú perfektne! už sa neviem dočkať kedy ich vyskúšam :)

    http://simonattanomis.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odstíny jsou moc pěkný a líbí se mi i lahvičky :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zajímavá recenze, ale moc mě nenalákaly :).

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takú dlhú výdrž od laku síce nečakám, ale farbami ma tak nalákali, že zrejme poruším svoju stopku na laky... Uvidíme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Dneska jsem poprvé vyzkoušela lak s gelovým efektem o Avonu. Barva růžová podobná té tvojí,krytí velmi špatné musela jsem nanést čtyři vrstvy a stejně jsou vidět tahy štětečku. Tak nevím jestli mám zainvestovat a vyzkoušet ještě SH, ale barvičky jsou nádherné. Klasický gel lak vytvrzený v lampě mi nehty úplně zničil zatím nejvíc spokojená jsem byla s laky opi, které mi bez problémů vydrží týden a krásně se s nimi lakuje.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky