TAG | TOP 14 roku 2014

Krásny víkend prajem! Keďže sa nám dnes pomaly končí prvý mesiac v tomto roku, rozhodla som sa, že ešte rýchlo spravím jeden TAG, v ktorom som bola nominovaná u Katik&Dodky, ďakujem kočky! :) ..na tieto TAG články veľmi nie som, pretože nemám na ne čas, ale kedže je dnes sobota a ja mám plány až na večer, a aj tak som mala v pláne ešte spraviť článok o TOP produktoch za rok ´14,  môžem tieto dva články spojiť rovno dokopy :) Dopredu upozorňujem, že to bude asi na dlhšie čítanie :)

1.|KOZMETIKA

Toto je asi najťažšia otázka zo všetkých 14tich, pretože za jeden rok sa mi toho, čo sa týka hlavne dekoratívky, nazbieralo naozaj dosť a je ťažké vybrať iba jeden jediný produkt, takže som to nakoniec rozdelila do troch podskupín - oči, pery a tvár.

EYES
Čo sa týka očí, tak jednoznačne naj výrobkom za rok ´14 boli očné tiene Naked3! Bol to môj veľký sen, ktorý som si splnila hneď vo februári v Benátskej Sephore ♥ Recenziu na ne si môžete prečítať TU. Čo by som ešte zaradila do naj očných produktov sú tieto tri špirály, z ktorých sú dve stálice ešte z roku 2013. L´Oréal Manga a Big Eyes od Maybelline si kupujem vždy ako sa mi minú, pretože lepšie, ako sú tieto dve, som doteraz nenašla. No a minulý rok k nim pribudla aj špirála od Avonu - Big Darling, ktorá robí neskutočne krásne riasy!


LIPS
Rúž, ktorý si zaslúži nomináciu na TOP produkt roku ´14 je samozrejme rúž od YSL ♥ Zbierku týchto rúžov by som si chcela postupne rozširovať, pretože sú naozaj TOP! Jeho recenziu si môžete prečítať TU. Samozrejme mi v roku ´14  pribudlo do zbierky pár ďalších skvelých kúskov, ale o tom spravím radšej samostatný článok, lebo to bude asi  na dlhšie :)


FACE
Čo sa týka pleti, a teda makeup-ov, veľmi som si obľúbila tento vodeodolný makeup od Pupy - Tanning Foundation (toto je už moje druhé balenie). Ide o kompaktný krémový makeup pre efekt žiarivého opálenia. Je ideálny hlavne v lete, pretože je odolný voči vode, potu a vlhkosti, ale samozrejme aj počas celého roka, pretože dodá krásny efekt žiarivého opálenia. Taktiež zanecháva pokožku jemnú a hydratovanú počas celého dňa. Textúra je ľahká, veľmi pohodlná, jednoducho sa aplikuje a má veľmi jemnú letnú vôňu. Naj, naj makeup aký som kedy mala :) ♥ A zostaneme ešte pri tej Pupe..veľmi som si obľúbila brozner 4SUN BRONZING POWDER, ktorý obsahuje 4 prirodzené a zmatňujúce odtiene, ktoré sa používajú individuálne alebo zmiešane a sú zosúladené v závislosti od ročného obdobia a tónu pleti tak, aby sa dosiahol postupný efekt opálenia. Bronzer je veľmi ľahký, ľahko sa rozotiera a jeho hodvábna textúra zostáva dokonale na pokožke po celých 24 hodín! A ďalším skvelým makeupom je ľahký makeup od L´Oréal - Nude Magique, ktorého recenziu si môžete prečítať TU.



2.|STAROSTLIVOSŤ O PLEŤ

Niektoré produkty som už zrecenzovala aj v TOMTO článku, a okrem nich si moja pleť veľmi obľúbila aj očný krém od Nuxe, ktorého recenziu si môžete prečítať TU a radu od L´Oréal - Perfect Skin si môžte zase prečítať TU. Čo sa týka starostlivosti o pery, najlepší balzam za rok ´14 je tento višňový od Alverde. Má krásnu vôňu, krásne hydratuje a je to predsa len prírodná kozmetika. 
Čo sa týka odličovania, tak zatiaľ som lepšiu odličovaciu vodu, ako je Garnier Micelárna voda, nenašla. Vydržala mi skoro celý rok a odlíčila perfektne oči aj tvár. Určite táto voda patrí do užšieho výberu TOP produktov za rok 2014! Recenziu si môžete prečítať TU.



3.|VLASOVÝ PRÍPRAVOK

Jednoznačne Aussie. Šampóny od tejto značky neskutočne krásne voňajú a skvele vyživujú vlasy. Ja som mala tento na objem, ktorý bol fakt super..vlasy boli po ňom krásne nadýchané a voňavé. Recenziu si môžete prečítať TU.


4.|LAK NA NECHTY

Aj tu budem stručná. TOP sú jednoznačne gélovky od Sally Hansen. Recenziu si môžete prečítať TU.



5.|OBLEČENIE

Z oblečenia sú to jednoznačne Conversky :) A moja naobľúbenejšia kombinácia je obyčajné tielko, nejaký kardigan, rifle a už spomínané Conversky :) Milujem pohodlné oblečenie, ale bohužiaľ do práce sa takto obliekať nemôžem, takže tam zase rada nosím šifónové blúzky s riflami a šteklami. V lete som si veľmi obľúbila Crop Topy a kraťasy, ktoré majú vyšší pás. No a teraz v zime zbožňujem svoj kožuštek z Pimkey a ružový kabátik z Bershky, kotníkové čižmy a rifle. Sukne a šaty nosím len málokedy, väčšinou len slávnostne. 



6.| PESNIČKA

Najlepšia pesnička pre mňa za rok ´14 bola jednoznačne od Calvina Harrisa - Blame ft. John Newman ♥



7.| SPEVÁK  DJ

Nemám obľúbeného speváka, neviem, komerčnú hudbu veľmi nepočúvam, iba v práci, keď mám pustené rádio, ale inak doma počúvam väčšinou len sety od DJ. No a mojimi stálicami sú samozrejme Tiesto, Armin van Buuren a Alesso :)



8.|FILM

Film pozerávame každý víkend, takže z toho množstva si naozaj nespomínam, ktorý bol taký TOP, ale v pamäti mi utkveli najmä filmy ako Divergencia, Gone Girl (Stratené dievča), Maleficent (Vládkyňa Zla), The Giver (Dárca) a určite mnoho ďalších, len si na ne takto v rýchlosti nespomeniem :)


9.|YOUTUBER

Minulý rok som objavila túto skvelú vlogerku - Kaushal Beauty, ktorá je tak neskutočne krásna a má veľa skvelých tutoriálov ♥ 


10.|APLIKÁCIA

Najobľúbenejšou aplikáciou v mobile je CocoPPa, cez ktorú si môžete meniť ikonky a tapety. Taktiež veľmi využívam SHMU (počasie), aby som vedela, ako sa mám obliecť a či si mám pribaliť do kabelky dáždnik :D a Shazam na vyhľadávanie songov :).



11.|KNIHA

Na knihy nie som skoro vôbec, pretože popri blogovaní a práci na ne naozaj nemám čas. V lete som konečne dočítala 50 odtieňov sivej a to je vše :D Radšej si prečítam časopis (najradšej mám EMMU a FIT štýl) alebo pozriem nejaký internetový portál. 

12.|BLOG

SK/CZ blogy sledujem stále tie isté, väčšinu určite už poznáte, no minulý rok som začala dosť sledovať švédske blogy a najviac ma zaujali tieto dva:


13.|ZÁŽITOK

Článok o naj zážitkoch som spracovala hneď začiatkom nového roka, ktorý si môžete prečítať TU. V skratke - konečne som si užila slnečný karneval v Benátkach, v lete som zažila najúžasnejší hudobný festival Ultra Europe, skamarátila sa s ťavami v Tunisku :D a zažila tri skvelé blogger eventy :)



14.|ČAJ,KÁVA

Najlepší čaj, aký som kedy pila je jednoznačne bylinkový čaj od mojej sestry, ktorý mi priniesla z Holandska..no a od nás zo SR mám najradšej čaje Liptom a Loyd..a čo sa týka kávy, tak u mňa stále vyhráva DolceGusto a to najmä karamelové latté :)


Ak máte chuť a čas, kľudne spravte tiež tento TAG, a môžete mi potom sem napísať na neho link, alebo mi do komentára napísať vaše TOP veci za rok 2014 :) Rada si čítam takéto všelijaké tipy na hudbu, šminky, filmy, atď :)

Krásny zvyšok dňa!

Komentáre

  1. Jeej tu aplikáciu na zmenu ikoniek vyskúšam! A mňa keby sa niekto opýtal na najlepší film, tak by som tiež nevedela, ale z úplne iného dôvodu ako ty, filmy totiž skoro vôbec nepozerám :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si bez nejakého skvelého filmu víkend ani neviem predstaviť! :)

      Odstrániť
  2. super tag. :) veľmi pekne si to zhrnula.
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Perfektný post. Obdivujem každého, kto si vie takto zosumarizovať celý rok :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dá to časovo dosť zabrať, ale ten výsledok stojí potom za to..rada sa potom k týmto článkom vraciam a zaspomínam :)

      Odstrániť
  4. Super článok. Z tvojej top kozmetiky mám vyskúšanu riasenku Avon a tiež som bola spokojná. Taktiež za šampony Aussie sa možem podpisať - skvelé a tá voňa! Converský naopak vobec nemusím - celkovo nie som tenisková a ked potrebujem pohodlnu obuv, radšej nahodim baleríny ako tenisky. Z aplikácii v mobile tiež používam Shazam a na menenie ikoniek mám zase LineDeco - tá je tiež skvelá :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja práve že nemusím balerínky a Conversky sa perfektne kombinujú naozaj s hocičím, či už so sukňou, šatami, kraťasmi, rifľami..proste sa dajú nosiť so všetkým :D Aplikáciu nepoznám, určite na ňu mrknem..vďaka za tip ;)

      Odstrániť
  5. tvoje články mám moc ráda, mas vzdycky krásné fotky a i tobě to mooc sluší, jsi krásná brunetka:) zacla jsem te sledovat na insta:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super Miuš, ďakujeme za prijatie nominácie ♥♥♥
    Krásne fotky ako vždy! A kopa inšpirácie :)
    Dodka&Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Super tag...a máš moc krásné fotky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miuška, som taká rada, že produkty,ktoré som ti odporučila vidím v Tvojich top 2014 :-) A filmy The Giver a Gone Girl sú jednoznačne TOP 2014!!! Ultra som tam čakala, to je jasné a dúfam, že naše tohtoročné Benátky budú ešte krajšie :-) A biele Conversky sú najkrajšie botky na svete <3 ja som do nich tiež zamilovaná odkedy ich mám :-) Len je na ne teraz zima :-( Ale inak celkovo, stráášne veľa produktov mám rovnakých a tie blogerky tiež sledujem, proste - je vidieť, že sa tebou nechávam inšpirovať .-) Ty môj kozmetický vzor :-P :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Daduška ďakujem za tie kozmetické tipy! Makeup, Aussie..to všetko je super..a aj Yves Rocher kvôli tebe už častejšie navštevujem :D Inšpirujeme sa navzájom ;) :*

      Odstrániť
  9. Super článek :) Ten šampon Aussie se zeleným nápisem mám zrovna doma a rtěnka od YSL má krásnou barvičku
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tie tvoje zhrnutia sú super!! :) Perfektné ! :) S viacerými vecami súhlasím, alebo chcem vyskúšať! :)
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super príspevok, nádherné fotky! :) Nad Naked 3 už dlhšiu dobu uvažujem...

    www.lucciebauer.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Skin Perfection jsem si také zamilovala - to sérum je dokonalé! na Gone Girl jsem vloni chtěla jít do kina, ale nějak to nevyšlo, tak teď čtu knihu :) jsem fakt zvědavá, jak to dopadne!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. strašně super článek, děkuju za super tipy na blogerky!
    Once Upon a Time

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásny článok. Divergenciu úplne zbožňujem. Je to môj najobľúbenejší film a už som ho videla asi 3x. Inak fotky máš pekné ako vždy. Naked 3 ti hrozne závidím :D :P.
    Stronger2gether

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Vďaka za tip na appku na zmenu ikoniek. Pred pár dňami som si akurát hovorila, že by som si mala nejakú stiahnuť :)
    Inak, tento tag je super, stále ma baví :D Koho baví tiež, aj ja som ho robila... http://aknelka.blogspot.sk/2015/01/tag-top-14-roku-2014.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky