Zoeva MIXED METALS & SMOKY PALETTE {Review}


Krásny začiatok nového týždňa prajem! Ak ma sledujete aj na mojom facebooku, viete, že som sa vás dávnejšie pýtala, ktorú z dvoch krásnych paletiek od Zoevy si mám vybrať. Spoluprácu mi ponúkla samotná Zoeva s tým, že si môžem vybrať z troch horúcich noviniek, a to jednu z týchto dvoch paletiek alebo nové zlatoružové štetce Luxury..Keby že už nevlastním set štetcov od Zoevy, tak by som si jednoznačne vybrala tie, ale keďže už jedny vlastním, vybrala som si nakoniec (aj vďaka vašim radám na fb) paletku MIXED METALS, nakoľko v mojej zbierke sa metalické odtiene vôbec nenachádzajú. Ale ako môžete už zo samotnej fotky vidieť, nakoniec mám obe!!!! Ďakujem ZOEVA! ♥ A ja sa z nich neskutočne teším, pretože sa mi naozaj ťažko vyberalo a určite by som si nakoniec kúpila aj tú Smoky :D 



Nebudem sa tu zbytočne rozpisovať, pretože tieto paletky sa dajú opísať jedným jediným slovom a to - DOKONALOSŤ! Tiene sú krásne sýte a perfektne sa s nimi pracuje a hlavne ,,blenduje". Každá paletka obsahuje 10 nádherných odtieňov, ktoré majú vlastný názov (čo je super, hlavne ak chcete líčiť na blog :)) a sú zabalené v krásnom papierovom obale s praktickým magnetickým patentom, takže sú ideálne aj na cestovanie. Cena obidvoch paletiek je 18,99 €.

Mikronizované pigmenty // Bez parabénov // Bez minerálnych olejov // Bez ftalátov a parfémov // s obsahom vitamínu E // sýta pigmentácia // jednoduchý blending



EYESHADOW PALETTE / MIXED METALS

Paletka Mixed Metals obsahuje 9 úžasných metalických odtieňov a jeden matný čierny - Onyx. 

,,Inšpirovaní neustálym hľadaním krásy a vzácnymi pokladmi našej matky ZEME, odhaľuje paleta MIXED METALS kovový kaleidoskop odtieňov medi, platiny a hliníka. Pre výrazné, metalické líčenie s odleskami slnka."

Lower your eyelids to shine with the sun.


Uznajte, tie farby sú neskutočne energické a žiarivé! Či už s ňou vytvoríte večerné viacodtieňové líčenie alebo použijete cez deň len jeden odtieň, vždy krásne rozjasníte svoj pohľad! V mojej nemalej zbierke mi doteraz chýbal červený odtieň, takže som strašne rada, že ho konečne mám! :)
A najviac sa mi páči kombinácia odtieňov - Warm Silver a Platinum, a druhá, taká živšia kombinácia -Copper Plate a Ore Stone. Tieto dve kombinácie som vám aj pofotila :)



EYESHADOW PALETTE / SMOKY

Paletka Smoky obsahuje 8 matných odtieňov a dva metalické - Searching a Dark Edge.

,,Temnota do magických odleskov farby zahalí a kým všetko bude spať, nový svet sa zjaví. Paleta mystických, temných a dymových farieb z Vás spravia kráľovnú noci."


Resist anything except temptation.



Mojim najobľúbenejším večerným líčením bolo, je a vždy bude dymové líčenie. Je to taká overená klasika, ktorá podľa mňa sluší každej a bude navždy večná. Dymovým líčením krásne vyniknú všetky farby oči, či už modré, zelené alebo hnedé. No a s touto paletkou máte dymové líčenie vytvorené za pár sekúnd, naozaj! Toto dymové líčenie, ktoré som nafotila, mi trvalo necelých 10 minút (určite zásluhu na tom majú aj štetce Zoeva)! Keďže sa s tieňmi perfektne blenduje, netreba sa s nimi dlho hrať, ide to proste úplne od ruky. Farby sú skvele pigmentované a čo sa málokedy stáva, dokonca aj ten najsvetlejší odtieň - Relieve the Moon ma neskutočne krásnu sýtu farbu! Ja som na dymové líčenie dokonca použila odtieň Ashes Awake, čo je taký tmavohnedý odtieň a vyzerá úplne ako čierny! Takže pigmentácia je naozaj perfektná!

Ďalšie produkty použité pri líčení: makeup - BB krém Etude House, bronzer - Pupa, čierna ceruzka - Pupa, špirála - Astor Big&Beautiful, set na obočie - BH Cosmetics, umelé mihalnice - bez názvu, rúž - YSL, odtieň 7 Lingerie Pink.

Perfektné je, že s ňou vytvoríte nie len úžasné dramatické večerné líčenie, ale aj úplne obyč každodenné líčenie, a je veľmi vhodné či už do práce alebo do školy, nakoľko s touto paletkou ste dokonale nalíčená už za pár minút! 

Na prvé líčenie som použila na horné viečko šedý odtieň Sleep, do vnútorného kútika svetlý Relieve the Moon a len na stred, na oživenie metalický odtieň Searching, no a pod oko som naniesla ružový odtieň Dust & Memories.

Na druhé líčenie som použila iba dva základné odtiene a to do vnútorného kútika a na celé viečko krémový odtieň Relieve the Moon a do vonkajšieho, a pod oko prirodzený, matný hnedý - Sweet Smell.


A taktiež musím pochváliť Zoeva bázy pod očné tiene, ktoré sa dajú kúpiť vo dvoch variantách, a to buď Pearl alebo Matte..na fotke som použila vzorku Matte. Vľavo je aplikácia jednej vrstvy tmavohnedého odtieňu bez bázy a vpravo s bázou. Trošku rozdiel, všakže :)


 Čo poviete na tieto dve krásky? :)

A ešte vám chcem veľmi pekne poďakovať za 1100+ followers na facebooku! Ani neviem kedy sa to stalo :D ďakujeeem :*
♥♥♥

Komentáre

  1. och ten tieň copper plate je úžasný!! a v kombinácii s modrou jednotka s ***

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné farby :) tiež rozmýšľam nad nejakou novou paletkou, kedže mám doma len samé neutrálne :)

    MORE THAN FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neskutocneee naozaj. Ta pigmentacia a hlavne tych metalickych, teraz sa budem velmi velmi zdrziavat, aby som ju hned neobjednala. Si pokusitelka a tie licenia to len zhorsili :-) Btw, mas krasne riasy, nechces sa u mna zapojit do GA o maskaru od Armaniho?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, len škoda, že sú umelé :D
      Veru, je ťažké im odolať :)
      Ďakujem za pozvanie do GW :)

      Odstrániť
    2. Fakt? No tak kazdopadne ja som to v podstate vobec nezistila, az ked si napisala, tak povedzme, ze nejaky naznak tak badam :-) Velmi dobre, na rozdiel od niektorych desnych, neprirodzenych trsov.

      Odstrániť
  4. Prekrásne paletky! A tie tvoje fotky - krása!!! :) Úplne perfektné, ako si si na tom dala záležať :)) Všetky líčenia sú prekrásne :))
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Normalne som sa najprv musela zahladiť či su to tvoje naličene očká, fakt si profesionálka..kráásne líčenia :o) Som v úžase z teba :-) Recenzia špičková a líčenie tiež...:-) Len tak dalej

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Paletky nádherné, líčení fantastické a tvá krása neuvěřitelná!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. wau! krásne líčenie. paletky sú skvelé už som na ne pokukovala na Zoeve. chcela som však tú neutrálnu no nemajú ju na sklade :/ ale ani tá smoky nevyzerá zle. :) vydarená recenzia. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Neutrálnych tieňov mám habadej..aj sa ľahšie zháňajú, ale táto metalická ma očarila na prvý pohľad ♥

      Odstrániť
  8. Krásne paletky, krásne farbičky, krásne líčenie Mia ♥
    Zoeva je super, že ti takto uľahčila rozhodovanie :)
    Katik z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vediet si takto uuuzasne nalicit oči 💜💜💜💜 seeen

    OdpovedaťOdstrániť
  10. paletka smoky vyzerá krásne :)

    http://simonattanomis.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krasne paletky I liceni.
    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Přesně tyto dvě paletky mám doma taky. Zatím jsem použila pouze Mixed Metals a jsem z ní MEGA nadšená! Je to úžasná paletka a nemůžu se jí nabažit. Proto jsem se taky ještě nedostala k druhé paletce. Vůbec se mi jí nechce odkládat. Takže s tvojí recenzí do puntíku souhlasím. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Musím aj ja napísať, že to je radosť pozerať! Neviem čo je krajšie, či tie paletky alebo tie tvoje líčenia... :) Naozaj krása!!! ♥

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. k tomu sa nedá nič iné dodať len proste jednoducho a výstižne : Wauuu :) veľmi pekné líčenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. obě jsou nádherné, ale Smoky by byla něco pro mě - miluju tmavé a kouřové oči :) to líčení z fotek s kloboukem je dokonalé!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Á, tak toto nemá chybu! Ja som si prednedávnom tiež objednala paletku Mixed Metals, z ktorej som maximálne nadšená, no pri prezeraní tvojich fotiek som sa priam zarazila - na blog som nafotila úplne rovnaké líčenie ako ty - copper plate na hornom viečku, ore stone na spodnom :D Lenže tvoje vyzerá omnoho mnoho lepšie ;)
    Inak, zdá sa mi, že Zoeva valcuje všetky kozmetické značky, pretože kvalita týchto paletiek je ako sen a o štetcoch ani nehovorím...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky