Kozmetické suveníry z Benátok

Krásnu nedeľu všetkým! Dnes pokračujem v duchu Benátok a ukážem vám pár nádherných beauty kúskov, ktoré som ulovila v Sephore a v Kiko..Keďže u nás na SR Sephora nie je (???), tak je to jeden z mnohých dôvodov, prečo sa tam každý rok rada vraciam :) A Kiko detto..dokonca by som prijala, keby že tu máme na miesto Pupy radšej Kiko :) Kiko produkty sú oveľa krajšie, či už zo stránky dizajnu, ceny a kvality..

Zo Sephory som si odniesla iba jeden rúž, nakoľko je tu kozmetika naozaj drahá. Neodolala som značke Too Faced, rúžu z rady La Créme, odtieň Marshmallow Bunny. Je to krásna ružovo-béžová farba..presne taká, akú som hľadala strašne dlhú dobu..Bude sa veľmi hodiť na leto, pretože má teplejší tón a tým pádom viacej vynikne na opálenej pokožke..rúž je krémový, skôr by som povedala, že je to balzám, ktorý farbí..je na perách naozaj veľmi príjemný. Obsahuje dokonca lotosový kvet. Samozrejme vždy pri výbere rúžu u mňa vždy zaváži aj obal, no a tento je naozaj neskutočne roztomilý. Krabička vyzerá ako z rozprávky ♥ a samotný rúž je celý zabalený v nádhernom zlatom obale, ktorý je o niečo tenší, ako ostatné rúže, s gravírovaným nápisom značky. Celé to pôsobí jednoducho, ale zároveň luxusne. Veď ako sa vraví..v jednoduchosti je krása :)


V Kiko majú zakaždým výpredaje z limitovaných kolekcií, ktoré majú vždy nádherný dizajn ♥ Neodolala som a kúpila si dvojfarebnú matnú lícenku s dvoj-štetec v tvare srdca z limitovanej kolekcie Darling Game, ktorá je inšpirovaná kartovou hrou Poker. Lícenka je krásne pigmentovaná (možno až moc), takže si musím dávať pozor, aby som nevyzerala ako klaun :) Štetec má veľmi jemné štetiny a perfektne sa sním nanáša naraz lícenka s bronzerom, alebo len bronzer s rozjasňovačom. Je vhodný hlavne na cestovanie, kedy nemusíte svoju kozmetickú taštičku zapratať dvoma veľkými štetcami. 


A taktiež som neodolala ani rúžu v odtieni 518, čo je krásna, studená ružová farba. Kiko má neskutočné veľký výber rúžov a za dobrú cenu. Tento stál nejako do 4€ a teda musím povedať, že za tú cenu je neskutočne kvalitný. Vydrží veľmi dlho, nevysušuje a má aj krásny obal ♥

Čo poviete na tie rúže? Však sú úplne mega krásne :) ♥
Kiež by sa aj u nás konečne objavila Sephora a KIKO :)

Komentáre

  1. Krásné nákupy, na jaře se taky chystáme s manželem do Itálie, tak doufám, že z Kiko něco ulovím. Ty jejich limitky jsou božské! Taky mne zaujala ta rtěnka Too Faced, zatím s jejich rtěnkami nemám moc zkušeností - vlastním jen Melted a pak tvářenky a paletky, ale jak se znám, tak i nějaká rtěnka brzy přibude do sbírky.

    Maru UltimateChic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja som s rúžmi Too Faced nemala doteraz skúsenosti a musím to určite ešte napraviť ďalšími úlovkami! Je skvelý! :)
      A do Kiko určite nakukni! Ten veľký výber odtieňov je naozaj až stresujúci :D :D

      Odstrániť
  2. Krásne vecičky si si pokúpila. Veľmi sa mi páči farba a obal toho Too Faced rúžu a takisto lícenka Kiko. Doteraz som nič od týchto značiek nevyskúšala, hádam sa časom k nim tiež dostanem.
    A rovnako ani mne nejde do hlavy prečo tu nemáme Sephoru :-/ Aspož, že MAC k nám po 100 rokoch dorazil aj keď v podobe jednej minipredajne :-/ Treba dúfať, že sa časom vyrovnáme aspoň Česku, ktoré je v tomto fakt úplne niekde inde ako my :-/
    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, môžme ďakovať aspoň za ten MAC :D
      Dúfajme, že sa to tu rozbehne..

      Odstrániť
  3. Ta tvářenka vypadá skvěle, má krásný obal i barvu :) Od Kiko jsem ještě nic neměla, ale hodně mě ta značka láká!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty rtěnky se mi líbí obě, nádherné odstíny a ten štětec vypadá velmi zajímavě! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásné fotky, krásné nákupy a ta tvářenka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Opravdu vydařené nákupy, hlavně tvářenka je doslova skvost :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne fotky a skvelé nákupy, tie farby na perách ti veľmi pristanú:)Krása!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. krásne vecičky, tá lícenka je nádherná a tie rúže tiež a fotky sú skvelé!!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Brala by som obe značky aj u nás. Akurát dnes som na blogu písala o KIKO, kde som robila svoju prvú objednávku na ich oficiálnej stránke, tak sa určite mrkni, ak máš túto značku tak rada ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2015/02/kiko-prve-dojmy.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Rtěnky mají krásné barvičky, pokoupila jsi moc pěknou kosmetiku :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherné veci si si kúpila :) lícenka a baby pink rúž sú top ;)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  12. krásne veci! ten štetec je fakt super. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Kiko bych si moc přála vyzkoušet, ty produkty vypadají skvěle! a máš nádhernou pleť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krásné věci, Škoda jen ze se kilo nedá koupit i v Česku :(

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Kiko a Too Faced jsou značky, které mě v poslední době zajímají více a více :) ty rtěnky jsou přesně Tvé barvičky.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. krasne obaly maju produkty Kiko.. ja by som ich kozmetiku tak rada skusila, ale nebola som v zahranici uz dost davno..ja si neviem predstavit licit sa s tym zvlastnym stetcom a divim sa, ze to funguje.. rozhodne je zaujimavy.. farby ruzov si si vybrala presne take ake mam aj ja rada :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Štetec je super! Hlavne v kombinácii bronzer+rozjasňovač :) Ale hovorím, zíde sa hlavne na cestovanie :) A Kiko má neskutočne geniálnu kozmetiku..či už sa to týka odtieňov alebo obalov..inak najbližšie Kiko je vo Viedni :)

      Odstrániť
  17. zbožnuju Kiko a ta tvářenka je nádherná! sama mám jednu z jarní limitky z loňska a děsím se dne, kdy mi dojde...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha..presne takto som sa bála, kedy mi dojde rúž :D A tento si budem tiež šetriť :)

      Odstrániť
  18. Som prekvapená, ako dobre tá lícenka vyzerá. Keď som ju pred časom v Kiko videla, zdala sa mi o ničom, tak som ani neskúšala tester. No a teraz, keď vidím obal od rúžu TF, som nalomená ho kúpiť. Túto značku som si veľmi obľúbila, mám od nich už kopu krásnych vecí, ale na pery mám (len) 4 Meltedky... :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. TF rúže som si totálne zamilovala! ♥ Ale v Prahe aj v Benátkach mali dosť malý výber..z 22 odtieňov všade mali len 9 :P A lícenka z Kiko je fakt brutálna..je strašne moc pigmentovaná, takže si treba dávať pozor, ale ten obal ♥

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky