L´Oréal | CASTING CRÉME GLOSS EVENT WITH CELESTE BUCKINGHAM


Krásny večer prajem! Ako ste už možno na mojom fb a instagrame zaznamenali, v pondelok som zažila skvelý event v Prahe s Celeste Buckingham a to vďakala L´Oréalu ♥ Celeste je ambasádorkou farby L´Oréal Casting Créme Gloss a taktiež ambasádorkou novej aplikácie MakeUp Genius, ktorú si budete môcť onedlho stiahnuť do svojich tabletov a mobilov! Je to naozaj skvelá aplikácia, vďaka ktorej si môžete vyskúšať rôzne líčenia a zistiť tak, ktoré sa vám najviac hodí. Je to fajn hlavne, keď sa bojíte vyskúšať nejaké výraznejšie líčenie alebo ak váhate nad kúpou nejakého výrazného rúžu. Takto si to môžete v pohodlí domova najprv všetko odskúšať :)

Celý event prebiehal v krásnom hoteli Kings Court, hneď oproti Palladiu, v ktorom sme mali rezervovaný apartmán s občerstvením a darčekmi. Predstavili nám aj novú špirálu - sestričku Miss Mangy - Miss Manga Punky a linku v tieni Super Liner smokissime, ktoré budú tiež čo nevidieť v predaji. Samozrejme, na obe tieto novinky bude na blogu recenzia a líčenie :) Taktiež sme si mohli doplniť zásoby z rady Skin Perfection (recenzia TU), čo ma veľmi potešilo, pretože už som mala v pláne doplniť svoju sadu o krém, ktorý sa mi už minul. 

Celý event trval dve hodky, čo je škoda, pretože som pol dňa precestovala, ale stretnutie s Celeste za to určite stálo! Je to strašne pohodová a zlatá baba! Nie je nijak namyslená, vyžaruje z nej neskutočná pohoda, dokonca sme sa porozprávali o tom, ako sa stará o vlasy a pleť, aké sú jej obľúbené kozmetické značky, a taktiež mi prezradila novinky z Nashvillu (pretože milujem seriál Nashville :D), kde teraz momentálne žije. O Celeste budeme ešte všetci určite počuť a budeme hrdí na to, že má z časti aj slovenské korene :)



A mala som tú česť stretnúť aj českú Miu z blogu Kissbook by Mia a spoločnosť počas cestovania mi robila slovenská vlogerka Sonička..Obe kočky sú super a strašne zlaté ♥

Tiež som si vyskúšala aplikáciu MakeUp Genius :D Je to naozaj sranda..určite 
vyskúšajte! Robí krásne a presné linky..mohli by vymyslieť aplikáciu, ktorá by takéto presné linky nalíčila aj v skutočnosti :D


 A nejaké tie zásoby na skúšanie :) Spoločnosť nám robili aj skúsené kaderníčky, ktoré nám radili s oditeňom farby, no a mne poradili tento odtieň 603 (ktorý teraz nosí aj Celeste). Včera som sa s ňou už aj nafarbila a je fakt skvelá! :)


Ďakujem L´Oréalu za skvelý deň a možnosť stretnúť sa s Celeste! Určite to bude patriť medzi naj zážitky v tomto roku! :) ♥

Komentáre

  1. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bolo o vas super postarane :-) krasne ste vsetky... ja si vlasy nefarbim, takze farby mi velmi nic nohovoria, ale na tu linku som zvedava :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Muselo to být super!! Celeste jsem před pár měsíci potkala v Palladiu v Praze a už od pohledu vypadala moc sympaticky a hlavně stylově :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To musela být skvělá akce, hodně mě zaujala ta aplikace na líčení :).
    GIVEAWAY o 2 balíčky Essence: http://laleitr.blogspot.cz/2015/02/giveaway-o-2-balicky-essence.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všem Vám to moc sluší, ta aplikace s líčením je super :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  6. všechny mé oblíbené blogerky pohromadě, moc vám to sluší a straně moc mě mrzí, že jsem nemohla dorazit :(

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Muselo byt super!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Perfektná zostava! Top výber česko-slovenska a k tomu Celeste wow! Super meeting, a tešíme sa na novú appku <3

    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky