RIMMEL | KATY PERRY NOVINKY

Ahojte,

nedávno mi prišiel asi zatiaľ najkrajší darček od sponzora, aký som kedy dostala! ♥ Už prvý šok nastal, keď som rozbalila balík a v ňom sa nachádzala krásna zlato-čierna kabelka! Po otvorení tejto kabelky nastal ešte väčší šok! V kabelke som si našla platne od Katy Perry (2 ks + texty piesní), dva parfémy Katy Perry a pozvánku na jej koncert! Už ste si určite všimli u Petry alebo Nikol na blogu alebo Instagrame, že sa mohli s Katy aj osobne stretnúť! My slovenské blogerky sa s ňou nestretneme, budeme mať úplne iný program ako české blogerky, a to konkrétne v backstage, takže som naozaj zvedavá a veľmi sa teším. Aj keď osobné stretnutie s Katy nenahradí asi nič, ale ako sa hovorí..keď neprší, aspoň kvapká :D Taktiež som dostala pozvánku do hotela Kempinski na večeru, takže som naozaj zvedavá, ako bude celý večer prebiehať. Zrkadlovku si brať nemôžem, na koncertoch je zakázaná, takže všetko budem fotiť a natáčať na mobil..snáď tie fotky budú použiteľné :D Obidve vône od Katy sú nádherné, no červená vydrží oveľa dlhšie, aspoň ja mám taký pocit :) 


Taktiež som si v balíčku našla aj novinky od Rimmel, keďže všetko z balíku som dostala od spoločnosti Coty, ktorá spolupracuje aj s touto značkou..
Dostala som na testovanie vodeodolnú očnú linku, špirálu, dlhotrvácny rúž s leskom 2v1 a dlhotrvácny rúž v ceruzke. Najviac ma očarili rúže, ktoré majú nádhernú šťavnatú farbu!♥ 


LASTING FINISH COLOUR RUSH

Ide o dlhotrvácny rúž v "Chubby" ceruzke, ktorý nie len že perfektne zafarbí vaše pery, ale zároveň ich aj hydratuje. Pery po jeho použití zostanú krásne jemné, ale nezostanú také mastné, ako napr. u "Chubby" ceruzke od Astor - Lipcolor butter, ktorá na perách vydrží kratšiu dobu. Rúž sa predáva v 9 nádherných odtieňoch od Rity Ory.

Cena: 5,99€



PROVOCALIPS


Ide o dvojkrokovú farbu - tekutý rúž a lesk na pery, čiže 2v1. Krok 1: Najprv nanesiete farbu na pery a necháte zaschnúť. Krok 2: Aplikujete lesk na zafixovanie farby, hydratácie a lesku. Alebo, keď chcete mať matné pery, kľudne môžete na perách nechať len rúž bez lesku, ale pozor, tento bez lesku trošku vysušuje pery. Tento rúž je nezmývateľný a vydrží až 16 hodín bez porušenia! Normálne som mala problém ho dostať dole! Nakoniec som sa ho zbavila až s vodeodolným odličovačom :)

Cena: 5,49€
Bez lesku


S leskom


SCANDALEYES THICK & THIN

Ide o očnú linku s unikátnym 3D aplikátorom. Perfektne sa s ňou robia, či už tenké alebo široké retro linky! :) Aplikátor má šikmý tvar, takže sa s ňou perfektne vytvaruje tzv. zobáčik. Očná linka je vodeodolná, takže perfektne vydrží na očiach po celý deň!Podľa mňa je to jedna z naj liniek, aké som kedy mala! :) 

Cena: 5,99€



RIASENKA WONDER'FULL

Ide o riasenku obohatenú o marocký arganový olej. Má perfektnú ohybnú kefku , ktorá zachytí aj tie najmenšie riasy. Po použití sú riasy vyhladené, zvýraznené a bez pocitu zaťaženia. Nevyrobí žiadny mega veľký objem ani riasy nejako extra nepredlžuje..ale za to ich zanecháva naozaj prirodzené a nezlepené. Je vhodná najmä na obyčajný deň do práce, či do školy alebo len tak niekam na chatu :) Ak by ste ju chceli použiť na večer do klubu, siahnite určite po inej..

Cena: 8,49€

Už na fotke môžete vidieť, že riasi sú krásne rozčesané, ako keby na sebe ani nemali žiadnu riasenku


Čo poviete na novinky od Rimmel? Máte z toho už niečo odskúšané? :)
Tiež sa chystáte zajtra na Katy Perry? :)

Komentáre

  1. Tak to je super, určitě si to užiješ, ikdyž se nepotkáš s Katy :). Koncert bude vážně skvělý zážitek!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som koncert odmietla, ale výrobkami od Rimmelu by som nepohrdla :-) hlavne hydratacnu ceruzku :-) Koncert si uzi, bude to zazitok.. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To snáď nemyslíš vážne Dorotka! Na teba by som sa tešila :) Why? :(

      Odstrániť
    2. Aj ja by som ťa rada videla a verím, že by sme si to super užili. V prvom momente som skákala meter do výšky, ale potom som nad tým uvažovala, že mne sa hudba Katy vôbec nepáči a nemala by som tam ísť len preto,že je to super príležitosť. Avšak všimla som si, že Frederika, čo bola s nami na SH akcii, pôjde tiež, takže tam budeš poznať minimálne jednu bloggerku :-)

      Odstrániť
    3. Hej, s Frederikou si píšem :) A máme byť tri vraj..no škoda, že si odmietla..tak sa vidíme snáď pri najbližšom SH evente ;)

      Odstrániť
    4. Dúfam, že áno :-) veľmi rada by som ťa ešte stretla :-*

      Odstrániť
  3. Ty vůně jsou úžasné! Pokaždé je v drogeriích musím očuchat :D A líčení s novinkami se ti moc povedlo, sluší ti ;) Mě dnes taky dorazil balíček s novinkami, ale stejnou mám pouze řasenku, jinak se produkty liší ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pastelky rimmel mám dve a sú najlepšie ! farba drží naozaj dlho a tá vôňa ♥ len ja ich mám z elnina za cca 2,20€ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Očnú linku mám, neviem, možno som sa s ňou ešte nenaučila pracovať, ale robí sa mi s ňou ťažšie ako s inými, zdá sa mi tvrdá a ani s jej výdržou nie som veľmi spokojná:/ Nie je to úplná katastrofa, ale nájdu sa aj lepšie... Zato červená KP patrí medzi moje najobľúbenejšie vône:) Na zajtrajší koncert sa veľmi teším, príjemnú zábavu ti/nám prajem :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, je trošku tvrdšia, ale práve preto sa mi s ňou robia presné línie :) Aj tebe príjemnú zábavu ;)

      Odstrániť
  6. Wau tak tomu sa teda hovorí balíček! :) Viem si predstaviť ako si sa musela veľmi tešiť. Aj mne sa veľmi páčia tie rúže, krásne líčenie a vyzerajú veľmi fresh. Inak vôňu som skúsila len červenú a je fakt fajná, modrú musím ísť ešte vyskúšať. :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Katty perry vuni miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Juuuuj uži si to! Katy je úžasná a jej pesničky milujem <3

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kdyby mi přišel balíček jako Tobě na koncert Katy Perry, tak bych skákala radostí :) Zjistila jsem to pozdě, že bude v Praze, tak někdy příště
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky