BEAUTY TIPS - AVON

Krásny prvý jarný deň všetkým!
Tento článok som mala nachystaný ešte na stredu, ale hneď ráno ma dostala nečakane chrípka a celé dva dni som preležala v posteli s horúčkou, takže si viete predstaviť, že blog a notebook bolo to posledné na čo som v tých dňoch myslela..no dnes mi je trošku lepšie, mám teplotu ,,len" 37,5 :D a keďže článok bol už skoro nachystaný, čo to som len doplnila, zverejňujem ho až dnes. Na fotkách som ešte zdravá a upravená, dnes vyzerám ako mimozemšťan z Marsu, takže si nemyslite, že takto dobre vyzerám aj počas chrípky :D No nebudem vás tu zbytočne zaťažovať informáciami o mojom momentálnom zdravotnom stave, idem rovno na recenzie troch skvelých produktov od Avonu, aby som si mohla ísť opäť pospať a vyležať to, pretože mám toho naozaj dosť na fotenie a písanie a o robote ani nehovorím, keď si predstavím čo ma tam počká, je mi už teraz z toho zle, takže potrebujem byť čo najskôr fit..

Ak si pamätáte líčenie Angeliky, my ju - jej známi voláme Endži, to len tak, aby ste do budúcna vedeli o kom hovorím, pretože sa táto kočka na mojom blogu ešte určite párkrát objaví  A práve ona mi venovala za líčenie balíček od Avonu, pretože je Sales leader a poskytla mi tri novinky a jeden vlasový prípravok. No dnes spravím recenziu len na tie tri dekoratívne produkty.


Začnem najskôr asi horúcou novinkou, a tou je špirála Avon Super Extended Winged out, ktorá sľubuje predĺženie rias a ich dokonalé oddelenie. Špirála má už na pohľad veľmi sľubnú malú, umelú kefku, ktorá mne osobne vyhovuje oveľa viacej, ako tie hrubé a veľké. Veľmi dobre sa s ňou pracuje, dostanete sa s ňou naozaj aj k tej najzatúlanejšej mihalnici a hravo s ňou nalíčite spodné riasy. Už z fotky môžete vidieť, že mihalnice zostali po jej nanesení naozaj oddelené a len minimálne zlepené, a to aj kvôli tomu, že som mala nanesené dve vrstvy /inak je to fotené po 8 hod.  Ak si dáte len jednu, tak vám vytvorí naozaj krásny prirodzený efekt. Špirála obsahuje extra čierne vlákna, ktoré riasy predĺžia a dodajú im intenzívnu farbu bez hrudiek a opadávania. Ďalšia skvelá, pre mňa veľmi dôležitá vec - dobre sa odličuje (ja totiž neznášam odličovanie :D), neotláča sa a vydrží po celý deň. Obal je elegantný, čierny so striebornými doplnkami, takže tomu nemám čo vytknúť, možno len jedno, a to že mi nejde vrchnák poriadne zašróbovať, ale to bude asi len chyba výroby. Špirála má teraz skvelú uvádzaciu cenu  - len 3,90 € čo si myslím, že je super. Ak máte rady prirodzené, oddelené riasy môžem vám ju len vrelo odporučiť, no ak obľubujete skôr zahustené a predĺžené, siahnite určite po inej ;)


Ďalšou skvelou novinkou, ktorú môžete budete môcť nájsť v ďalšom katalógu Avon je krémový korektor ideal fawless, ktorý ma celkom prekvapil svojou dobrou krycou schopnosťou (viď foto). Perfektne kryje kruhy pod očami a drobné nedokonalosti. Taktiež je skvelý ako podklad pod makeup alebo ho môžete podľa mňa dokonca použiť aj na miesto makeup-u pretože sa veľmi ľahko rozotiera, čo zase môže byť naopak celkom problém, keď chcete prekryť nejaké väčšie nedokonalosti. Na tie by som použila radšej nejaký iný, skôr tuhý korektor. Veľmi oceňujem jeho praktické balenie v elegantnom čiernom otváracom obale, v ktorom už mohlo byť podľa mňa aj sklíčko, pretože je ideálny na cestovanie☺ Je možno trošku nehygienický, keďže ho musíte nanášať na prst, ale tak hádam sa nitko z vás nelíči so špinavými rukami :D Uvádzacia cena bude tiež super - 3,90€.


No a ako posledný darček z dekoratívky od Endži je gélový rúž z rady Ultra Color Indulgence. O týchto rúžoch ste už určite čítali na mnohých blogoch, takže sa tu nebudem zbytočne opakovať. Len tak stručne..rúž je hydratačný, krytie je teda stredné až plné. Svojím zložením mi pripomína veľmi známe ,,Whisperky" od Maybelline - teda ako keby také balzamorúže. Táto rada obsahuje 20 úžasných šťavnatých farieb, ktoré sú ideálne na jar a leto, pretože dokonca obsahujú aj OF 15, za čo majú u mňa veľké plus, pretože ja mám na slnko veľmi citlivé pery. Ja som dostala krásny šťavnatý odtieň Daffodil Petal, čo je krásna lososová farba, ktorá mi v mojej nemalej zbierke, predstavte si, chýbala :D Cena rúžov v zľave je 3,90€, bez zľavy 6,90€. 


Čo poviete na tieto novinky od Avonu? Máte už niečo z toho odskúšané? 
Ja sa idem naďalej liečiť a hádam, že čoskoro budem schopná niečo znovu postnúť.

A chcem vám ešte aj tu na blogu poďakovať za nomináciu do súťaže bloger roka a za každý váš hlas! Veľmi si to cením!
Krásny zvyšok večera!

Komentáre

  1. Nezkoušela jsem, ale nevypadají špatně. Ikdyž Avon nepatří mezi mé oblíbené značky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V poslednej dobe sa oveľa viacej zlepšili :) Nie sú to prvé produkty s ktorými som od tejto značky spokojná, aj keď je pravda, že existujú aj oveľa kvalitnejšie, no zase drahšie..

      Odstrániť
  2. Odstin rtenky se mi hodne libi.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V týždni som pozerala katalóg a špirála ma celkom zaujala ap po tomto si ju aj objednám, a korektor vyzerá riadne super tiež! A na rúže som čítala raz pozitívne raz negatívne recenzie, tak asi vyskúšam len jeden :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja tú špirálu mám, je fajn, ale z Oriflame mám jednu lepšiu. A mimochodom, to si ty asi ty na tých fotkách, že? No si extrémne krásna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej? Ako sa volá? :) jj..ja som na fotkách..ďakujem krásne :)

      Odstrániť
  5. Líbí se mi všechny tři produkty. Řasenku bych chtěla v každém případě zkusit a taky bych brala některou z těch rtěnek :)

    Jak to voní u Essence + Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne darceky.. velmi sa mi paci efekt riasenky a ruz je nadherny, hned ma oslovila farba a ked som ho videla na tvojich perach este viac..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Řasenka dělá krásné řasy a rtěnka Ti mooc sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc pěkný článek, ta řasenka vypadá skvěle :)

    Lovies 47

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Farba rúžu je pekná a veľmi Ti svedčí. Líčenie je skvelé a Ty vyzeráš krásne. :-)
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky