Čistenie a starostlivosť o pleť


Krásny začiatok víkendu prajem! Dnes si na chvíľku odskočíme od Londýna ku kozmetike, a to konkrétne k téme čistenie a starostlivosť o pleť. V poslednej dobe sa mi toho nazbieralo, čo sa týka produktov na pleť, naozaj dosť, takže testujem jedna radosť ☺ 

Ako prvé si zoberiem na mušku novú pleťovú vodu Balea a čistiacu kefku od ebelin. Na pohľad vyzerajú oba produkty naozaj lákavo, veď ktorá by už odolala ružovej, no nie?☺No už na prvé privoňanie k tejto pleťovej vode som vedela, že si asi veľmi rozumieť nebudeme. Vôňa malín je u značky Balea asi najbežnejšou, viď články MALINOVÝ KRÉM NA RUKYMALINOVÝ DEZODORANT , no pri tejto pleťovej vode mi veľmi nevyhovuje, pôsobí na mňa až moc chemicky, tak, ako u spomínanom dezodorante. Voda má zmatňovať vďaka púdru, ktorý sa usádza na samom dne vody, ktorý sa po potraseniu zmieša s vodou a vytvorí sa tak jeden celok, ktorý potom nanesiete na odličovací tampón alebo na masážnu kefku na tvár. Ja som to spravila tak, že som si naliala do misky pleťovú vodu a do nej namáčala kefku. Kefka by bola super, keby že má o polovicu jemnejšie štetinky. Na moju normálnu až citlivú pleť je kefka tvrdá a po jej použití sa mi robili na tvári šupinky. V mojom prípade ju využijem možno raz za mesiac, keď si budem chcieť spraviť peeling, ale na každodenné čistenie určite pre mňa vhodná nie je. Cena oboch výrobkov sa pohybuje okolo 2€.



Taktiež mi prišla od stránky www.lekarenkrasa.sk na testovanie micelárna voda Eucerin Dermatoclean 3 v 1, ktorá:
  • Spája v sebe účinnosť čistiaceho pleťového mlieka, odličovača očí
    a čistiacej pleťovej vody.
  • Predstavuje komfortný spôsob dôkladného čistenia pleti.
  • Šetrný APG čistiaci komplex pleť dôkladne čistí.
  • Prírodne identické hydratačné zložky - Glukoglycerol a kyselina hyalurónová
    ju chránia pred vysúšaním.
  • Bez alkoholu, parfumácie, farbív
    a mydlových zložiek.
  • Oftalmologicky testovaná a schválená.
A teda výsledkom by mala byť 
  • Čistá, svieža a rozjasnená pleť.
  • Pleť môže voľne dýchať a je optimálne pripravená na následnú starostlivosť.
Mne osobne táto micelárka vyhovuje skôr iba na pleť. Oči mi na prvý šup neodlíčila, musela som použiť aj dva odličovacie tampóny pre ich dokonalé odlíčenie a trošku ma po jej použití aj štípali. Cena 200 ml fľaštičky sa pohybuje okolo 8,90€, čo je podľa mňa celkom dosť, v porovnaní s micelárkou od Garnier, ktorá má objem 400 ml, stojí do 7€ a odlíči na prvý šup dokonca aj vodeodolný makeup.


K micelárke som dostala aj krém na tvár Eucerin Hyaluron Filler, ktorý je určený pre vekovú kategóriu 35+ až 45+, takže asi vyzerám už naozaj dosť zle :D hehe..ale keď som ho už dostala, tak som ho vyskúšala ☺ Vôňa je veľmi príjemná, taká krémová a aj konzistencia sa mi veľmi páči. Na rozdiel od ostatných krémov, tento je to tuhší, takže je ideálny hlavne na cestovanie, pretože sa vám z tuby určite nevyleje. Keďže ešte našťastie netrpím hlbokými vráskami, neviem ho objektívne posúdiť, no určite poputuje ďalej, kde sa určite využije ☺

Oficiálny popis: EUCERIN Hyaluron Filler nočný krém proti vráskam aktivuje vlastnú produkciu kyseliny hyalurónovej v pleti, ktorá obnovuje objempleti a viditeľne redukuje vrásky. Obsiahnutý saponín stimuluje vlastnú tvorbu kyseliny hyalurónovej v hlbších vrstvách pleti. Vďakatomu sú vhlboké vrásky aj v oblasti čela, úst, nosoústnych rýh vyplnené zvnútra a dochádza k ich vypnutiu. Vrásky budú viditeľnevyplnené a pleť znovu získa mladistvý vzhľad. Koncentrovaný dexpanthenol naviac podporuje regeneráciu pleti počas noci.Nekomedogenný. Ideálny doplnok starostlivosti o pleť po hyalurónových injekciách. Cena: 22,50€, teraz v akcii za 16,90€


No a poslednou novinkou je krém Dark Circle Fix 3v1 od značky NIP+FAB, ktorá u nás nie je ešte veľmi známa, no používajú ju aj hviezdy ako Jennifer Aniston, Julia Roberts, Kim Kardashian alebo Cameron Diaz. Táto značka pochádza z Veľkej Británie a budete o nej na mojom blogu ešte určite počuť ☺ Dnes vám predstavím krém, ktorý redukuje opuchy pod očami a upevňuje kožu v oblasti očí, bojuje proti tmavým kruhom pod očami, zároveň okolie očí hydratuje a pomáha tak odďaľovať starnutie tejto jemnej pokožky. Krémy na oči som si v poslednej dobe veľmi obľúbila, nakoľko celé dni presedím za počítačom a tým pádom sa namáhajú nielen oči, ale aj okolie okolo nich a práve krémy na oči mi pomáhajú toto očné okolie uvoľňovať a hydratovať. Krém je veľmi ľahučký a pokožku príjemne schladí, upokojí a očné okolie pôsobí oveľa rozjasnenejšie. Taktiež veľmi oceňujem pumpičkový aplikátor s ktorým si dokážem vytlačiť presne také množstvo krému, aké potrebujem.Cena: 19,99€ 

Máte z toho už niečo odskúšané?
Ktoré sú momentálne vaše obľúbené pleťové produkty?

Komentáre

  1. momentálne používam radu od saloos ( odličovací olej, kvetinovu pleťovú vodu a pleťový olej ) a som taká spokojná, že tieto drogériové veci mi už absolútne nič nehovoria :) ale tú kefku niekedy vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    3. Presne Katka, aj ja používam Saloos a mám z neho podstatne kvalitnejšiu pleť. A kefku mám doma, len bielu a je perfektná. Ale je pravda, že ja mám mastnú pleť so sem tam akné, takže mne vyhovuje.

      Odstrániť
    4. Saloos ešte nemám odskúšaný, takže ďakujem za tip ;)

      Odstrániť
  2. Já jsem měla tu micelárku a mě oči zase odlíčila bez problému :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na tuhle malinovou řadu v DM vždycky koukám a láká mě ji vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Obecně všechny přípravky na pleť s vůní ovoce mi evokují ulepenost. Takže nic pro mě :)
    Ale Eucerin mě láká vyzkoušet už dlouho, na micelárku jsem četla vesměs pozitivní ohlasy.

    Já teď dopotřebovávám micelárku od Mixy (žádný extra zázrak) a k čištění pleti mám Effaclar od LRP :)

    my-makeupstore.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež mám radšej také tie klasické krémové vône ako ovocné :)

      Odstrániť
  5. Pleťovou vodu Balea momentálně používám a také mi docela vadí vůně která je na mě příliš silná .. jinak jsem s produktem ale moc spokojená a na to, že už ji používám skoro 2 měsíce absolutně neubývá :) Moc pěkné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Od eucerin jsem mela micmicelarni vodu a ta byla bozska, odlicila mi v pohode oci proste vsechno.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola ešte viacej špinavá ako odlíčená..vyzerala som ako panda :D Ale na pleť je super :)

      Odstrániť
  7. Je vhodný peeling na pleť s akné?Doporučila by si mi nejaký?
    Vopred ďakujem za odpoveď

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám akné, takže v tomto ti neporadím, ale na nete sú určite nejaké diskusné fóra, ktoré ti určite poradia :)

      Odstrániť
  8. ta malinová vůně by mi asi taky vadila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pred pár dňami som si kúpila spomínanú balea odličovaciu vodu a zatiaľ som spokojná. Používam ju cca 5 dní, ale pre moju mastnú pleť je dobrá. Zatiaľ som spokojná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nehovorím, že nie je dobrá, ale vadí mi jej vôňa, a ja nedokážem používať niečo, čo mi nevonia :) A nemám ani mastnú pleť, takže pre mňa je tento produkt zbytočný..už som ho posunula ďalej :)

      Odstrániť
  10. Trosku nechapem preco si tu pletovu vodu davala na kefku. Pletova voda sa dava na tampon a cistiaci gel na kefku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nedávala som ju na kefku, ale kefku namáčala do vody..nemusíš používať s kefkou len gel..na prečistenie dokonca stačí použiť len teplú vodu a kefku :)

      Odstrániť
  11. tá kefka vyzerá veľmi brutálne
    skús clarisonic

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja už mám vyčíhanú mäkkú kefku od Mary Kay..tú som raz vyskúšala a nedá sa ani zďaleka porovnať s touto od ebelin :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky