DOVE | Nutrium Moisture Shower Gel

Krásny večer všetkým! Na dnes som si pre vás prichystala večernú ,,sprchovaciu" recenziu
Značku Dove už určite všetky veľmi dobre poznáte, takže vám ju nemusím nejako extra dopodrobna predstavovať. Zbožňujem všetky ich produkty, či už ide o dezodoranty, sprchovacie gély, krémy alebo mydlá. Prvýkrát som sa s touto značkou zoznámila ešte za mojich mladých, dá sa povedať, že až detských čias, keďže táto značka funguje už od roku 1995 a moja mamina na túto značku nedá dopustiť už zopár rokov. A ja sa budem asi držať v jej kozmetických šlapajach, pretože, čím som staršia, tým si dávam väčší pozor na to, čo kupujem. A Dove patrí medzi značky, ktoré sa snažia zlepšiť zdravie, hygienické podmienky, životnú úroveň a využíva 100% poľnohospodárske suroviny.Viac info sa dozviete TU.

Dnes sa zameriame konkrétne na novú radu sprchovacích gélov Nutrium Moisture, ktoré prinášajú nový štandard v starostlivosti o pokožku. Ich inovatívne zloženie ponúka riešenie pre všetkých, ktorým doteraz chýbal sprchovací gél výnimočne jemný k pokožke, pritom však vytvárajúci bohatú krémovú penu. Rozdiel zistíte už po prvom použití, pretože pokožka zostane oveľa jemnejšia a hebkejšia!


,, Inovovaný rad gélov značky Dove obsahuje jemné čistiace zloženie, technológiu Nutrium Moisture a látky prispievajúce k obnove prirodzenej ochrannej vrstvy pokožky. Vďaka svojmu zloženiu pomáha zjemňovať pokožku a dodáva jej krásny vzhľad.

Nové zloženie gélov, ktoré vyvinuli poprední experti značky Dove, ukončilo rozhodovanie medzi jemným sprchovacím gélom a bohatou krémovou penou. Vďaka kombinácii oboch týchto predností teraz umožní dopriať si jedinečný zážitok z každého sprchovania bez kompromisov."



Mne sa z týchto troch gélov, ktoré som dostala spolu s nádhernou mäkučkou osuškou s logom Dove ♥ najviac zapáčil gél Go Fresh, ktorý má tak neuveriteľne sviežu vôňu uhorky a zeleného čaju, že som ho na sebe cítila ešte na ďalší deň! Ďalším skvelým gélom je Deeply Nourishing, ktorý má príjemnú neutrálnu relaxačnú vôňu a Purely Pampering, ktorý má tiež veľmi príjemnú vôňu bambuckého masla a vanilky. Všetky tri sprchovacie gély vydržia na pokožke naozaj veľmi dlho, či už ide o ich vôňu alebo hydratáciu, takže ak sa ponáhľate a nemáte čas sa po sprchovaní ešte nakrémovať, v tomto prípade to naozaj nevadí, keďže v týchto sprcháčoch to máte 2v1!  


A na záver ešte pár tipov od dermatologičky Michaely Blaško, ako dosiahnuť jemnú, hodvábnu a hladkú pokožku už počas sprchovania:
  1. Používajte vlažnú vodu. Teplá sprcha alebo horúca vaňa sú veľmi príjemné, ale v skutočnosti pokožku pripravujú o jej prirodzenú vlhkosť, čo môže viesť až k jej zhrubnutiu. Používajte preto vlažnú vodu, ktorá pokožke zaručí hebkosť a vláčnosť.
  2. Skráťte sprchovanie. Dlhodobé vystavenie pokožky prúdu tečúcej vody môže prispievať k jej dehydratácii, či vysychaniu. Ak chcete pokožku chrániť, pobyt v sprche by nemal trvať dlhšie ako 10 - 15 minút.
  3. Čistá, ale hydratovaná pokožka. Nový rad sprchovacích gélov Dove má vynikajúce hydratačné vlastnosti. Pomáha tak pokožke udržať svoju prirodzenú hydratáciu.
  4. Doprajte si peeling. Peelingové sprchovacie rukavice alebo špeciálna kefa pomáhajú pri odstraňovaní suchej kože a odumretých buniek z vrchnej vrstvy pokožky, sú tak ideálne pre ošetrenie miest s hrubšími časťami kože (lakte, kolená, päty, atď.).
  5. Nezabúdajte na masáž. Masáž pokožky prináša nielen skvelý pocit uvoľnenia a relaxácie, ale tiež zlepšuje prekrvenie a pomáha udržiavať žiarivú pleť. 
Sprchovacie gély nájdete až v 15 variantoch za cenu: 250 ml za 2,49€ a 500 ml za 4,69 €.

Ďalšie skvelé Dove produkty, s ktorými som spokojná:
Sprchovací gél Purely Pampering


S ktorými produktami od zn. Dove ste najviac spokojné vy?

Komentáre

  1. Ten Purely pampering moze vonat velmi zaujimavo, tieto zlozky mam rada. Urcite si v drogerii privoniam. A zaujalo ma aj to, ze su take hydratacne a v rychlosti sa da zaobist aj bez mlieka, alebo kremu. A ja mam teraz na materskej tu rychlost pri kazdej druhej sprche :-D Urcite niektore vyskusam, len sa este rozhodnem podla vone.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som si Dove v poslednej dobe veľmi obľúbila, a po vypotrebovaní mojich sprcháčov sa určite pozriem po Deeply Nourishing. Skutočne ma zaujal, hlavne tým ako hydratuje. A k článku si pirdala skutočne skvelé tipy o sprchovaní :) Takéto veci vždy potešia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám doma hned 4 a zatím jsem "otestovala" jen mandlový a stal se mým nejoblíbenějším sprcháčem! Skvělá řada :) !

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Dove jsem měla sprcháče a taky deo sprej a výrobky mi vyhovují :( Pro tyto sprcháče si určitě zaběhnu
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dove kozmetiku mám veľmi rada, hlavne jej telové mlieka a sprcháče, ktoré nádherne voňajú a krásne vyživujú pokožku ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dove sprchové gely mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Dove má najlepšie sprcháče na svete ♥ mám v obľube ten s pistáciou a magnóliou :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dlouho jsem sprcháč od Dove neměla, budu to muset napravit :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky