FACE OF THE DAY | MAC LIPS


Môj prvý MAC. Aj tak by sa dal nazvať tento post ☺ Táto značka síce konečne dorazila aj k nám na Slovensko, no ja som svoj prvý MAC rúž kúpila presne takto pred mesiacom v Prahe, kde sa konal event s Celeste. Beauty poradkyne boli veľmi milé a dovolili mi skúšať si rôzne rúže, no ja som tam už išla s hotovou vecou a vedela, že si určite musím odskúšať odtieň Velvet Teddy. Je to krásny, výrazný, no zároveň prirodzený odtieň, ktorý svedčí naozaj každej. Neviem ako by som to presne popísala, ale robí také ako keby zdravé šťavnaté pery☺Mala som naozaj šťastie, pretože na sklade mali úplne posledný kúsok, takže je evidentne veľmi obľúbený ☺ Ja som sa o ňom dozvedela na Kačkinom blogu, kde je spomínané, že tento odtieň preslávila hlavne Kylie Jenner. Sranda je, že na každej žene vyzerá úplne inak. Na jednej je tmavší alebo svetlejší, viac do ružova a na druhej zase viacej do hneda.,čo je naozaj zvláštne ☺Keďže ide o matný rúž trošku vysušuje pery, takže si vždy pod neho dávam balzám na pery. Rúž vydrží na perách veľmi dlho, dokonca si dovolím tvrdiť, že po celý deň. Jasné, že nie v pôvodnom tip top stave, ale úplne ho zmyjete až s odličovačom. 


Čo sa týka očí, tak som dnes použila novinku od L´Oréal - Očnú linku v púdri, s ktorou veľmi ľahko vytvoríte tzv. smoky efekt. Veľmi ľahko sa nanáša a perfektne rozotiera. Ja som ju ešte trošku vytvarovala do záhybov s pencil štetcom od Zoeva č. 230/Luxe Pencil.


Veľmi mi sa mi páči táto kombinácia púdrovej linky s MAC rúžom..asi bude v najbližšej dobe mojou najobľúbenejšou ☺ 

Aké líčenie v poslednej dobe preferujete vy? 
Vlastníte už nejaký MAC rúž? ☺

Komentáre

  1. Teeeda, krásne fotky, Miuš! Si tu úplne nádherná! No a takýto odtieň, to je presne to moje pravé orechové, teraz ho určite začnem zháňať naľavo napravo. Nude, ani ružová, ani hnedá, ale niečo medzi tým, to ja môžem. Dík za dobrý tip!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. haha, líbí se mi na tobě dokonce víc jak na mně :( :D. jak jsem psala na fcb.. tobě tyhle barvy sedí jak ulité!:) no a teda fotky jsou top... nádherné:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherný odtieň :) Si strašne krásna a táto farbička ti neskutočne pristane :)
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No musim uznat, ze fakt super!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásny rúž :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherná rtěnka, přesně tyto nude odstíny patří k mým nejmilejším :) A tento od Macu je dokonalý :)

    GIVEAWAY: I Love... Cosmetics!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Takové barvy rtěnek mám ráda. :) Nějakou od Macu bych taky chtěla, i když někdo říká, že jsou úplně dokonalý a někdo je zase zklamaný. Snad budu patřit mezi tu první skupinu. :D:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Na tebe je táto farba krásna, mne by napríklad podľa mňa nesvedčal, ale tiež sa už na nejaký chystám, ale pravdepodobne to bude výraznejší odtieň :))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. MAC rtěnky jsou úžasné! Já tedy dávám přednost těm výrazným, ale tato přirozeně šťavnatá kráska také nevypadá vůbec špatně =) Zrovna předevčírem jsem si svou rtěnkovou MAC sbírku rozšířila o další odstín =)
    InHotBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten MAC vyzerá na tvojich perách úplne úžasne!
    Ďakujem za tip. :)

    Peťuš
    http://littlestrongskyscraper.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Výborně ti sedne, fotky jsou nádherný! :) Taky se chystám na rtěnku od MAC, ale nějak si nejsem schopná vybrat odstín.

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  12. som si akurát spomenula na teba a tento článok, keď som čítala tento http://www.beautyandlechic.com/2015/03/the-2-velvet-teddy-dupe.html :) vraj je to zaň super lacná náhrada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ty si vždy prekrásna, ale tentokrát je to bomba!!! A odtieň rúžu je tiež úchvatný.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super fotky! Si naozaj krásna a ten rúž sa Ti nesmierne hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky