Garnier| Pure All In One Micelárna voda


Už je to presne rok, čo na kozmetický trh prišla s micelárnou vodou aj značka Garnier no a po ročnom výročí prišla s ďalšou skvelou novinkou, a to so zmatňujúcou micelárnou vodou Pure All In One. Tak ako jej ružová sestra, aj táto zelená má objem až 400 ml a skvelú cenu (cca 6-7€). Odličovací výsledok je samozrejme opäť skvelý, oči aj makeup odličuje na prvý šup, neštípe a pleť je po jej použití naozaj zmatnená. Je to skvelý nápad hlavne pre tie ženy, ktoré majú problémy s mastnou pleťou, pretože ostatné micelárne vody zanechávajú naopak pleť rozžiarenú. No môžu ju používať aj ženy, ktoré majú T-zónu, alebo zmiešanú pleť. Taktiež je vhodná aj pre citlivú pleť, pretože na to, že zmatňuje, tak pleť vôbec nevysušuje. Obal je opäť veľmi praktický, hlavne uzáver sa veľmi dobre otvára (nehrozí zlomenie nechtov ☺) a opäť ušetríte na odličovacích tampónoch, pretože odličuje naozaj veľmi rýchlo a ľahko. 


Dokonca teraz v magazíne Eva nájdete špeciálnu špongiu, ktorá perfektne zapadá do tohto článku. Evu si kupujem len málokedy (iba vtedy, keď sú tam zľavy na nákupy :D) no táto špongia ma veľmi zaujala. Nechápala som, prečo dali do magazínu zrovna takýto ,,trápny" darček a tak som si ju zo zvedavosti kúpila. A dobre som urobila!☺ Táto, na prvý pohľad, obyčajná špongia nie je až tak úplne obyčajná, je určená na odličovanie makeupu. A ako funguje? Špongiu treba najprv pred použitím namočiť do vody, aby zmäkla. No a potom na ňu len nanesiete svoj obľúbený odličovací produkt a použijete ju normálne ako odličovací tampón a potom ju opláchnete. Hodí sa hlavne na cestovanie, pretože sa dá použiť znova a znova. Vydrží niekoľko použití, takže nemusíte so sebou vláčiť celý balík odličovacích tampónov. Na trhu nájdete mnoho podobných špongií, ja som sa o tomto spôsobe odličovania dozvedela až teraz a veľmi sa mi to pozdáva ☺Dokonca som na internete zistila, že podobné špongie sa predávajú aj v 101 drogérii (dvojbalenie), cenu som nenašla, ale určite to bude nejako okolo eura. 


Aký je momentálne váš obľúbený produkt na odličovanie? Počuli ste už novej micelárke od Garnier a o tejto špeciálnej odličovacej špongii? 

Komentáre

  1. Ja som si ju chcela kúpiť, ale zrovna ju mali vypredanú :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jéé, zrovna dneska jsem si tuto micelárku koupila :-).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. špongia vyzerá zaujímavo :) aj micelárka, no ja som zatiaľ spokojná s Biodermou :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Take mam v planu vyzkouset tuhle novinku.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zrovna používám micelárku od Mixy a přemýšlím, za co ji vyměním, až dopotřebuju. Takže super tip :)
    My Make-up Store

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja momentálne používam ružovú sestru tejto micelárky a nemôžem si ju vynachváliť :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jee, super tip! Práve som používala Mixu a dosť mi mastila pokožku, takže určite siahnem po tejto novinke od Garnier! Ďakujem ešte raz za skvelý tip :) A o špongii som ani ja netušila, možno vyskúšam :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Momentálne niečo od dermacolu ale niesom veľmi spokojná. Príď sa pozrieť na môj blog, je tam súťaž o knihu TheBookLady

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tuhle micelárku jsem ještě nezkoušela, tak třeba příště sáhnu zrovna po ní :)

    Make-up speciál - 1. část

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Já si zrovna v sobotou koupila tu micelárku od Garnieru s růžovým vrškem, oči mi odlíčí, jen je mám pak trošku sušší a na pleti je super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Túto micelárku som mala v ružovej a bola skvelá, kupujem si len bez parfumácie. Túto odličovaciu vodu som už v DM-ke postrehla:) Momentálne používam micelárnu vodu od Biodermy pre citlivú pleť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. ja pouzivam rozhodne na odlicovanie odlicovacie mlieka lebo vody vysusuju dost plet, tu malu spongiu som obzerala ale nekupila som si evu:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. já miluji tuhle jejich micelárku, jen v té růžové verzi pro citlivou pleť. na tuhle si v budoucnu ale také určitě posvítím :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Mala som len tú ružovú a chcela som vyskúšať aj túto verziu, ale už som objavila niečo lepšie, takže na chvíľu zostávam verná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Počula som o nej a to mi pripomenulo, že ju určite musím skúsiť. Micelárky pre citlivú pleť mi zvyčajne zanechávajú na pleti povlak, preto používam radšej tie určené pre môj mastný resp. zmiešaný typ pleti. Teraz sa odličujem penou od Alverde z radu Beauty and Fruity, je to fakt zázrak a inak používam zvyčajne micelárne vody Eucerin alebo Biodermu, v zime občas kamilkový odličovač 2 in 1 od Yves Rocher.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky