Monday, again...




 Krásny začiatok týždňa prajem!

Ako ste víkendovali? Ja som si vychutnávala slnečné lúče, žúrovala, relaxovala a nakupovala..taký ideálny víkend ☺ V Tescu som objavila tie najkrajšie lodičky, aké som kedy videla! Už dlhšie som túžila po nejakých farebných, ktoré zase veľmi nebijú do očí, ale dokážu oživiť celý outfit a konečne som ich našla! Tieto sú značky F&F a stáli 20€. Nie sú ani veľmi vysoké ani nízke, také akurát na moju výšku (178 cm) a tá farba! ♥ Proste dokonalosť sama! V sobotu som bola konečne po troch týždňoch na akcii - Hospitality, kde som stretla aj nádhernú Lucid z Nákupných maniačok, ktorá je tak neskutočne krásna!!! Už neviem čo som jej presne trepala, ale bola strašne zlatá a odfotila sa so mnou :D Fotku ste mohli vidieť na mojom facebooku alebo instagrame. Odo dnes začínam testovať bieliaci systém white look, ktorý sľubuje belšie zuby za 10 dní, tak som zvedavá ako tento produkt dopadne..po toľkých čajoch čo som počas choroby vypila, mi táto ponuka prišla ako na zavolanie :D A taktiež začínam konečne veriť v silu kokosového oleja aj ja..už som ho skúšala na vlasy a musím povedať, že už po prvom použití sú oveľa jemnejšie! No a ďalšia skvelá vecička na vlasy je od Balea - Parfumovaný sprej na vlasy. Je to skvelá prvá pomoc, či už po nejakej akcii, kedy vám vlasy neskutočne smrdia od cigariet a nemôžete ísť s takými vlasmi spať do postele. Taktiež je skvelým pomocníkom aj po grilovačke. V sobotu pred akciou sme si ešte grilovali, takže som bola fajnovo vyúdená, ale tento sprej moje vlasy zachránil a voňali ako čerstvo umyté. Jedinou nevýhodou tohto spreja je, že obsahuje alkohol, takže sa nesmie používať veľmi často, pretože vysušuje vlasy. Ale raz za čas sa určite zíde ☺


Komentáre

  1. Ty lodičky ♥ A tulipány jsou taky nádherný

    OdpovedaťOdstrániť
  2. lodičky! dúfam že bude renczia na white look :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprej určený vyloženě na vlasy od kouře má Alverde, takový růžový obal. Mám ho doma a celkem i funguje, akorát voní po lékořici, a tu já nesnáším :D
    My Make-up Store

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tulipánky s lodičkama, no to jsou barvičky. Jarooo<3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nadherne lodicky. :)
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahojky,mozem sa ta opytat akym sposobom pouzivas kokosovy olej na vlasy? Ci ich aplikujes do mokrych vlasov resp. do suchych na konceky? Ja som par krat pouzila kokosovy olej a to naozaj len malicko na konceky a vlasy sa mi zdali take zlepene az mastne... tak neviem no :-/ .... Inak krasne fotky - ako vzdy ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajoj :)
      Dala som ho na suche vlasy na celu noc a rano som ich umyla ;) budu ovela jemnejsie a hydratovane..nechapem ako som bez neho mohla doteraz zit :-D Opakuj to 1-2x do tyzdna..uvidis tu zmenu ;)

      Odstrániť
    2. Diiiky Miuš za radu...vyskusam ;-)

      Odstrániť
  7. Prekrásne lodičky. A v kombinácii s tulipánmi ti to vyšlo, Proste paráda ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Barva lodiček krásná...ale já nejsem na tenhle typ uplně dělaná....razím heslo buď všechno nebo nic. Takže chodím buď v balerínkách nebo ve 12 s platformou ;).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby že mám o 10 cm menej, tiež by som chodila v platformách :D:D

      Odstrániť
  9. Krásne topánočky! Ja som sa ešte neodhodlala na kúpu farebných, skôr stále preferujem neutrálne farby, ale s pribúdajúcim slniečkom a oteplením nad tým viac a viac uvažujem :) Inak sadu White look práve testujeme aj my, tak som zvedavá, či výsledky budú rovnaké :)) A kokosový olej je fakt zázrak, odskúšané a tiež bambucké maslo má na vlasy parádne účinky. :)

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som začala strašne obľubovať farebné veci po koncerte Katy Perry :D:D a na White look som aj ja zvedavá, aj keď osobne veľa od toho neočakávam :)) Bambucké maslo je tiež super :)

      Odstrániť
  10. tie lodičky sú fakt nádherné!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. já jsem strávila víkend u kamarádky v Praze a perfektně jsme si to užily :)) F&F má v poslední době hooodně povedené kousky, během tohoto týdne jsem tam nechala majlant :D ty lodičky jsou úžasný!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky