|Sally Hansen| 18K Gold Review


Ahojte krásky!

Ako sa máte? Ja som stále marod, ale už je to o niečo lepšie a začínam byť schopná niečo sem-tam aj pofotiť a napísať. Ja som chorá už tretí týždeň, takže za túto dobu si moje telo oddýchlo od všelijakých šminiek a lakov, a telo sa počas liečenia krásne prečistilo (aj keď tie lieky tomu veľmi neprospeli) no a počas tejto ,,očisty" som si spravila ošetrujúcu kúru na nechty s novou radou od Sally Hansen - 18K Gold, ktorá rada obsahuje Zpevňujúci lak na nechty Hardener a Hydratujúci dstraňovač suchej nechtovej kožtičky Cuticle Eraser. Oba tieto produkty obsahujú 18 karátové zlato a my ženy máme zlato celkom aj rady, no nie? ☺ Zlato je jednou z najhorúcejších ingrediencií v oblasti krásy, nakoľko podporuje elasticitu a zvyšuje pevnosť. No a teraz Sally Hansen prináša jedinečné benefity tohto drahého kovu pre naše nechty. Toto luxusné duo okamžite ošetruje a zlepšuje stav nechtov a nechtovej kožtičky v jedinom kroku.  


Lak 18K Gold Hardener nie len že vyzerá ako šperk, ale zároveň má aj pozitívne účinky na nechty. Okrem 18 karátového zlata obsahuje taktiež peptidy a aminokyseliny, vďaka ktorým sú nechty pevnejšie a silnejšie už po prvom nalakovaní (to môžem len potvrdiť) a podporujú zdravý rast nechtov. Ja som mala predtým na nechtoch gelovky od SH, ktoré som si ja už sama odlupla, pretože som ich mala na sebe dlho a počas choroby sa mi to odlakovať fakt nechcelo, no a samozrejme mi to odluplo aj trošku z vrchnej vrstvy nechtu, ale tento ošetrujúci lak ich hneď zachránil a vrátil do pôvodného stavu. Lak má praktický široký štetec (skoro ako všetky SH laky) s ktorým máte nechty nalakované za pár minút + rýchlo schne.

Použitie: Lak jemne pretrepte, odstráňte okrasný uzáver (pod ním sa schováva normálny šróbovací uzáver s ktorým sa lak uzatvára) a naneste jemnú vrstvu na suché a čisté nechty. Nechty sú hneď po prvom použití pevné, silné, lesklé a žiarivé. Lak môžete použiť buď samostatne, alebo ako podklad pod farebný lak..to zlato tam vôbec nebude vidieť, alebo ho môžete tiež použiť ako topcoat na jemné oživenie..najviac vynikne na čiernych alebo ružových nechtoch :). Odlakovanie nechtov je ľahké a rýchle.

Objem: 10 ml
Cena: 9,99 €


Hydratujúci odstraňovač suchej nechtovej kožtičky 18K Gold Cuticle Eraser pripomína svojím tvarom skôr pero, no pod týmto originálnym obalom sa skrýva veľmi šikovná vecička, ktorá bude odteraz robiť všade spoločnosť mojej kabelke. Ak trpíte tiež strašným zlozvykom, že si pri nervozite okusujete nechtovú kožtičku, tak ako ja :D, tak tento produkt je pre vás ako stvorený! Behom pár minút po použití tohto ,,pera" máte nechtovú kožtičku skoro ako novú! Tento odstraňovač okrem 18 karátového zlata, ktoré okamžite zjemňuje nechtovú kožtičku a pomáha udržať hydratačnú zložku v pokožke, obsahuje taktiež jemné kryštáliky, ktoré šetrne vyhladia povrch nechtu a odstránia prerastenú a suchú nechtovú kožtičku. Pri pravidelnom používaní pomáha starostlivosť 18K Gold Cuticle Eraser predchádzať zadrhávaniu kožtičky a súčasne podporuje prirodzený rast nechtov.

Použitie: Odšróbujte uzáver, jemne stlačte tubičku a vmasírujte gél do kožtičky a nechtu. Potom s odstráneným uzáverom (ten biely skosený) zatlačíte kožtičku a nakoniec treba nechty opláchnuť, pretože na nich tie kryštáliky zoschnú a vytvoria taký biely, ako keby, piesok.

Objem: 6,8 ml
Cena: 7,99 €

Na záver pridávam foto pred a po použití sady 18K Gold. 

Foto s mobilom

Vždy nedočkavo čakám s čím ma môže ešte Sally Hansen prekvapiť, nakoľko už majú toľko skvelých vychytávok, no vždy sa im to podarí ☺Čo poviete na tieto dve novinky? Máte už niečo z toho odskúšané?

Komentáre

  1. Tohle vypada taky skvele!
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Včera jsem to viděla v DM Active beauty magazínu a fest mě to zaujalo, to se jen tak nevidí. Tak jsem moc ráda za tuto recenzi, mám od SH jejich Insta Dri, se kterým jsem moc spokojená, takže tohle v drogerii stoprocentně omrknu. Hlavně to pero, taky mám zlozvyk okusovat si kůžičku kolem nehtů :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď práve :D Ten zlozvyk je strašný :D Ale vždy lepšie ako si okusovať nechty :D:D Som rada, že som pomohla ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky