Festival Nails with Rimmel Rita Ora

Krásny večer prajem! 
Po týždni som tu opäť s článkom..skôr sa mi nič fotiť nechcelo (hlavne nie seba :D), pretože som bola opäť chorá..a viete ako to je, keď máte teplotu..nič sa vám nechce a už vôbec nie fotiť a písať na blog..bola som rada, že som tento týždeň prežila v práci..ešte že je o jeden deň kratší..No dnes mi bolo už o niečo lepšie a tak som sa zmohla aspoň na novú manikúru :) Bola som úplne odhodlaná, že sa vyhnem novej kolekcii od Rimmel, ktorej tvárou je Rita Ora...aaale..nejako sa mi to nepodarilo a nakoniec v mojom nákupnom košíku skončil lak :D Z 10 úžasných festivalových odtieňov som si nakoniec vybrala odtieň 408 Peachella. Je to nádherná broskyňová pastelová farba a lak je sám o sebe naozaj super! So štetcom sa perfektne pracuje a lak schne veľmi rýchlo, takže kľudne môžete za sebou naniesť dve vrstvy. Ale chcela som niečo veselé a farebné a tak som ho doplnila krásnym pastelovo modrým lakom z Primarku. Už veľmi dlho som hľadala takúto krásnu pastelovú modrú farbu, no a nakoniec sa to podarilo mojej sestre, ktorá mi ho našťastie posunula :) Každú ruku som si spravila inak a niektoré nechty ešte oživila glitrami. Na modrý lak som použila modré glitre od Sally Hansen 610 Over the Rainblue a ten broskyňový som oživila tiež lakom od Sally Hansen 401 Perky Pink. Ako podklad som použila posilňujúci lak tiež od Sally Hansen Nail Rehab o ktorom bude určite samostatná recenzia, pretože je naozaj skvelý.

Dúfam, že sa vám táto jarná farebná kombinácia bude páčiť, pretože ja som z nej úplne nadšená! :) Dokonca by som povedala, že je to jedna z naj kombinácii, ktoré som kedy spravila :))
Vlastníte už nejaký lak z tejto kolekcie?  



Komentáre

  1. Opravdu krásná kombinace, moc se mi líbí, že jsi se nebála barevného střídání prstů!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jééé velmi krásná kombinace :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten oranžový od Rity mám aj ja a je skvelý! :) Páči sa mi kombinácia akú si zvolila, spolu to vyzerá naozaj dobre! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná manikúra. Mám stejný meruňkový lak Rita Ora a je super. Příště ho zkusím taky nakombinovat s modrým lakem, vypadá to skvěle :)

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau fakt nádherné...kiežby sa aj mne chcelo takto prplať s mojou manikúrou :D

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Naozaj krásna farebná kombinácia. Na sebe by sa mi takéto nechtíky asi nepáčili, ale na druhých ich rada poobdivujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Vlastním jeden, ale tento je naozaj krásny a veľmi podarená kombinácia:-)..a veľmi sa mi páči aj tvar nechtov:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten modrý lak z Primarku je krásny! :) Mám veľmi podobný od Essence. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Super laky! Nejvíce se mi líbí ten poslední

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Máš úžasný tvar nechtov, šikovná si, krásna manikúra :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. to sú krásne odtiene. Celkovo to spolu v kombinácii vyzerá velmi pekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tie Rita Ora laky majú skutočne krásne farby a dizajn :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky