L´AMBRE| Francúzka prírodná kozemtika

Krásny večer prajem!
Nedávno som mala možnosť otestovať zo stránky idunnashop vlasovú bio kozmetiku a prírodnú dekoratívnu kozmetiku, o ktorej vám dnes aj napíšem. A to konkrétne o prírodnej francúzskej značke  L´AMBRE. S prírodnou kozmetikou nemám veľké skúsenosti, pretože som na žiadnu kvalitnú ešte nenatrafila, no mám taký pocit, že po tomto testovaní som ju už našla :)

,,Spoločnosť L´AMBRE® Groupe International pôsobí na trhu s parfumériou a kozmetickým tovarom od roku 1999. Srdce sortimentu predstavuje elitná francúzska parfuméria pre ženy a mužov, pleťová a dekoratívna kozmetika. Parfuméria L´ambre sa vyrába vo francúzskych továrňach z vysoko kvalitných prírodných komponentov."

Viac o tejto značke sa dočítate TU. Ja som mala možnosť vyskúšať zapečené očné tiene DUO - BACKED DUO EYESHADOW, ktoré sa predávajú v 6 rôznych odtieňoch. Ja som si vybrala odtieň D5, čo je krásna žiarivá zelenkastá farba. Tiene sú perfektne pigmentované, jemnučké a veľmi dobre sa nanášajú! Na fotke môžete vidieť, že už prvá vrstva na prstoch je naozaj nádherne pigmentovaná. Tiene vydržia na očiach celý deň a môžete ich naniesť či už na sucho, alebo pomocou navlhčeného aplikátora a vôbec neprášia. Tiene obsahujú aj obojstranný aplikátor, ktorý je trošku nepraktický, ale dá sa s ním naniesť základná vrstva. S týmito tieňmi vykúzlite naozaj veľmi krásne žiarivé líčenie. Všetky kombinácie tieňov a cenu nájdete TU.


Ďalším skvelým produktom od tejto prírodnej značky je lak na nechty Fashion Color Glamour, ktorý sa predáva v 12 intenzívnych moderných odtieňoch. Ja som dostala odtieň 3, čo je nádherná ružová metalická farba. Laky Color Glamour sa vyznačujú najmä sýtou farbou a vysokým leskom, majú profesionálne prevedenie, neobsahujú toluén, formaldehyd, DBP a gáfor a obsahujú vysoko kvalitné komponenty pre dokonalé krytie bez šmúh a bubliniek. Lak som testovala na nechtoch 13 dní! Na to, že je to prírodná kozmetika som s jeho výdržou veľmi milo prekvapená. Vôbec som nečakala, že vydrží tak dlho! Farba síce po 7 dňoch trošku vybledla, ale to sa deje aj pri drahých gélovkách. Lak so všetkými odtieňmi a cenou nájdete TU.


Takto vyzerali nechty po 13tich dňoch...

Obidva produkty od tejto značky ma veľmi milo prekvapili a rozhodne ich môžem len odporučiť! 
Máte skúsenosti s touto značkou? Aká je vaša obľúbená prírodná kozmetika? 

Komentáre

  1. Pigmentace stínů vypadá skvěle a ten lak, super takové odstíny se mi hodně líbí :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kosmetiku L´AMBRE sice znám, ale nic jsem nezkoušela. Hodně se mi ale líbí jejich make-upy. Barvička stínů se mi moc líbí. Lak díky obsahu perleti už tolik ne. Ale ta výdrž je fantastická :)

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Voči tej perleti som bola aj ja spočiatku skeptická, ale na nechtoch ukáže veľmi pekne..dokonca sa ma veľa dievčat pýtalo aký mám lak :)

      Odstrániť
  3. líčenie aj nechty vyzerajú super! o značke som zatiaľ nepočula :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lak mě moc nezaujal, nemám ráda perleťové, ale ty stíny jsou překrásné, moc ti sluší.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lak se mi teda nelíbí vůbec, ale stíny jsou hezké :). Mám od nich dvoje krémové stíny a vzhledem k ceně jsou vážně super!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tie tiene sú krásne ! pristane ti to :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tiene sú krásne, ale lak ešte krajší ♥ :3

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To je krása! Tobě snad sluší vše :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tienik vyzerá veľmi pekne a celé líčenie je opäť top :) Pre mňa je trocha príliš použiť lesklý rozjasňovač pod obočko, mám radšej matné.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten tieň má krásnu nezvyčajnú farbu a lak je úplne stvorený na leto <3
    MORE than FASHION

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásna farba tienu, velmi ti to pristane :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky