L´Oréal News and My New Hairstyle


Krásny večer prajem! 
Dnes tu mám pre vás opäť dva skvelé kozmetické tipy! L´Oréal konečne dopĺňa svoju dekoratívku o jeden, dá sa povedať, že najdôležitejší produkt, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kozmetickej tašitičke. A že o čom hovorím? Ide o set na úpravu obočia  Brow Artist - Genius Kit s ktorým vykúzlite naozaj perfektne obočie! Ja som z tohto setu neskutočne nadšená!  Balenie je síce veľmi malinké, ale skrýva toho naozaj veľmi veľa! Set obsahuje tieň na obočie, zafarbený vosk, mini pinzetu a samozrejme štetec s kefkou. S pinzetou sa mi najprv pracovalo trošku horšie, ale keď som si na ňu zvykla išlo mi to s ňou ako po masle..Kefka a štetec sú tiež použiteľné :) Takéto mini verzie sa mi  vždy zídu v kabelke :) Taktiež musím pochváliť aj samontú výdrž tieňov, pretože obstáli aj pri cvičení, aj v zaparenom autobuse :D Ja si vždy najprv s kefkou naniesiem vosk a potom obočie dotvarujem s tieňom. 


Ďalším zaujímavým produktom je nová špirála False Lash SUPERSTAR, ktorá obsahuje 2 špirály, a to podkladovú - bielu a normálnu čiernu. Každý koniec obsahuje aj inú kefku, tá biela má tvar presýpacích hodín a tá čierna je zaoblená, tipujem, že je určená na predĺženie a tá biela zase na zahustenie, ale to je len môj odhad :) So špirálou som v skutku spokojná, ale si myslím, že L´Oréal má aj lepšie špirály, ako je táto. Táto mi dosť zlepuje riasy. Určite stále u mňa vedie Manga, ktorá ich tiež zlepuje, ale vyzerá to oveľa viacej prirodzenejšie :) Ale musím zase na druhú stranu povedať, že táto Superstar im dodáva skvelý objem a pekne ich predlžuje. 


 Inak dnes som bola podstúpiť menšiu zmenu u kaderníčky :) Už dlhšie som špekulovala o zmene účesu no a jedna moja známa mala čerstvo urobený melír, tak mi odporučila svoju kaderníčku, u ktorej som bola dnes aj ja a tiež som si nechala spraviť melír :) Melír som mala naposledy spravený pred 10 rokmi, takže som sa na túto zmenu veľmi tešila :) S výsledkom som veľmi spokojná, presne takto nejako som si ho aj predstavovala :) Čo na túto zmenu hovoríte? :) Samozrejme na fotke mám použité obidva tieto produkty :)


Komentáre

  1. Tmavé vlasy se mi na tobě určitě líbí víc, ale tak jako taková příjemná změna na léto se mi melír zdá fajn :)
    Manga je i moje oblíbená řasenka :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tmave si uz nikdy nedam, aj ked nikdy nehovor nikdy, ale uz som mala dlho tmave..a moja origos farba je aj tak plava, takze sa tesim ze sa k nej pomaly vraciam :)

      Odstrániť
  2. Paletka na obočí vypadá fajn :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aaach milujem tvoje fotky! Riasenku mám doma tiež, ale ešte som neskúšala a set na obočie vyzerá super a má krásne balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Prosvetlene to mas moc hezky, ale za me teda take vedlo vice to predtim! To ale neznamena, ze Ti to neslusi, jen bych spis volila treba svetlejsi hnedou nez meliry :) Ale to je jen muj osobni nazor. O rasence jsem uz cetla a moc me nelaka, ale set na oboci vypada skvele a kdyby mi sedl odstin, tak proc ne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem :) Ja som sa prave ze hnedej uz chcela zbavit :) Teraz pouzivam svetly karamel a do toho ten melir :) Uz som potrebovala nejaku zmenu :) Tie tiene na obocie stoja urcite za to! ;)

      Odstrániť
  5. Set na obočie vyzerá skvelo asi sa naň kuknem pri návšteve drogérie :) a ten melír ti pristane pekná zmena :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ked som ta uvidela na FB, ze mas svetle vlasy..povedala som si wau... najskor som si myslela, ze si si to spravila sama Sunkiss jelly, aj som vyskusala tuto novinku, pretoze som to chcela mat presne take ako mas ty teraz.. sice nemam pramienky, ale tiez mam svetle vlasy a som velmi spokojna. Velmi ti to pristane...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sunkiss som skusala tiez, ale kedze mam farbene vlasy skoro vobec mi to nechytilo..trosku mi vybledli, ale melir mi to nespravilo..a dakujem :*

      Odstrániť
  7. máš veľmi pekné vlasy :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tie vlásky sú parádne :)
    A z L´Orealu ma zaujali skôr tieniky na obočie ako špirála :)
    D.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Závidím ti tie dlhé vlasy :)) Odtieň sa mi veľmi páči, taký letný, ako keby už vyťahaný od slnka. :)
    Christy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, taký som presne chcela :) Natrafila som fakt na šikovnú kaderníčku, ktorá mi vedela čítať myšlienky :D

      Odstrániť
  10. Vlasy sú super:)..neviem ale tiež sa mi na tebe viac páčili tmavšie vlasy, ale aj tieto sú super:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tmavé boli určite výraznejšie :) Ale mala som chuť na niečo nové a hlavne letné :))

      Odstrániť
  11. Setík na obočie ma tiež zaujal a už som ho v drogérke obdivovala, no musím najprv spotrebovať ten čo mám teraz :D
    Melír vyzerá super, pristane ti ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Setík ma strašne potešil hlavne kvôli odtieňu..Loréal ako keby tušil, že prejdem na svetlejšie vlasy :D
      Ďakujem ;)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za komentáre! :)

Obľúbené príspevky